Džepna Venera Kajli Minog, Eva Longorija, Emilija Klark, Jovana Jeremić… Gde staviti toliko džepnih Venera ako se ne nose pantalone sa širokim džepovima? U neku malo veću pederušu možda? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niska i zgodna žena, to je poenta kada se kaže džepna Venera.Jovana Venera ahahahahaha, imaš li ti oči?
Verovatno ne, ali ko to može znati? Sve u svemu ove prve tri su daleko, a ova naša srpska Džej-Džej nije jednostavno moj tip.bold of you da misliš da bi mogao da imaš ijednu od njih
Ниска да, згодна...Јована?Niska i zgodna žena, to je poenta kada se kaže džepna Venera.
Pa zategnuta ko struna, šta hoćeš više sa tom visinom?Ниска да, згодна...Јована?
Pojela te je neka izgleda?Au brate al su te uvek zderacice muskaraca
Мало струка, тање ноге и главу да врати коњу.Pa zategnuta ko struna, šta hoćeš više sa tom visinom?
SvakaPojela te je neka izgleda?
Da da i da je džabe ne bih se bunio iskreno.Мало струка, тање ноге и главу да врати коњу.
Radni kombinezon ti nije pao na pamet?Džepova koliko želiš....Džepna Venera Kajli Minog, Eva Longorija, Emilija Klark, Jovana Jeremić… Gde staviti toliko džepnih Venera ako se ne nose pantalone sa širokim džepovima? U neku malo veću pederušu možda?![]()
Pa da šetam u radnom kombinezonu po gradu?Radni kombinezon ti nije pao na pamet?Džepova koliko želiš....
NaravnoPa da šetam u radnom kombinezonu po gradu?![]()
Pa ja nisam vodoinstalater zapošljen u javnom komunalnom preduzeću. Mogu samo da glumim vodoinstalatera ili nekog drugog majstora i ništa više od toga.Naravno
Samo za tu priliku....Posle se presvuci u standardno odelo Džems Bonda.Pa ja nisam vodoinstalater zapošljen u javnom komunalnom preduzeću. Mogu samo da glumim vodoinstalatera ili nekog drugog majstora i ništa više od toga.![]()
I gde onda da stavim moje džepne Venere?Samo za tu priliku....Posle se presvuci u standardno odelo Džems Bonda.
U apartman.Svaki Bond ima apartman..I gde onda da stavim moje džepne Venere?![]()
Pa ja hoću da moje džepne Venere budu non stop sa mnom. Jedino da ne idem nigde, da sam non stop u tom apartmanu.U apartman.Svaki Bond ima apartman..
Tako je.Ne ideš ti nigde.A i zašto bi?Venere su s tobom.Pa ja hoću da moje džepne Venere budu non stop sa mnom. Jedino da ne idem nigde, da sam non stop u tom apartmanu.![]()
Pa nemam džepove više gde da ih stavim.Tako je.Ne ideš ti nigde.A i zašto bi?Venere su s tobom.
Probereš, odneseš u apartman, izvadiš iz džepova i to ti je to.Dosta ti je valjda pet , šest Venerica.Pa nemam džepove više gde da ih stavim.![]()
I skinem kombinezon i obučem odelo i ne mogu više da mrdnem iz apartmana.Probereš, odneseš u apartman, izvadiš iz džepova i to ti je to.Dosta ti je valjda pet , šest Venerica.