idu ti te zjale ... kolka si porasla dosad ... ode Aca , uplashio se , mucenik ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gljiva zjalelovka:Udari je vratima...budi orginalan....ma, stvarno...vec je dosadno da neko pridrzava vrata...ovako tras! Pa, josh se i nacerish,onim kezom zaljubljenog tetreba, pravi badza...shta te briga...shto si fin...to smara...iskuliraj, pitaj je:''Jadna ne bila, nisam radioaktivan, pa da mjerish rastojanje...''
P.S. Trebalo bi da jedno par sati pridrzavash krilo od vrata i to na razlichitim lokacijama i u razlichitim ustanovama, pa da izrachunash u procentima, korigovano na godishte, garderobu, dimenzije, poreklo itd...itd...pa da nam ponudish tachne rezultate na uvid...to je zanimljiva studija...
berimbau:![]()
![]()
![]()
Strasno je i to kako nasi muskarci ne znaju da privuku paznju, koje su to jadne fore, na kraju i taj sto ti pridje se sav saplete i kad mu das zeleno svetlo, moras sama da ga smuvas. Jesu devojke nafurane, ali to sto trazis to i dobijes.
Nego nece tebi pomoci ni studije, kako si krenuo. Al' samo napred!
AcaBg82:Po mom iskustvu, kod dvokrilnih vrata kada pri ulasku ili izlasku pridrzite neko krilo da neka devojka prodje ona ce sama da otvori drugo i izadje.
Pitanje za devojke je to znaci taj gest prevedeno na govorni jezik:
"Ja sam mnogo dobra riba"
"Ja sam nedostizna"
"Ja sam izopacena glupaca"
"Ja sam nesigurna u sebe"
"Roditelji me nisu vaspitali"
Becky Thatcher:Ima logično objašnjenje - ako si prilikom otvaranja vrata, vrta otvorio sa spoljne strane zgrade nije te videla od istih![]()
Becky Thatcher:ššš samo lagano :wink: