gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Imamo li na forumu nekog ko poznaje osnovni romski, biće da je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko? zasto bi dzekiju ukrali rukaviceUkralo mu rukavice
ali ova kapa je jako smesna ovo nije kapa nego kesa pa zasto bi neko nosio kesu na glavi.Ostavilo mu kapu samo, kume pogodili mi kapu
Zapustio se jbg, propo, duša da te zabolii kakva mu je ovo brada sad ko taliban neki izgleda.
Možda mu prokišnjava kućaali ova kapa je jako smesna ovo nije kapa nego kesa pa zasto bi neko nosio kesu na glavi.
nemoguce covek drzi kafanu a prokisnjava mu kuca. nego misli da kesa brani od korone plasticna a nije tacno neko bi trebao da ga informise ko zna sta mu jos moze pasti na pamet.Možda mu prokišnjava kuća
a nekad je bio don.Zapustio se jbg, propo, duša da te zaboli
Da ne popije asepsol i tonemoguce covek drzi kafanu a prokisnjava mu kuca. nego misli da kesa brani od korone plasticna a nije tacno neko bi trebao da ga informise ko zna sta mu jos moze pasti na pamet.
a mozda zove za pomoc nekako vidis da su mu usta prekrcena toalet papirom.Da ne popije asepsol i to
Živa legenda, vidi na šta je spaoa nekad je bio don.
Ajao ovo je papir za dupe ja stvarno mislila maska neka belaa mozda zove za pomoc nekako vidis da su mu usta prekrcena toalet papirom.
mozda je to neki jezik ono sto kidnapovani ljudi sifrovano govore za pomoc.Ajao ovo je papir za dupe ja stvarno mislila maska neka bela
Eto imao sam srece da ga upoznam kao klinca sa malo duzom kosom.Isto je bio stalno vrckav i samo je poskakivao,uz neku svoju muziku koju je proizvodio ustima.mislim da ko nije proveo neko vreme na dorcolu ili je na neki nacin vezan za taj kraj ne moze 100% da razume emociju koju salje u pesmama.