gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Svedoci smo Waspada Wadikala...gledamo poslaničko tumbanje, a mene inteWesuje, za koga su u ovom dvoboju "naši FoWumski Wadikali"...i naWodnjaci...nekako ih ne pWimećujem mnogo na FoWumu u poslednja 2 dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svedoci smo Waspada Wadikala...gledamo poslaničko tumbanje, a mene inteWesuje, za koga su u ovom dvoboju "naši FoWumski Wadikali"...i naWodnjaci...nekako ih ne pWimećujem mnogo na FoWumu u poslednja 2 dana...
Ja sam odmah rekla - za Seselja sam, bar po ovome sto znam do sada!
P.S. Ali nisam radikal!
Opet si se naduvao?
Ja sam odmah rekla - za Seselja sam, bar po ovome sto znam do sada!
P.S. Ali nisam radikal!
Nismo ni sumnjali da si to, tako sam te i zamisljala.![]()
Opet si se naduvao?
Sta "to"?
Rekla sam da nisam za radikale, vec za "narodnjake", a ustvari sam samo za Kostunicu!
Opet si se naduvao?
Sta "to"?
Rekla sam da nisam za radikale, vec za "narodnjake", a ustvari sam samo za Kostunicu!
Nista Velja?
![]()
Sad mi tek nije jasno!? Za koga si na kraju, Kostunicu ili seselja?![]()
Sad mi tek nije jasno!? Za koga si na kraju, Kostunicu ili seselja?![]()
Pa gde si bre El Muerte II?
Ja mogu samo da poručim dwugovima wadikalima: Što vas je manje - to bolje!!!!!
Zar mu to ne dodje sada isto?
Eeee...Vwatio sam se sa putovanja...sad sam tu...
Sutwa će biti postavljena još jedna tema o Wadikalima i njihovom "uspešnom" poslovanju...
Eeee...Vwatio sam se sa putovanja...sad sam tu...
Sutwa će biti postavljena još jedna tema o Wadikalima i njihovom "uspešnom" poslovanju...
Wokaj snimaj.
![]()
Znači između "Šešelja u rukavicama" i pravog Šešelja odabrao si ovog drugog!Podrzavam i Velju, ali vise ranije nego sad, pogotovu kad bije novinare - provokatore!
Za Kostunicu sam oduvek, ali sada sam u ovom sporu izmedju radikala, na strani Seselja!
E baš se wadujem tome!..........Samo napwed!![]()
Znači između "Šešelja u rukavicama" i pravog Šešelja odabrao si ovog drugog!