Dzaba smo krečili

opa bato.....došlo iz dupeta u glavu......ali kasno......nažalost kasno.......sve je odveć upropašćeno,rasprodato,poklonjeno,obesmišljeno,privreda i ekonomija desetkovana od strane nato dos pešadije......narod ubijen u pojam.....nametnut mu je osećaj krivice iako on ništa kriv nije.....i on tako psihički razbijen nije u mogućnosti bilo šta da preduzme u spasavanju svog opstanka jer je preopterećen sve više i više bilo kakvim davanjima koje mu okupatorska vlada svakodnevno tovari na grbaču koja je i u ovako zločinačkim uslovima demonskokratiskim pod strašnim opterećenjem do granice psihičkog pucanja........tako da svi vi koji ste tek posle decenije cele shvatili pogubnost dosmanliskog sistema življenja ostavite miloševića u prošlosti gde i pripada i da se okrenete budućnosti i da počne ovaj narod da se organizuje u borbi za golu egzistenciju protiv ovih razbojnika.......najgoreg zla koji je zadesio našu zemlju......ovi su gori od bilo kakve prirodne katastrofe......posledice njihovog rada srbi će pamtiti duže nego što smo turke pamtili........radi današnjih okupatora i karađorđe mi više nije pozitivac........crni đorđe što otera turke grom te ubio

Pod Slobicom sam imao mogućnost da radim ,da primama kakavu takvu platu ,da emigriram tj da dobijem radnu dozvolu u većem delu Evrope ,da švercujem a da me neko ne ubije zbog toga ,da proizvodim sir mleko,jaja,saaltu i slično i to prodam na pijaci,Crna Gora nije bila strana država,Srba je bilo više na Kosovu
Sada
Nemam nikakavog posla
Nema nikakave plate
Nema mogućnost emigracije (turistički nemam od čega da odem bilo gde niti mi turistička putovanja trebaju )
Šverc je namanjen mafijašima
Pijace i gde bi običan svet mogao da iznese robu su zatvorene ili jedva rade da bi se Mišković,Todorić i još ko zna ko još više obogatio .
Nema Crne Gore ,posle pogroma Srbi se trajno iselili sa Kosova
Vojvodina je pre ocepljenjem .
I imao sam kompujter i za vreme Slobice i ako hoćete imao sam i život

Pod Slobicom sam imao mogućnost da radim ,da primama kakavu takvu platu ,da emigriram tj da dobijem radnu dozvolu u većem delu Evrope ,da švercujem a da me neko ne ubije zbog toga ,da proizvodim sir mleko,jaja,saaltu i slično i to prodam na pijaci,Crna Gora nije bila strana država,Srba je bilo više na Kosovu
Sada
Nemam nikakavog posla
Nema nikakave plate
Nema mogućnost emigracije (turistički nemam od čega da odem bilo gde niti mi turistička putovanja trebaju )
Šverc je namanjen mafijašima
Pijace i gde bi običan svet mogao da iznese robu su zatvorene ili jedva rade da bi se Mišković,Todorić i još ko zna ko još više obogatio .
Nema Crne Gore ,posle pogroma Srbi se trajno iselili sa Kosova
Vojvodina je pre ocepljenjem .
I imao sam kompujter i za vreme Slobice i ako hoćete imao sam i život

Jesi im'o kilo mleka da kupis?

Imao je dovoljno slobodno da živi. Imao je dovoljno da živi kao čovek za XXI vek.

A sada ima taman toliko da sluša "demokratske" travatoše kako se krade, lopoviše i živi u nacionalsocijalizmu gde niko nema prava osim onih koji sprovode diktaturu i vas koji ih za par oglodalih koskica ubeđujete da može da bude još gore samo ako se nakrivi šešir "velikom bratu".

Danas više niko nema ništa (izuzev 3% kriminalaca) a ne jedan bedni litar mleka. Uostalom sve vas nacionaldemokrate treba naterati na ulicu iz dobroplaćenih državnih funkcija koji plater primate tako što pljačkate i reketišete običan svet ili uzimate kredite koje će opet taj običan svet za vas da odplaćuje.

