Džab, džaba....a zašto?

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
Ove godine nam je definitivno presudna cena za letovanje i našla sam neku žešću džabanu pa sam htela da se posavetujem sa vama, šta mislite zašto je ovaj smeštaj tako jeftin?
http://www.philoxenianet.gr/portal....sakoudia_sithonia_greece_homepage&language=US

Nema šta nisam gledala, hoću da idem sa mm i dvoje male dece u Grčku jer je najbolja, ali nam je omiljeni Hanioti ove godine skup jer neću da kuvam nego da i ja dignem sve četiri u vis i bar 10 dana u godini da se izležavam, pa samo polupansion dolazi u obzir.
Preko agencije Wayout je cifra 460 eura za nas četvoro pp za 10 dana u periodu do 22.jula i posle 23.avgusta, za uplatu do 30.aprila.
Našla sam samo jedan komentar o smeštaju, na Putovanja.info i zvuči korektno za te pare. Jedino što se do plaže stiže nekim strmim stepenicama ili okolo kroz neku šumu, ali mi to uopšte nije bitno.
Na sajtu agencije ima upozorenje da postoje renovirane i nerenovirane sobe, a da je cena ista i agencija ne može da utiče na to kakvu sobu ćemo dobiti. Pitam se koliko može biti raspala soba za te pare.
Šta vi mislite?:think:
Interesuje me uopšte, šta mislite u čemu je caka kad su ovako jeftini aranžmani?

Ne znam dal je meni nesto promaklo al tu pise od 45e..sto moze biti dnevno za 1 osobu..onda tu nesto pise book now i dobijes 10% popust..sad ne znam zasto ici preko agencije ako imaju direktan sajt za rezervacije..u svakom slucaju lepo izgleda

Back