light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
setila sam se i ja![]()
e cru samo da znas ti si sad kriva sto me naginjes da postavljamo teoriju go.vneta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setila sam se i ja![]()
e cru samo da znas ti si sad kriva sto me naginjes da postavljamo teoriju go.vneta
![]()
prave dame ne jedu slatko jer paze na liniju
tako da...
ne
ne znam pravo da ti kazem i ja sam imala tu gramaticku nedoumicu al ko ce sad razmisljati
kapa ki.ta
a bem mu kakve veze imaju kapa i polni organ![]()
ima ono suvo od kera.nego mi se ovo belo ne uklapa...jel postoji belo go.vance![]()
a kad jedete s curom eurokrem, je l pustite nju da prva bira hoće li belo ili crno? ja volim belo, al je pustim da ona odabere.
ko zna šta traži, taj zna i gde da nađe
Obično joj prepustijem sve.....da s'ugoji i da joj porastu sise....A ionakoj ne volem tije preterano slatke i nzdrave stvari...bolja je mas' na leba posuta sa šetjer....
![]()
a kad jedete s curom eurokrem, je l pustite nju da prva bira hoće li belo ili crno? ja volim belo, al je pustim da ona odabere.
![]()
Zvoco,gde nestade tvoja tema u kojoj smo mogli da cestitamo novu godinu jedni drugima?jaoj Marenda a ja se već zabrinula kako to da nisam videla neku od tvojih gluposti ali ....jeeeee...........evo je!![]()