srbijadamus
Primećen član
- Poruka
- 661
Slobicin govor od 2000 godine ,bolje da sam pojo pištaljku nego što sam za ove glaso .
Slobo vrati se
Slobo vrati se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pod Slobicom sam imao mogućnost da radim ,da primama kakavu takvu platu ,da emigriram tj da dobijem radnu dozvolu u većem delu Evrope ,da švercujem a da me neko ne ubije zbog toga ,da proizvodim sir mleko,jaja,saaltu i slično i to prodam na pijaci,Crna Gora nije bila strana država,Srba je bilo više na Kosovu
Sada
Nemam nikakavog posla
Nema nikakave plate
Nema mogućnost emigracije (turistički nemam od čega da odem bilo gde niti mi turistička putovanja trebaju )
Šverc je namanjen mafijašima
Pijace i gde bi običan svet mogao da iznese robu su zatvorene ili jedva rade da bi se Mišković,Todorić i još ko zna ko još više obogatio .
Nema Crne Gore ,posle pogroma Srbi se trajno iselili sa Kosova
Vojvodina je pre ocepljenjem .
I imao sam kompujter i za vreme Slobice i ako hoćete imao sam i život
Jesi im'o kilo mleka da kupis?
Slobicin govor od 2000 godine ,bolje da sam pojo pištaljku nego što sam za ove glaso .
Slobo vrati se
Imao je dovoljno slobodno da živi. Imao je dovoljno da živi kao čovek za XXI vek.
A sada ima taman toliko da sluša "demokratske" travatoše kako se krade, lopoviše i živi u nacionalsocijalizmu gde niko nema prava osim onih koji sprovode diktaturu i vas koji ih za par oglodalih koskica ubeđujete da može da bude još gore samo ako se nakrivi šešir "velikom bratu".
Danas više niko nema ništa (izuzev 3% kriminalaca) a ne jedan bedni litar mleka. Uostalom sve vas nacionaldemokrate treba naterati na ulicu iz dobroplaćenih državnih funkcija koji plater primate tako što pljačkate i reketišete običan svet ili uzimate kredite koje će opet taj običan svet za vas da odplaćuje.
Samo za zadnjih mesec i po uzeli ste 1,6 milijardi evra !
.... e zato ne da nećeš imati za litar mleka nego ćeš i da nastaviš da živiš na plastu sena kojim te idioti hrane i neznaš niti si čuo za bilo šta bolje.
Kako lupas najvise para sam imao od 1995 do 2000 godine bez obzira sto je Slobodan bio na vlasti. I dan danas trosim ostatke iz tog vremena.
Jesi li siguran u to što pričaš?Ko prica o parama? Mleka nije bilo.
E, idi kod Gadafija, tamo ti je sad kao kod Slobe... Milina jedna.. Samo što ima nafte, nećeš morati da kupuješ u flašama...
Srbija je trenutno pored afričkih diktatora jedina država na svetu kojom upravlja organizovani krimial a u kojoj su kriminalci zaštićeni i nedodirljivi.
A vi će te na ulicu ... odakle ste se i pojavili iz svojih rupica.
Očekujte uskoro da ponovo posle deset godina postanete uličari, uličar vam je osnovno zanimanje tu vam je postojbina i odatle ste došli tu gde ste sada. Odatle ste od običnih kriminalaca i lopova odjednom postali "demokrate" i progresivne snage !!
Ali ovoga puta ako se čuje zvuk pištaljke ili lonca sa ulice lete će da vam rukice i nogice a i glave .... neće više biti Slobice da vas štiti, pazi i mazi.
Srbija je trenutno pored afričkih diktatora jedina država na svetu kojom upravlja organizovani krimial a u kojoj su kriminalci zaštićeni i nedodirljivi.
Kako lupas najvise para sam imao od 1995 do 2000 godine bez obzira sto je Slobodan bio na vlasti. I dan danas trosim ostatke iz tog vremena.
To je ono cega nije bilo za vreme Slobeksa.![]()
Zaboravio si Veliku Albaniju.![]()
Brate Srbine (ako si Srbin uopšte), ja nisam protib promene vlasti, samo mogu da primetim da je ova današnja opozicija nesposobna da bilo šta promeni...
Biće redovni izbori, pa ko dobije više... Meni je svejedno...
Njom upravljaju lideri iz EU a po nacionalsocijalističkim i vašim "demokratskim" standardima oni nisu kriminalci.
Tada su dovoljno imali samo oni koji su ga blajvali Slobeku, na ovaj ili onaj nacin.
ne lupetaj.![]()
Još samo kad bi smeo da kažeš kako si ih zaradio i eventualno da pojasniš da li to ima neke veze sa robijom, na koju su te oterali?
Slobo vrati se