џејлбрејк

Ako mislite na kriminalce koji su u zatvoru vredi cekati samo onog od kog ces imati neke vajde..Mada sumnjam. Imas ljude koji su greskom ili zbog politike zavrsili u zatvoru i naravno da su oni nesto drugo

Ne mogu tako.... grize me savest... za svaku sitnicu...

Pokushacu jednog dana kada budem sve izgubila(ako dodje, nadam se da nece)... i ne bude bilo stvari za koje bih se borila... onda neka mala prevara, pa ne priznajem... onda ukapiraju po dokazima da jesam bila losha... i onda se nadam slobodi u zarobljenishtvu... pishem roman, poeziju... cutim i nadam se, nadam... Sada mi to zvuchi tuzno.. :(

Hehe... ne gledam filmove, zapravo, skoro uopshte ne gledam TV.... a mrzim, prezirem, ne podnosim one jadnichke, americhke, predvidive, dosadne-da-ti-se-smuchi-zivot-glupe filmove... ovi moji tripovi dolaqze odnekle, nemam pojma odakle... Nastavicu da budem fina... :)

W.A.S.P.:
ха :) ејси/диси конза!!!!

Је ли драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) ... да ли вам је некад драги завршио у мардељу ... како је то утицалу на вашу везу ??? Да ли сте га варале док је био ћоркиран

А ви драге колеге форумаши, јел некад ваша драга ћоркирана ??? И како је то утицало на вашу везу ...

А ви ? Да ли сте ви некад били у ћорци и како је то утицало на вашу везу
Ja bih mu donela turpiju skrivenu u torti.....ko mama Dalton...svojim sinovima.....

Back