Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.605
Ja pravim đe to ja pravim.Mislim često praviš prorežimske osvrte.
A pod često mislim stalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pravim đe to ja pravim.Mislim često praviš prorežimske osvrte.
A pod često mislim stalno
Folksvagen ipak nije odlučio da gradi fabriku u Turskoj: Još ima nade za Srbiju?
Nemački proizvođač automobila Folksvagen još nije odlučio da novu fabriku gradi u Turskoj, rekla je portparol te kompanije za proizvodnju i prodaju Lesli Botke.
Izvor: Tanjug sreda, 17.07.2019. | 09:45
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko prati odnose Turska - SAD i Turska - EU, neće se mnogo začuditi.
Srbija ostaje kandidat.
kod Srba dolaze samo neopevane lopurde i propaliteti...Logično. Turska je tržište sa 82 miliona stanovnika,Srbija sa 7 miliona stanovnika. Sigurno imaju veće subvencije i raznorazne olakšice pri investiranju. Dobar geostrateški položaj i mogućnost lakšeg izvoza ka Bliskom Istoku.Naravno Turska treba da se zahvali bratskoj muslimanskoj zemlji Kataru koji ima 17% vlasništva u VW i koji je lobirao da se fabrika otvori u Turskoj. Aferim braćo Turci![]()
Мислиш, цениш,... да и ми једном у тим туђим курварлуцима постанемо колатерална добит, а не штета !
Zanimljivo je da je Makron bio dva dana a Putin samo jedan. Još jedan dokaz da je AV ipak nešto bliže zapadu. Da ne govorimo da je više uloženo u doček Putina, bukvalno je bila busijada po čitavoj Srbiji a sve to da bi Putin iste večeri otišao kući haha. Manje je bilo na dočeku Makarone a on ipak prespavao.Mi već imamo dobit.
Od kad su Rusi oslobodili Krim 2014. a Erdogan izbegao puč 2016. i evo sada de fakto Turska napustila nato ... EU polako pokušava da se oslobodi nato i stvori sopstvene oružane snage .... i još što šta .... mi polako dobijamo na značaju.
Mogu rebelsi da se sprdaju koliko hoće ali i ova poslednja poseta Makrona i to dvodnevna, nije tek tako.
U Srbiji je bolje.Ne znam .Nesto se mucka u Turskoj ,ruski raketni sistem,sankcije zbog istrazivanja kiparskog dela mora,danas ucmekali Kurdi jednog turskog diplomatu? Da VW ne ode u Bulgariju?