Dvojnici-"Same de la Same"

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.940
https://www.boredpanda.com/celebrity-look-alike-doppelgange
Ljudi nisu toliko jedinstveni kao što žele da veruju. Skoro svi smo bili u situaciji da šetamo
gradom i uočimo nekoga ko izgleda baš kao naš prijatelj. Ili čak i mi. Veoma je neobičan
osećaj shvatiti da nismo sami. Da postoji bar jedna osoba koja je naša kopija. Naš blizanac.
Naš dvojnik. Da li znate šta je sjajno? Izgledaju kao slavna ličnost. Mnogi drugi ljudi tako
misle, zbog čega su postali deo Instagram zajednice „Same de la Same“ koja je posvećena
deljenju fotografija koje liče na poznate ličnosti.

Look-Alike And Shakira

1-5db2c2436fb85__700.jpg

Rebeca Maiellano, a Venezuelan singer and impersonator

Look-Alike And Kim Jong Un​

12-5db2c6d4685c5__700.jpg

Look-Alike And Kate Moss

23-5db2dc2287684__700.jpg

Look-Alike And Simon Cowell

8-5db2c5496afec__700.jpg

"Primećen sam na The Isle of Vight festivalu u VIP zoni i neko je pomenuo sličnost.
Od tada sam imao privilegiju da radim sa Sajmonom u 3 navrata, takođe uživam u mogućnosti da pomognem toliko vrednim dobrotvornim organizacijama od kada je
ovo počelo"

Look-Alike And Robbie Williams

16-5db28bacb5ef3__700.jpg

„Okrećem glavu većim delom već dve decenije i uvek ćete čuti nasumičan povik: „Robi!“, bilo da je to na aerodromu, supermarketu ili pabu! Upoznao sam samog RV,
on je uvek bio super kul i podrška i upravo smo završili razgovorom o fudbalu"

Look-Alike And Daniel Craig / Agent 007​

25-5db2dd8736eee__700.jpg

"Zaustavljaju me na ulici skoro svaki put kada izađem. Imam ljude koji žele da se slikaju sa mnom. Čak su neki verovali da sam on. Volim to i nikada neću dobiti dosta toga"

Look-Alike And Angelina Jolie​

7-5db2c51323bc2__700.jpg

„Svaki put kada dobijem poređenje, bilo da je na poslu, ili na mreži, veoma mi je laskavo, ali mi je i teško da poverujem. Mislim da je ona apsolutno prelepa i nikada nisam razmišljala o sebi u tom pogledu“

Look-Alike And Benedict Cumberbatch​

4-5db2c4881418e__700.jpg

Tokom godina ljudi su govorili da ličim na Benedikta, ali nisam razmišljao o tome. Onda sam imitirao Dr Strejndža na Comic-Con-u i nisam mogao nigde da idem, a da me ne zaustave radi slikanja!

Look-Alike And Psy

30-5db2e32c5a500__700.jpg

"Čudan je i smešan osećaj kada hodam ulicama, posebno sa naočarima za sunce. Odjednom ljudi počnu da se kreću kao "ples u Gangnam stilu" ili koriste svoje mobilne telefone da se slikaju sa mnom"

Look-Alike And Rihanna​

24-5db2dcddd2941__700.jpg

"Volim kada kažu da ličim na nju. Rijana je velika inspiracija za mene i mnoge druge žene širom sveta. Ona je divna!"

:D:D:D:D:eek::mrgreen:

Dovoljno..meni je dosta :cao:

Back