комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bela kuga uzima danak u nemackoj
Mislim da bi im trebali ispuniti želju i poslati im njihove voljene Šipce sa Kosmeta gore da im peru dupe.
Ali i tursko-arapska k.u.g.a tek ima da im dođe glave.
А и ови наши што иду то да раде и нису за боље.
Idu za pare zna se, niko nikog ne pita kako će da priušti sebi i svojoj porodici (ako ima) išta već se mora zasukat rukave.
Glup ti je taj stav kao da idu tamo da kradu,puše za pare i diluju , negovatelj je zanimanje ozbiljno i odgovorno zanimanje ,jedan poznanik i komša to radi u Gerantološkom za 32 iljade , navuče 40 sa noćnim dežurstvima ,a da bi dvoje sitne dece podizao i ishranio hendluje još par random baba i deda privatno i kući je tipa uveče i jedan dan vikenda .Pretpostavlja se da će takvi ići prvi , a ne neko kome je dosadno ovde i alav je na pare pa ide da zapira švapske babe ,nego ide onaj ko svakako menja bablje usrane pelene , samo što će tamo bar moći da živi mnogo i dostojanstvenije i bolje .А и ови наши што иду то да раде и нису за боље.
Копање канала је мила мајка. Ако си здрав и јак руке саме раде а мисао слободна лети.
Nedostatak perspektive
Slična je situacija i u ostalim zemljama zapadnog Balkana. U Srbiji, Bosni i Hercegovini, ili na Kosovu destine hiljada ljudi čekaju priliku da se domognu Zapada.
Glup ti je taj stav kao da idu tamo da kradu,puše za pare i diluju , negovatelj je zanimanje ozbiljno i odgovorno zanimanje ,jedan poznanik i komša to radi u Gerantološkom za 32 iljade , navuče 40 sa noćnim dežurstvima ,a da bi dvoje sitne dece podizao i ishranio hendluje još par random baba i deda privatno i kući je tipa uveče i jedan dan vikenda .Pretpostavlja se da će takvi ići prvi , a ne neko kome je dosadno ovde i alav je na pare pa ide da zapira švapske babe ,nego ide onaj ko svakako menja bablje usrane pelene , samo što će tamo bar moći da živi mnogo i dostojanstvenije i bolje .
Pa negovatelji ne peru klonje , več usrane guze smežurane , isto i ovde i tamo .
Niko ne pere kenjaru kao balkanac.
Pa negovatelji ne peru klonje , več usrane guze smežurane , isto i ovde i tamo .
Pa bolje tamo da je peru za 2500 nego ovde za max 500 evra i to da se ubiješ od posla ceo dan , jbt usereš se od govana za te realno i ovde smešne pare .
Jedino ne znam ko će nama prati kad okekeljavimo , ja se nadam valjda će mi poroci i zdrav ćivot to ubrzati i omogućiti da izbegnem .![]()
Копање канала је мила мајка. Ако си здрав и јак руке саме раде а мисао слободна лети.