Džeparac

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malogradjanska ljubomora, ako vec znate kako se deca vaspitavaju, sto vas briga sto neko deci dozvoljava da nose sa sobom pare.

Mnogo vas koji vole svoju slobodu vrlo lako drugima da odredjuje kako treba da zive, eto neke druge mame imaju mogucnost da deci ne ogranicavaju dzeparac

( i ne ucenjuju ih dzeparcem nego pricaju sa njima. :( )

Ili seljacka posla mada je neko to bolje nazvao BALKANSKI SINDROM

Ćerka osmi razred i sin šesti razred, svaki radni dan na ime užine dobijaju po 200 dinara...Malo više nego što je užina, ali im omogućava da se nauče da novcem raspolažu.Naravno, za ostale potrebe kad im treba(neki izlazak u šetnju sa društvom ili bioskop isl..)......

Jel radi bioskop
Mislim da se onda moraju ugledati na druge sta uzimaju da ne odudaraju,meni ne bi bio problem koliko para nego sta od njih kupuju a tu nema vise onaj fazon ja ih vaspito na voce a vrsnjaci odvuku na dzank

Zamisli deci da ograničavaju dzeparac da bi imale za balske haljine po raznim balovima, užas... mada kako da deci nadju pogodnog oca, ako ne odglume damu, ko još traži domaćicu i roditeljku. Sve je to baš zamršeno....

Jel radi bioskop
Mislim da se onda moraju ugledati na druge sta uzimaju da ne odudaraju,meni ne bi bio problem koliko para nego sta od njih kupuju a tu nema vise onaj fazon ja ih vaspito na voce a vrsnjaci odvuku na dzank

Sticajem (ne)sretnih okolnosti(razveden, deca sa mnom, majka baš nema osećaj za potrebe dece) ja sam bio prinudjen da sa decom izgradim odnos, na način da nema laganja...Ni ja njih, ni oni mene, i do sada to funkcioniše sjajno.
Ne živim u iluziji da će to biti večno, pa ih i pored toga spremam za slučaj da naprave neko sra.nje, da im u njemu ja opet najbolje mogu pomoći.
PS: U mom gradu još uvek radi bioskop.

Ja ću ispričati svoj slučaj: Dobijam 5000. mesečno plus bonuse ako izadjem negde sa društvom. Retko izlazim pa ne izimam te bonuse :lol: Novac uglavnom štedim. Ranije sam dobijao 50.eura kad uštedim tih 5000, a sad otac daje po regularnom kursu. Kaže neće da mu novac umesto za podsticaj štednje ide na moja putovanja :D

Ja ću ispričati svoj slučaj: Dobijam 5000. mesečno plus bonuse ako izadjem negde sa društvom. Retko izlazim pa ne izimam te bonuse :lol: Novac uglavnom štedim. Ranije sam dobijao 50.eura kad uštedim tih 5000, a sad otac daje po regularnom kursu. Kaže neće da mu novac umesto za podsticaj štednje ide na moja putovanja :D

I to je lijepo.

Back