gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Биће пратиља неком старијем чики у некој земљи ЕУ.Ta će da bude prva pratilja iduće godine, a možda i misica.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће пратиља неком старијем чики у некој земљи ЕУ.Ta će da bude prva pratilja iduće godine, a možda i misica.![]()
И мене чуди да шиптари никад не помињу жртве које су им 99.-те направили Американци него их у знак захвалности Америци приписују Србима.Тебе изгледа то не чуди него је нормална жртва принета на дар братском ''америчком'' народу.
Nemaju vremena za drogiranje kao pripadnici tvoje presvetle nacionalnosti.... a i kablovska televizija je cudo u vasim krajevima.......
Истина је увек једна а медији је шминкају зависно од тога коме се представља.Постоји небројено примера за ово што сам рекао.te zrtve naspram onih koje su sprecene su skoro pa nebitne. ovo ne umanjuje zalost njihovoih porodica, ali kao sto rekoh....
mada tema je: zasto neki gledaju neprijateljski program??? radi pljuvanje istog, ili zato sto treba gledati sve, lakse se kasnije dodjes do istine
..treba uvek znati shta ti krvnik misli..eto, a ti nam sam dodjesh ovde..ne moramo ni prevodioce da koristimo..![]()
Истина је увек једна а медији је шминкају зависно од тога коме се представља.Постоји небројено примера за ово што сам рекао.
More shebaste mi temu... Nego, na žalost dokumentarac nisam moga da gledam jer su mi došli gosti...
Tako da ne mogu da se uključim...![]()
dzaba ti je ...otvori kakvu god hoces temu, nakon par postova se raspravlja, koliko je bilo ubijenih u jasenosvcu, da li je u srabrenici bilo genocida, i kada smo mi dosli na kosovo...
ps.da vas ja ostavim, a vi nastavite
dzaba ti je ...otvori kakvu god hoces temu, nakon par postova se raspravlja, koliko je bilo ubijenih u jasenosvcu, da li je u srabrenici bilo genocida, i kada smo mi dosli na kosovo...
ps.da vas ja ostavim, a vi nastavite
Зато што уређивачку политику на РТС-у не воде Срби или људи који се осећају Србима него сподобе са доларским новчаницама уместо главе.
zalosno je to da je srbija odvajkada imala sposobne obavestajce,ali dzaba...imala je slabe vodje koji nisu bili u stanju da materijalizuju i iskoriste njihove sposobnosti za dobrobit srbije.....
to je nekad bilo....sada se bojim da sus e stvari drasticno promenile....medjupoliticke unutrasnje borbe su unistile sve bezbednosne strukture kako obavestajnu tako i kontraobavestajne sluzbe....zato nam valjda spijuni i spartaju zemljom kako hoce....
U 14:00h počinje ovaj film na HRT 1
Hoće li Hrvati nedvosmisleno reći da se radi o Srbinu???
Gleda se HTV?????
Odličan dokumentarac!!!
U 14:00h počinje ovaj film na HRT 1
Hoće li Hrvati nedvosmisleno reći da se radi o Srbinu???
znaju ljudi šta valja!
inače knjigu ovog bonvivana san čita davnih dana još je iman doma, mislin da je bila u izadnju knjižare "naprijed", knjiga zanimljiva mada je pisac u najmanju ruku "neskroman"
inače postoji pretpostavka da je svoje kodno ime (tricikl) izabra prema Ménage à trois, pošto je bilo poznato da je jako volia žene.![]()
znaju ljudi šta valja!
inače knjigu ovog bonvivana san čita davnih dana još je iman doma, mislin da je bila u izadnju knjižare "naprijed", knjiga zanimljiva mada je pisac u najmanju ruku "neskroman"
inače postoji pretpostavka da je svoje kodno ime (tricikl) izabra prema Ménage à trois, pošto je bilo poznato da je jako volia žene.![]()