Dvokrilna Vrata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gljiva zjalelovka:
Udari je vratima...budi orginalan....ma, stvarno...vec je dosadno da neko pridrzava vrata...ovako tras! Pa, josh se i nacerish,onim kezom zaljubljenog tetreba, pravi badza...shta te briga...shto si fin...to smara...iskuliraj, pitaj je:''Jadna ne bila, nisam radioaktivan, pa da mjerish rastojanje...''

P.S. Trebalo bi da jedno par sati pridrzavash krilo od vrata i to na razlichitim lokacijama i u razlichitim ustanovama, pa da izrachunash u procentima, korigovano na godishte, garderobu, dimenzije, poreklo itd...itd...pa da nam ponudish tachne rezultate na uvid...to je zanimljiva studija...

:D :D :D
Strasno je i to kako nasi muskarci ne znaju da privuku paznju, koje su to jadne fore, na kraju i taj sto ti pridje se sav saplete i kad mu das zeleno svetlo, moras sama da ga smuvas. Jesu devojke nafurane, ali to sto trazis to i dobijes.
Nego nece tebi pomoci ni studije, kako si krenuo. Al' samo napred!

Nije valjda da vi pomislite da vam se neko udvara kad vam pridrzi vrata od zgrade, fakulteta, kafica, meka??? Ludost totalna ali totalna. Boze me sacuvaj. Nemam pametnija posla nego da se na 40 stepeni u Beogradu uvalcim devojkama pridrzavanjem vrata. Sacuvaj me boze i sakloni.

berimbau:
:D :D :D
Strasno je i to kako nasi muskarci ne znaju da privuku paznju, koje su to jadne fore, na kraju i taj sto ti pridje se sav saplete i kad mu das zeleno svetlo, moras sama da ga smuvas. Jesu devojke nafurane, ali to sto trazis to i dobijes.
Nego nece tebi pomoci ni studije, kako si krenuo. Al' samo napred!

Boze me sacuvaj, fore i privlacenje paznje. Pa sta je bre vama u glavi. Da li mislis da time sto cu da zadrzim vrata od zgrade ja zelim nekome da privucem paznju, cuj muvanje??? Pa vi imate onda psihijatrijski problem ako nedaj boze sve razmisljate kako ti razmisljas. Ako u svaki put kad vas neko propusti da prodjete ili nadrzi vrata vi vidite muvanje, pokusaj da vas odvede u krevet i slicno onda stvarno imate problem. Nemam zaista pametnija posla nego da stojim satima na vratima i glumim vratara. HAHAHAHAHHA smesno. Ja govorim o jednom obicnom danu, o nekom ulazu nege tamo , ljudi ulaze i izlaze pa i ja sa njima. Boze uzasa pa vi ste bre definitivno u glavu bolesne.

Ako smatrate da je jedno pridrzavanje vrata muvanje, udvaranje i pokusaj da vas neko odvuce u krevet, onda posetite psihijatra trebace vam.

AcaBg82:
Po mom iskustvu, kod dvokrilnih vrata kada pri ulasku ili izlasku pridrzite neko krilo da neka devojka prodje ona ce sama da otvori drugo i izadje.

Pitanje za devojke je to znaci taj gest prevedeno na govorni jezik:

"Ja sam mnogo dobra riba"

"Ja sam nedostizna"

"Ja sam izopacena glupaca"

"Ja sam nesigurna u sebe"

"Roditelji me nisu vaspitali"

Ima logično objašnjenje - ako si prilikom otvaranja vrata, vrta otvorio sa spoljne strane zgrade nije te videla od istih :lol:

Becky Thatcher:
Ima logično objašnjenje - ako si prilikom otvaranja vrata, vrta otvorio sa spoljne strane zgrade nije te videla od istih :lol:

Ne tako ne povlacim vrata.
Definiivno mi niste jasne. Pa vi u jednom pridrzavanju vrata vidite MUVANJE. Pa to je da se covek upisao od smeha koliko je glupo i infantilno. Kao prvo i prvo, ja tu devojku vidim prvi put u zivotu tamo negde, dakle taj sekund se vidimo tu na prolazu prvi prvcati bas bas privi put, zar mislite da bi je startovao prvi sekund??? I da bi u opste startovao devojku otvaranjem vrata.

Sa druge strane i da je startovanje, neki momak vas startuje na ulazu u prvoj prvcatoj ba ba bas prvoj sekundi kada se ugledate, onako spontano, makar vam i pridrzi vrata, pa sta boze moj, sta vise bar je imao muda da vas startuje odma, JEL TO NESTO STRASNO??? OCE LI VAS POJESTI???

Ma dajte za psihijatriju ste definitivno.

Becky Thatcher:
ššš samo lagano :wink:

Pa mene samo zanima da mi odgovoris da li ti u tome kada ti neki momak pridrzi vrata, ili te propusti da prodjes kroz prolaz gde nema mesta za dvoje smatras za startovanje i muvanje.

Po meni je to krajnje nebulozno, totalno idiotski da bilo ko tako razmislja. Evo do juce dok nisam procitao vase odgovore, nisam ni u najludjem snu ono je u majku kunem, mogao da zamislim da vi mozete to da smatrate ze muvanje.

ahm, pogrešnoj osobi se obraćaš s takvim pitanjem, ja što šta ne smatram za muvanje, živim na flertu svaki božiji dan, i to zato što tako hoću a ne zato što mislim da to tako treba ili zato što mislim na bilo šta u tom kontekstu uopšte, da se razumemo odma - mojne da me pitaš, pojma nemam, tako je i do yaja je to što možda nije lepo, prijatno je - eto :lol:

Inače, potseti me - jednom prilikom izlazimo mi od njega i ja stala ispred vrata i nešto mi nije jasno, češkam se po glavi, on ih uz glasno smejanje otvara i govori - ne verujem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back