Džemperi

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
DŽEMPER: KAKO GA PRETVORITI U NAJELEGANTNIJI JESENJI ODEVNI KOMAD

dzemper-kako-ga-pretvoriti-u-najelegantniji-jesenji-odevni-komad.jpeg

Džemper je neophodan deo vaše jesenje kolekcije.
Naše omiljene street style zvezde već su počele da biraju toplo pletivo za svoje svakodnevne izlaske, dajući nam niz divnih i inspirativnih stajlinga.
Od ležernih pa sve do elegantnijih odevnih kombinacija, jedino je sigurno – ove jeseni ćemo nabaviti najlepše džempere i spremne smo da kreiramo najmaštovitije jesenje outfite.

C FOR CASUAL

Kombinacija džempera i širokih pantalona od trikotaže verovatno je jedna od naših omiljena. Još je lepše kada se ova odevna kombinacija zasniva na principima minimalizma i birate neutralne boje, poput bež i kamel. Zapravo, one će funkcionisati kao „kec u rukavu“, jer će moći da vas prate u brojnim situacijama, od jutra do mraka.

DENIM FEVER

Kombinacija sa vašim svakodnevnim farmerkama je najčešća i najsigurnija. Postoji mnogo načina za nošenje džempera i farmerica, a sve zavisi od vašeg raspoloženja i ličnog stila. Kombinacija koja se posebno ističe na ulicama svetskih metropola – spoj farmerica ravnih nogavica i predimenzioniranog džempera u nijansi fuksije. Upotpunite stajling patikama ako želite da zadržite ležerniju estetiku, a u suprotnom izaberite bele čizme sa visokom potpeticom.

INSTAGRAM FAVORITE

Vrlo čest trend koji viđamo u poslednje vreme na Instagramu jesu džemperi u kombinaciji sa suknjama. Izbor suknji uglavnom se zasniva na midi i plisiranim verzijama i ovo je idealan izbor za vaše pojavljivanje u kancelariji. Možete kombinovati ležerne džempere ili kraće modele zajedno sa suknjom visokog struka kako biste naglasili svoju siluetu.

Jedan od najtoplijih trendova u svetu pletenih džempera za period kroz koji prolazimo je džemper + džemper. Obucite džemper i još jedan vežite preko ramena. Stil i praktičnost sa samo jednim potezom. Potrudite se da džemperi budu približno istih tonova za veću harmoniju.

LIKE A DRESS

Ako više volite jednostavnije i lakše komplete, sve što treba da učinite je da uložite u vrlo široku pleteninu i nosite je kao haljinu. Budući da čizme preko kolena imaju počasno mesto, stvaranje takvog stajlinga postaće još lakše. Za više slojeva, ali i za više toplote, dodajte dugačku XXL košulju. Stajling upotpunite it torbom i zlatnim nakitom.

i meni samo nekako...ne znam...voli bez boju..ali nemam nista bez :mrgreen:

a one sa kapuljacom nigde nisam vidjala kod nas barem u prodaji
Nisam ni ja..
To neko ko zna da štrika , pa ono po meri i želji da napravi džemper..
Moja tetka je štrikala...

Ja volim bež boju , volim sve te neke braon tonove , ali opet se nekako okrenem sivoj ..
Nemam pojma zašto..Tako sam ranije sa crnom..
Sada -vidim nešto sivo ,ja padnem u trans...
(Moram na lečenje)

Poslednja izmena:
Nisam ni ja..
To neko ko zna da štrika , pa ono po meri i želji da napravi džemper..
Moja tetka je štrikala...

Ja volim bež boju , volim sve te neke braon tonove , ali opet se nekako okrenem sivoj ..
Nemam pojma zašto..Tako sam ranije sa crnom..
Sada -vidim nešto sivo ,ja padnem u trans...
(Moram na lečenje)
:lol:
a ne moras...ja sam godinama nosila samo crno...i jos uvek mi je draga crna...
a ima boja koje prosto ne mogu da zamislim na sebi...rozu, zutu, neon boje...pa cak ni ljubicastu...

Back