dvorisne staze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_n9w1g9BZSn1ryav57o1_500.jpg

Најјефтиније и прилично практично решење су бехатон плоче, којих има у разним облицима и величинама.
Аха, сад сам видео да то називају барок коцкама.
Трава се решава употребом хербицида на жељену површину или вредним чупкањем редовно. Бехатон плоче су практичне јер можеш да их промениш, изместиш, уклониш због других радова па вратиш итд.
Генерално, не постоји ни један материјал кроз који временом неће избити коров ако се не третира хемијски. Временом трава пробије и кроз бетонску плочу а корење уме да исту подигне и поломи као чачкалицу.
Можеш да рамислиш и о дрвеним стазама које се могу направити такође од сегмената па се с времена на време могу подићи да се обради површина земљишта испод. Ради се о наменској врсти дрвених стаза предвиђеној за све временске прилике.

Meni se ne svidja kod behaton kocki sto se posle nekog vremena iskrive i propadaju.

Drugo ne svidja mi se sto vremenom izmedju njih isto pocinje da nice korov na spojevima kojem ne mozes nista sem da prskas totalom mozda.

Hteli da priznamo ili ne klasican beton i asfalt su zakon.

Samo sto narod voli sad da proba nesto novo pa ih sisaju.

Sta je u sustini ta behaton kocka neko isto beton?

Prednost klasicne betonirane staze jeste u armaturnoj mrezi koja veze sve delove ploce cega nema kad se slazu behaton kocke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back