Dvostruki agent Duško Popov - Tragom Jamesa Bonda, dokumentarni film

И мене чуди да шиптари никад не помињу жртве које су им 99.-те направили Американци него их у знак захвалности Америци приписују Србима.Тебе изгледа то не чуди него је нормална жртва принета на дар братском ''америчком'' народу.

te zrtve naspram onih koje su sprecene su skoro pa nebitne. ovo ne umanjuje zalost njihovoih porodica, ali kao sto rekoh....
mada tema je: zasto neki gledaju neprijateljski program??? radi pljuvanje istog, ili zato sto treba gledati sve, lakse se kasnije dodjes do istine

te zrtve naspram onih koje su sprecene su skoro pa nebitne. ovo ne umanjuje zalost njihovoih porodica, ali kao sto rekoh....
mada tema je: zasto neki gledaju neprijateljski program??? radi pljuvanje istog, ili zato sto treba gledati sve, lakse se kasnije dodjes do istine
Истина је увек једна а медији је шминкају зависно од тога коме се представља.Постоји небројено примера за ово што сам рекао.

Истина је увек једна а медији је шминкају зависно од тога коме се представља.Постоји небројено примера за ово што сам рекао.

zato i kazem, ne treba slusati samoi jedino RTS...narocito onaj iz onog vremena, i oslanjati se na tu "istinu", kao sto vecina to radi

More shebaste mi temu... Nego, na žalost dokumentarac nisam moga da gledam jer su mi došli gosti...

Tako da ne mogu da se uključim...:poludeo:

dzaba ti je ...otvori kakvu god hoces temu, nakon par postova se raspravlja, koliko je bilo ubijenih u jasenosvcu, da li je u srabrenici bilo genocida, i kada smo mi dosli na kosovo...:rtfm:

ps.da vas ja ostavim, a vi nastavite

dzaba ti je ...otvori kakvu god hoces temu, nakon par postova se raspravlja, koliko je bilo ubijenih u jasenosvcu, da li je u srabrenici bilo genocida, i kada smo mi dosli na kosovo...:rtfm:

ps.da vas ja ostavim, a vi nastavite

Nemoj,baćuška Ademe,bez tebe je ovde smor...A ja,šta ću,nekad sam uz tebe,nekad uz ove...Sad sam se zbunio:(

Зато што уређивачку политику на РТС-у не воде Срби или људи који се осећају Србима него сподобе са доларским новчаницама уместо главе.

A,tek kad se presele svi sa propalog B92??!!:eek: Bice to HRT3 , a mi cemo to jos i da placamo..:dash:

zalosno je to da je srbija odvajkada imala sposobne obavestajce,ali dzaba...imala je slabe vodje koji nisu bili u stanju da materijalizuju i iskoriste njihove sposobnosti za dobrobit srbije.....
to je nekad bilo....sada se bojim da sus e stvari drasticno promenile....medjupoliticke unutrasnje borbe su unistile sve bezbednosne strukture kako obavestajnu tako i kontraobavestajne sluzbe....zato nam valjda spijuni i spartaju zemljom kako hoce....

zalosno je to da je srbija odvajkada imala sposobne obavestajce,ali dzaba...imala je slabe vodje koji nisu bili u stanju da materijalizuju i iskoriste njihove sposobnosti za dobrobit srbije.....
to je nekad bilo....sada se bojim da sus e stvari drasticno promenile....medjupoliticke unutrasnje borbe su unistile sve bezbednosne strukture kako obavestajnu tako i kontraobavestajne sluzbe....zato nam valjda spijuni i spartaju zemljom kako hoce....

Tužno,šta ćeš...

Gleda se HTV?????

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:
Odličan dokumentarac!!!

znaju ljudi šta valja!

inače knjigu ovog bonvivana san čita davnih dana još je iman doma, mislin da je bila u izadnju knjižare "naprijed", knjiga zanimljiva mada je pisac u najmanju ruku "neskroman" :)

inače postoji pretpostavka da je svoje kodno ime (tricikl) izabra prema Ménage à trois, pošto je bilo poznato da je jako volia žene.;)

znaju ljudi šta valja!

inače knjigu ovog bonvivana san čita davnih dana još je iman doma, mislin da je bila u izadnju knjižare "naprijed", knjiga zanimljiva mada je pisac u najmanju ruku "neskroman" :)

inače postoji pretpostavka da je svoje kodno ime (tricikl) izabra prema Ménage à trois, pošto je bilo poznato da je jako volia žene.;)

Kapa dolje webačima....

znaju ljudi šta valja!

Postoji i mišljenje da su mu kodno ime dali zbog još 2 podagenta kojima je rukovodio (ne mogu da se setim njihovih kodnih imena).

Mada je ova priča koju si ti pomenuo zanimljivija. ;)

P.S. Ova mu je bila ljubavnica. :per:

Back