DW: Zapadni Balkan kao spas za nemačke staračke domove?

Mislim da bi im trebali ispuniti želju i poslati im njihove voljene Šipce sa Kosmeta gore da im peru dupe.

Ali i tursko-arapska k.u.g.a tek ima da im dođe glave.

ma i ovi nasi prevrtaci nemackih baba se nisu usrecili. tretiraju ih kao medvede u cirkusu... samo sto ne moraju da zabavljaju nemacke slogiranebabe vozeci bisikl i duvajuci u trubicu... horor i ponizenje.

bela kuga uzima danak u nemackoj

sta lupas tihomire,kakva bela kuga ?Nemci ,generacije rodjene posle 2.Sv.rata su veoma rano otisle u penzije,u vreme ekonomskog buma ustekali su veliku kintu i nemaju nikakvih problema,zato su dugovecni.Ovde matorci sa osamdeset godina voze automobile,i drzava nema nameru kao dobrim platisama da im oduzima vozacke dozvole.Putuju letuju,... zivot su proziveli bez ikakvog stresa,zivece kao metuzalemi.To je "Problem" Nemaca dug zivot.Za razliku od njih Srbin ako nakupi pet godina zivota u penziji moze da se smatra sretnim.Jedini problem nastaje sto tog Srbina u starackom domu nece imati ko da neguje.

- - - - - - - - - -

А и ови наши што иду то да раде и нису за боље.

ono jest` ,bolje kopati kanale u Srbiji za cestitih dvesta evra ,nego u Njemackoj za dve hiljade evra

А и ови наши што иду то да раде и нису за боље.
Glup ti je taj stav kao da idu tamo da kradu,puše za pare i diluju , negovatelj je zanimanje ozbiljno i odgovorno zanimanje ,jedan poznanik i komša to radi u Gerantološkom za 32 iljade , navuče 40 sa noćnim dežurstvima ,a da bi dvoje sitne dece podizao i ishranio hendluje još par random baba i deda privatno i kući je tipa uveče i jedan dan vikenda .Pretpostavlja se da će takvi ići prvi , a ne neko kome je dosadno ovde i alav je na pare pa ide da zapira švapske babe ,nego ide onaj ko svakako menja bablje usrane pelene , samo što će tamo bar moći da živi mnogo i dostojanstvenije i bolje .

Nedostatak perspektive

Slična je situacija i u ostalim zemljama zapadnog Balkana. U Srbiji, Bosni i Hercegovini, ili na Kosovu destine hiljada ljudi čekaju priliku da se domognu Zapada.

Naravno, bolje je menjati pelene Her. Hansu i lakirati nokte frau Helgi i stavljati viklere, vise ce isti ceniti i placati to,uz to i humano, nego sto ce Vucic,Dacic,Thaqi,Haradinaj,Dodik, Izedbegovic i ostali Vulini postavjanjem predizbornih pakata.

Poslednja izmena:
Glup ti je taj stav kao da idu tamo da kradu,puše za pare i diluju , negovatelj je zanimanje ozbiljno i odgovorno zanimanje ,jedan poznanik i komša to radi u Gerantološkom za 32 iljade , navuče 40 sa noćnim dežurstvima ,a da bi dvoje sitne dece podizao i ishranio hendluje još par random baba i deda privatno i kući je tipa uveče i jedan dan vikenda .Pretpostavlja se da će takvi ići prvi , a ne neko kome je dosadno ovde i alav je na pare pa ide da zapira švapske babe ,nego ide onaj ko svakako menja bablje usrane pelene , samo što će tamo bar moći da živi mnogo i dostojanstvenije i bolje .

:lol:
Niko ne pere kenjaru kao balkanac.

:lol:
Niko ne pere kenjaru kao balkanac.
Pa negovatelji ne peru klonje , več usrane guze smežurane , isto i ovde i tamo . :lol:
Pa bolje tamo da je peru za 2500 nego ovde za max 500 evra i to da se ubiješ od posla ceo dan , jbt usereš se od govana za te realno i ovde smešne pare .
:sad2:
Jedino ne znam ko će nama prati kad okekeljavimo , ja se nadam valjda će mi poroci i zdrav ćivot to ubrzati i omogućiti da izbegnem . :lol:

Poslednja izmena:
Pa negovatelji ne peru klonje , več usrane guze smežurane , isto i ovde i tamo . :lol:
Pa bolje tamo da je peru za 2500 nego ovde za max 500 evra i to da se ubiješ od posla ceo dan , jbt usereš se od govana za te realno i ovde smešne pare .
:sad2:
Jedino ne znam ko će nama prati kad okekeljavimo , ja se nadam valjda će mi poroci i zdrav ćivot to ubrzati i omogućiti da izbegnem . :lol:

Не би га прао за 10 иљада. :lol: Кад сам деци мењао пелене, скоро да сам пеглу бацао.

Копање канала је мила мајка. Ако си здрав и јак руке саме раде а мисао слободна лети.

Komsija je lenj, zadrigao, i smatra da je dovoljno pametan da se uslihta nekoj opoziciji za 500 evra mesecno, a posle i za poziciju u lokalnoj samoupravi. Zar ne vidis kako kao parazitski SzS-ovski bot izgara na cyber terenu? :tambalamba:

_nobody_

Back