Dynamic Ving Tshun (DVT) u Srbiji

maxi4taxi

Zainteresovan član
Poruka
106
Cilj pokretanja ove grupe je praćenje rada IDVTA u Srbiji.

Logo_DVT.png

Internacionalna Dynamic VingTshun Asociacija (IDVTA) koja postoji od Aprila 2002 god. je matična organizacija svih DVT škola širom sveta. Ona je zadužena za menadžment Članstva, prihvatanje testiranja i osiguranje kvaliteta.
Osnivač i glavni trener je Dai-Sifu Anastasios Panagiotopoulos. On je razvio Dynamic VingTshun.
Do današnjeg dana IDVTA poseduje brojna predstavništva u Grčkoj, Portugalu, Italiji, Srbiji, Španiji, Velikoj Britaniji i u Nemačkoj.

154823_119628871435841_100001661874202_116730_7570  909_n-199x300.jpg

Glavni trener o osnivanju IDVTA-a:
Nakon 20 godina Leung Ting WingTsun-a i članstvu u EWTO sam istupio kao glavni trener Grčke sa 6. majstorskim stepenom iz evropske WT-organizacije.
Sa preko 20 godina rada kao profesionalni učitelj borilačkih veština sam stekao sam mnogo iskustva. Moje sadašnje DVT-aplikacije potiču iz iskustva i teške realnosti.
Da bih mogao da podučavam druge ljude i posle razdvajanja od EWTO osnovao sam u aprilu 2002 godine novu organizaciju borilačkih veština – IDVTA (International Dynamic VingTshun Association). Sa osnivanjem IDVTA-a predstavio sam moj razvijeni i vrlo efikasni DVT-koncept. Koji sadrži nove dinamične i eksplozivne programe.

Zvanicna prezentacija IDVTA:

Poslednja izmena:
Хвала најлепше.
Цена семинара је 55 евра. Трајање је 4 сата ефективног тренинга, мада СиФу обично продужи (1 дан).
Са СиФу-ом долазе и његови најближи сарадници из Немачке.
Семинар је отвореног типа, што значи да могу присуствовати (учествовати) и они који нису чланови ИДВТА.
Ако буде заинтересованих, семинар се може продужити за још један дан.

Информације:
Емаил: dvt.serbia@gmail.com
Веб: www.dvtserbia.tk

Срдачан поздрав,
ДВТ Србија

Izvinjavam se :D Ja vidim sta vidim na snimcima :)

Све технике на снимцима су 100% контролисане. Слажем се да изгледа агресивно, али и треба тако да изгледа.
То је ДВТ. Самоодбрана без компромиса. Схвати ово као демо. Никоме од ученика ни сарадника никада није ни длака са главе фалила.
То исто важи и за однос ДВТ инструктор - ученик. Док је Си-Фу био у ЕВТО организацији, сви су га хвалили. Неколико пута је биоо проглашаван за најбољег инструктора у целој организацији. Лично му је Керншпехт додељивао признања. Када је иступио из ЕВТО и основао своју ИДВТА, почеле су да колају разне приче на ову тему. У том тренутку је још неколико мајстора напустило ЕВТО Јасно је да је у питању конкуренција.
Ко год буде желео, моћи ће лично да се увери да су то све само приче рекла-казала. Си-Фу ускоро долази у Србију.

Срдачан поздрав

OBAVESTENJE

Naš poznati letnji kamp održaće se i ove godine na Volosu u Grčkoj. Seminaru će moći prisustvovati i pripadnici drugih WingTsun/ WingChun/ VingTsun/... organizacija. Svako ko radi Yip Man stil moći će da napreduje.

Sadržaj seminara (zavisno od predhodnog znanja):

- DVT student-programs
- Weapon fight
- Chi-Sao sections
- DSTAP Chi-Sao anti-sections (for IDVTA members only)
- Biu-Tze
- Wooden Dummy
- Longpole
- Presentation of new DVT children-programs

Učesnici seminara će moći polagati za zvanja. Predviđena je obuka za dva učenička stepena tokom seminara.

Vreme održavanja seminara: 50.08.2011 - 11.08.2011
Mesto održavanja seminara: Volos / Greece
Cena: 260,- Euro (za IDVTA članove) / 350,- (za ostale)
Smeštaj: Troškovi hotela na Volosu nisu skupi i kreću se od 25 Eura

Svi zainteresovani za odlazak na seminar iz Srbije neka se jave na email: dvt.serbia@gmail.com

Изашао је распоред ИДВТА семинара за 2012. годину.

http://www.idvta.de/?HOME/Lehrgangstermine_2012

3 семинара у Србији под вођством ГМ Тасос-а.
--------------------------------------------------------------------------------------
Belgrad (Belgrade) 11.02 - 12.02.2012
Info: Vladimir Urosevic
Tel. +381631078186 Email: vladimir.urosevic@gmail.com
--------------------------------------------------------------------------------------
Belgrad (Belgrade) 12.05 - 13.05.2012
Belgrad (Belgrade) 20.10 - 21.10.2012

Семинари биће отвореног типа, што значи да ће моћи да присуствују и припадници других организација и линија.

У току су пријаве за семинар у фебруару 2012.
Пријаве и информације на емаил: vladimir.urosevic@gmail.com

Back