radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Tunguziju ako treba samo sto dalje od od ovog ludaka Vucica.gde idemo?
pazi, delimo trošak rente
plus imamo jakog čoveka tamo
za Tunguziju nemam nikog...U Tunguziju ako treba samo sto dalje od od ovog ludaka Vucica.
Ne bi ja u Skotsku tamo muskarci nose suklje kad popijem neku vise mogu da pomislim da je zensko.za Tunguziju nemam nikog...
Hrvati su zauzeli Irsku
mi možemo Škotsku?
ne brini ništa, ne nose gaćeNe bi ja u Skotsku tamo muskarci nose suklje kad popijem neku vise mogu da pomislim da je zensko.![]()
I treba.Kanada je bolesna država. Tamo ako javno kritikuješ feministkinje dobiješ zatvorsku kaznu ne znam koliko.
Kanada je veoma dobra zemlja za zivot, dosta drugacija nego recimo Amerika i dosta bliza nekom evropskom pa donekle cak i skandinavskom modelu, ono mozda ima tu i tamo nekih slicnosti sa Amerikom ali je mnogo civilizovanija zemlja od SAD, sa dosta razvijenijom demokratijom i daleko komfornija za zivot, ono ima jaku socijalnu politiku, nema konstantno tih guzvi i tog stresa kao u Americi, zivi se malo opustenije, sporije, prirodnije, takodje za razliku od SAD nema tih tako izrazenih drustvenih podela, nema toliko kriminala, rasizma, siromastva, beskucnika, socijalnih podela, oruzja, nasilja i tih negativnih stvari koje su rak rana SAD-a i koje su nazalost tamo uobicajne, generalno sto se tice nekog drustvenog modela i uredjenosti drzave Kanada je bar jedno 200 godina ispred Amerike i Ameri bi definitivno trebali da se ugledaju na Kanadu po mnogim pitanjima.
a Kisindžer što u 98-oj vitla mlitavim nad Kinom?I treba.
Novi tramp/hitler se ne smeju desiti.![]()
Ti bi trebao za Kanadu.a Kisindžer što u 98-oj vitla mlitavim nad Kinom?
ja sam primetio da je tebi urednik dao 3xC1 uzastopce a onom комшија jedva C1 jednomTi bi trebao za Kanadu.
Ovo je hrvatsko muslimansko drugosrbijanski forum.ja sam primetio da je tebi urednik dao 3xC1 uzastopce a onom комшија jedva C1 jednom