B blacky80 Zainteresovan član Poruka 159 02.07.2004. u 09:42 - Dvolicnost,najjadnije ubedljivo #26 Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka.
Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka.
P piskotica Zainteresovan član Poruka 174 02.07.2004. u 10:25 - Dvolicnost,najjadnije ubedljivo #27 blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse...
blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse...
B blacky80 Zainteresovan član Poruka 159 02.07.2004. u 10:46 - Dvolicnost,najjadnije ubedljivo #28 piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis?
piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis?
P piskotica Zainteresovan član Poruka 174 02.07.2004. u 10:48 - Dvolicnost,najjadnije ubedljivo #29 blacky80: piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis? Kliknite za proširenje... NE LJUTIM SE Zasto bi se ljutila na tebe kad si sve vreme OK prema meni Odgovor je bio sala...
blacky80: piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis? Kliknite za proširenje... NE LJUTIM SE Zasto bi se ljutila na tebe kad si sve vreme OK prema meni Odgovor je bio sala...
B blacky80 Zainteresovan član Poruka 159 02.07.2004. u 10:51 - Dvolicnost,najjadnije ubedljivo #30 piskotica: blacky80: piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis? Kliknite za proširenje... NE LJUTIM SE Zasto bi se ljutila na tebe kad si sve vreme OK prema meni Odgovor je bio sala... Kliknite za proširenje... Pa nemoj sad da se vadis!
piskotica: blacky80: piskotica: blacky80: Princeza: Ako je ovo sve gore navedeno tacno... sta treba da kazemo... "We told you so!" Kliknite za proširenje... Ne nego,mi te zezali a ti stvarno ostavi decka. Kliknite za proširenje... Bas ste me nalozili... Svaka cast Ipak, ovako mi je lepse... Kliknite za proširenje... Sto se odmah ljutis? Kliknite za proširenje... NE LJUTIM SE Zasto bi se ljutila na tebe kad si sve vreme OK prema meni Odgovor je bio sala... Kliknite za proširenje... Pa nemoj sad da se vadis!