Džabe pozivi ka inostranstvu

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
82.614
Pozdrav!

Obzirom da imam nekoliko prijatelja u inostranstvu koji ne koriste viber i slične aplikacije a i brat bratu ne koriste smartphone, zanima me koje android aplikacije završavaju posao sa SMS i telefonskim pozivima a u okviru mesečnog internet paketa? Znači bez dodatnih troškova, samo internet i bez rominga?

Pozdrav!

Obzirom da imam nekoliko prijatelja u inostranstvu koji ne koriste viber i slične aplikacije a i brat bratu ne koriste smartphone, zanima me koje android aplikacije završavaju posao sa SMS i telefonskim pozivima a u okviru mesečnog internet paketa? Znači bez dodatnih troškova, samo internet i bez rominga?

ne koriste viber a pitas koja android aplikacija im odgovora
:dontunderstand:

ne koriste viber a pitas koja android aplikacija im odgovora
:dontunderstand:
Ne njima nego meni.
Znači ja instaliram aplikaciju preko koje telefoniram.
Na Google Store vidim da neki korisnici odavde stave 5 zvezdica znači završava posao a neki stave 1 i napišu kako košta?
Ja razumem da mts, vip i telenor memaju fajdu od ovoga pa se našli pametni da lažu po internetu.

@Stojkov Menidjer - Postoje raznorazne opcije za telefoniranje ali sad da bas zoves za dzabe fiksni telefon ; nece da moze ... moraces malo da platis ..

Vidi ovako...
Pravite se vi malo ludi, ne ulazim da li ste mts, vip ili telenor:

1) stari mobilni u EU
2) imam mobilni internet, blokirao sam telefoniranje i roming
3) instaliram aplikaciju u koju može da se ubaci +0049 null null null acht null null i napišem poruku
4) da se to računa kao internet protok u okviru paketa
5) osoba u EU dobije poruku

Vidi ovako...

1) stari mobilni u EU
3) instaliram aplikaciju u koju može da se ubaci +0049 null null null acht null null i napišem poruku
Nit sam MTS, ni VIP ni Telenor ali znam da retko gde u svetu ce ti neko dati da zoves fiksni telefon a da ne platis pa makar i $5 mesecno

Vidi ovako...

1) stari mobilni u EU
Ma ne moze

Znači samo ono iz posta No.2?

Ali to je web sajt i te dobričine besplatno šalju SMS i kažu da imaju i android i iphone aplikaciju kao elegantnije rešenje?
Nema veze što je to vojni sistem, bitno da je džabe
Sa IP na SMS
A шта, ти планираш неки преврат па ти фрка да војска не види?
Пре би реко да се договараш где да истовариш цигле.

Nego, pošto smo utvrdili da postoji besplatno slanje SMS poruka preko web stranice gde je potrebno imati samo internet, da vidimo koje aplikacije mogu poslužiti za telefoniranje?

Za sada su se javili nekvalitetni i nekvalifikovani za temu.
Internet je kao pijačni prostor pošto ga je američka mornarica dala svom penzioneru za komercijalu.
Tezge su provajdeti na toj pijaci.
A mene zanima jel došo Čombe sa jeftiniju robu pošto mi ove na tezgi ne odgovaraju?
Naravno Čombe sve radi u dogovoru sa pandurima ne našim pa im krivo.

Baš me briga jel ono drži MI6 ili BND ili Interpol, bitno da je džabe.
Oni nek beleže IP adresu, vteme i na koji broj otišla poruka.
Ja sam svoje završio što mi trebalo.

A sad što je domaćim tezgarošima krivo pa to je zbog cene, ima jeftinije znate.
Ako može SMS preko IP sigurno može i mobilni razgovor nego sise oće da prisluškuju pa kao nemaju pojma, nisu sigurni, nije im jasno, izmišljaju šta nije pitano...

Nego, pošto smo utvrdili da postoji besplatno slanje SMS poruka preko web stranice gde je potrebno imati samo internet, da vidimo koje aplikacije mogu poslužiti za telefoniranje?

Za sada su se javili nekvalitetni i nekvalifikovani za temu.
Internet je kao pijačni prostor pošto ga je američka mornarica dala svom penzioneru za komercijalu.
Tezge su provajdeti na toj pijaci.
A mene zanima jel došo Čombe sa jeftiniju robu pošto mi ove na tezgi ne odgovaraju?
Naravno Čombe sve radi u dogovoru sa pandurima ne našim pa im krivo.

Baš me briga jel ono drži MI6 ili BND ili Interpol, bitno da je džabe.
Oni nek beleže IP adresu, vteme i na koji broj otišla poruka.
Ja sam svoje završio što mi trebalo.

A sad što je domaćim tezgarošima krivo pa to je zbog cene, ima jeftinije znate.
Ako može SMS preko IP sigurno može i mobilni razgovor nego sise oće da prisluškuju pa kao nemaju pojma, nisu sigurni, nije im jasno, izmišljaju šta nije pitano...

A koje su tvoje kvalifikacije ?
Ti si pitao i mi ti odgovaramo bazirano na onom sto mi znamo ali ti zelis da dokazes nesto suprotno ..

Back