Samo za zadnjih mesec i po uzeli ste 1,6 milijardi evra ! .... e zato ne da nećeš imati za litar mleka nego ćeš i da nastaviš da živiš na plastu sena kojim te idioti hrane i neznaš niti si čuo za bilo šta bolje.

Imao je dovoljno slobodno da živi. Imao je dovoljno da živi kao čovek za XXI vek.

Tada su dovoljno imali samo oni koji su ga blajvali Slobeku, na ovaj ili onaj nacin.

A sada ima taman toliko da sluša "demokratske" travatoše kako se krade, lopoviše i živi u nacionalsocijalizmu gde niko nema prava osim onih koji sprovode diktaturu i vas koji ih za par oglodalih koskica ubeđujete da može da bude još gore samo ako se nakrivi šešir "velikom bratu".

Pa i sada smo u kuurcu, ko je rek'o da nismo? Ali to veze sa Slobekom i 'demokratskim travatosima' ima taman toliko k'o vetar s opaklijom, kasti, sami smo krivi, jer ih mi zaokruzujemo. To jest vi, jer ja u zivotu nisam glasao.

Danas više niko nema ništa (izuzev 3% kriminalaca) a ne jedan bedni litar mleka. Uostalom sve vas nacionaldemokrate treba naterati na ulicu iz dobroplaćenih državnih funkcija koji plater primate tako što pljačkate i reketišete običan svet ili uzimate kredite koje će opet taj običan svet za vas da odplaćuje.

Pomesao si me s nekim. :lol:

Samo za zadnjih mesec i po uzeli ste 1,6 milijardi evra !

:think: Ne lupetaj.

.... e zato ne da nećeš imati za litar mleka nego ćeš i da nastaviš da živiš na plastu sena kojim te idioti hrane i neznaš niti si čuo za bilo šta bolje.

Ne lupetaj. :lol:

E, idi kod Gadafija, tamo ti je sad kao kod Slobe... Milina jedna.. Samo što ima nafte, nećeš morati da kupuješ u flašama...

A vi će te na ulicu ... odakle ste se i pojavili iz svojih rupica.

Očekujte uskoro da ponovo posle deset godina postanete uličari, uličar vam je osnovno zanimanje tu vam je postojbina i odatle ste došli tu gde ste sada. Odatle ste od običnih kriminalaca i lopova odjednom postali "demokrate" i progresivne snage !!

Ali ovoga puta ako se čuje zvuk pištaljke ili lonca sa ulice lete će da vam rukice i nogice a i glave .... neće više biti Slobice da vas štiti, pazi i mazi.
Srbija je trenutno pored afričkih diktatora jedina država na svetu kojom upravlja organizovani krimial a u kojoj su kriminalci zaštićeni i nedodirljivi.

A vi će te na ulicu ... odakle ste se i pojavili iz svojih rupica.

Očekujte uskoro da ponovo posle deset godina postanete uličari, uličar vam je osnovno zanimanje tu vam je postojbina i odatle ste došli tu gde ste sada. Odatle ste od običnih kriminalaca i lopova odjednom postali "demokrate" i progresivne snage !!

Ali ovoga puta ako se čuje zvuk pištaljke ili lonca sa ulice lete će da vam rukice i nogice a i glave .... neće više biti Slobice da vas štiti, pazi i mazi.
Srbija je trenutno pored afričkih diktatora jedina država na svetu kojom upravlja organizovani krimial a u kojoj su kriminalci zaštićeni i nedodirljivi.

Brate Srbine (ako si Srbin uopšte), ja nisam protiv promene vlasti, samo mogu da primetim da je ova današnja opozicija nesposobna da bilo šta promeni...

Biće redovni izbori, pa ko dobije više... Meni je svejedno...

Poslednja izmena:

Tad je mleka bilo a li je kostalo jedno 20 dinara dok danas ga imas ali po 85 dinara- ti izracunaj kad je bilo bolje.
Ja sam takodje za vreme Slobe i kucu napravio i to sa svojih 28 godina a ajd danas napravi šupu!!!
-Promenio sam kola koliko je retko ko vozio a ubedljiva vecina je bila za vreme Slobe.
Takodje sam za vreme Slobe mogao da imam i kokoske i svinje i mogao sam da drzim ves na terasi kao i sareno cvece u saksijama dok sad moram da placam kazne za tako nesto.Mogao sam i kucu da zidam kakvu sam hteo a danasnji gmazovi to ne dozvoljavaju,mogao sam i da vozim auto sa folijama i raznim dzidzabidzama a danas moram na atest gde i ne pogledaju auto a uzimaju pare da ti lupe pecat!
Tad si mogao da radis u drzavnoj firmi i da ti ide staz! Jeste da ti je plata bila 10 DM ali si od nje mogao da zivis a i nije stalno tako bilo.Ako nista drugo bar je posla bilo i ko je hteo da radi mogao je da zaradi dok danas ni to ne mozes.
Za vreme Slobe je bila SLOBODA!

Poslednja izmena:
Brate Srbine (ako si Srbin uopšte), ja nisam protib promene vlasti, samo mogu da primetim da je ova današnja opozicija nesposobna da bilo šta promeni...

Biće redovni izbori, pa ko dobije više... Meni je svejedno...

U nacionaldemokratiji izbori služe samo za nastavak okupacije.

A ti takav kakav si u službi si okupacije .......

Nekom ovo značu što sam napsiao ..... nekom neišta, jer ne razume šta sam hteo da kažem .... sve zavisi od inteligencije.

Tada su dovoljno imali samo oni koji su ga blajvali Slobeku, na ovaj ili onaj nacin.

ne lupetaj. :lol:

Evo ovde malo više o zaduživanju u zadnjih mesec dana :

http://forum.krstarica.com/showthre...ARDE-EVRA!?p=17177500&viewfull=1#post17177500

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=495722

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=02&dd=21&nav_id=494252

Ovih i ovakvih iznosa ima koliko želiš a njihov zbir za mesec februar i pola marta je 1,6 milijardi evra i to samo za pokrivanje budžetske rupe.
Baš me intersuje kako je ona nastala već u februaru i šta će mo da radimo tek do decembra !!?

Ako već znaš samo da lupetaš onda bar pokušaj da to liči na nešto.

Ako ja lupetam, kako ti kažeš, mogu da ti dokažem da grešiš pa ako znaš da raćunaš, pišeš i brojiš pokušaj bar da sabiraš i oduzimaš malio ..... možda nešto i naučuš ..... bar da je zemlja okrugla i da nije ploča kako su te naučili na partijskom sastnaku tvoje demonacističke partije.

Još samo kad bi smeo da kažeš kako si ih zaradio i eventualno da pojasniš da li to ima neke veze sa robijom, na koju su te oterali?

usled strašnih i zločinačkih ekonomskih sankcija koja je prema mojoj zemlji uvela goovnjava evropska unija jedno za drugim su se gasila preduzeća......narod je ostajao bez posla i tadašnja vlada je dozvolila šverc kao jedini način za prehranu stanovništva.......sve se švercovalo i svi koji su bili iole sposobni su radili....šverc je bio jedini izvodljiv izlaz iz teške situacije usled posledica sankcija....na crno naravno ali ih vlada nije u tome sprečavala......omogućila im je jer je to bio jedini način da preživimo zbog posledica sankcija od strane germanskih plemena.......narod je radio i imao...kako tako al je nešto radio...danas ne radi ništa i zato nema ni za hleb ni za komunalije a da ne pominjem garderobu i sve ostalo.......danas nema nijednu mogućnost jer je sve podeljeno među pripadnicima udruženog zločinačkog klana alibabe tadića i njegovih razbojnika

Slobicin govor od 2000 godine ,bolje da sam pojo pištaljku nego što sam za ove glaso .
Slobo vrati se

mislim da preterujete kad uzimate Slobu za neku premudru licnost i hvalite njegovo vreme
Cobe je izgubio sve ratove, izdao Srbe u Krajini, Bosni i Kosmetu, pruzio priliku kriminalizaciji Srbije (koju su ovi nastavili)
jednostavno sadasnja vlast je samo nastavak istog rezima, vidite i sami da je SPS u vladi, G17 plus je isti kao i JUL nekada, DS nesposoban isto kao i SPS nekada
izuzev skidanja sankcija i otpisa dugova 2001. (tome dugujemo internet i kompjutere) nije se krenulo na bolje :(

Back