Dvojica muškaraca javno bičevana u Indoneziji zbog proglašenja krivim za gej seks

Jimmy.B

Aktivan član
Poruka
1.462
Šerijatski sud u Acehu, Indonezija, osudio je dvojicu muškaraca (24 i 18 godina) na javno bičevanje zbog homoseksualnog čina. Nakon što ih je grupa lokalnih građana uhvatila u iznajmljenoj sobi, prvobitna kazna od 85 i 80 udaraca umanjena je na 82 i 77 zbog izdržane kazne. Bičevanje, sprovedeno u parku u Banda Aceh-u, četvrti je slučaj ovakve kazne od 2006. godine, kada je uvedeno Šerijatsko pravo. Takođe, dvoje lica je osuđeno zbog kockanja (na 34 i 8 udaraca).

Jesmo li previše liberalni ili bi trebali razmisliti o ovome?

https://www.independent.co.uk/asia/southeast-asia/indonesia-gay-men-public-flogging-b2706430.html

Jel sutra ne treba da kazne ni pedofile,zoofile i druge bolesti
Pitanje ti nije na mestu, brkas nesto. Ti bolesni ljudi sto si naveo stvarno fizicki ugrozavaju druge ljude i trebaju biti sankcionisane u vidu zatvora i staviti ih pod kontrolu uz lecenje.
Koga su ugrozavali ova dva homo mladica u zatvorenoj sobi? Ili dve lezbo devojke?
Njihova bolest nije opasna po druge ljude. Imas javno dostupnih homo scena i na MTS i na SBB kanalima
To jednostavno jesi ili nisi tj kako te je priroda oblikovala i nisi opasan po druge.

Pitanje ti nije na mestu, brkas nesto. Ti bolesni ljudi sto si naveo stvarno fizicki ugrozavaju druge ljude i trebaju biti sankcionisane u vidu zatvora i staviti ih pod kontrolu uz lecenje.
Koga su ugrozavali ova dva homo mladica u zatvorenoj sobi? Ili dve lezbo devojke?
Njihova bolest nije opasna po druge ljude. Imas javno dostupnih homo scena i na MTS i na SBB kanalima
To jednostavno jesi ili nisi tj kako te je priroda oblikovala i nisi opasan po druge.
Mozda te startuje muskarac ili nekog homofoba i zavrse u hronici,mozda drkaju na tvoje slike,neprijatno je kao sto se zena nalozi koju neces ,takodje im je dozvoljeno usvajanje dece od kojih prave spodobe,tako da nemoj ti meni da mi nije pitanje na mestu jer si ogranicen kad ne vidis da je ugrozena porodica

Mozda te startuje muskarac ili nekog homofoba i zavrse u hronici,mozda drkaju na tvoje slike,neprijatno je kao sto se zena nalozi koju neces ,takodje im je dozvoljeno usvajanje dece od kojih prave spodobe,tako da nemoj ti meni da mi nije pitanje na mestu jer si ogranicen kad ne vidis da je ugrozena porodica
Ugrozena porodica zbog homica? To ugrozenost je izrazena u nanoprocentima.
Nadam se da vidis da su danas porodice i opstanak porodice mnogo mnogo ugrozeniji od gomile drugih ozbiljnijih faktora u drustvu nego od par stotina homoseksualaca.
Nego se taj problem uvek velica da bi se skrenulo sa prave teme. Odlaze citave porodice iz zemlje zbog opsteg stanja u drustvu a ne zato sto im je komsija ili komsinica homic.

Ugrozena porodica zbog homica? To ugrozenost je izrazena u nanoprocentima.
Nadam se da vidis da su danas porodice i opstanak porodice mnogo mnogo ugrozeniji od gomile drugih ozbiljnijih faktora u drustvu nego od par stotina homoseksualaca.
Nego se taj problem uvek velica da bi se skrenulo sa prave teme. Odlaze citave porodice iz zemlje zbog opsteg stanja u drustvu a ne zato sto im je komsija ili komsinica homic.
Ako ima 10 miliona gejeva na pr,onda ×2 je ugrozeno njihovih porodica kao i naslednika kojih nece biti,aj sad opet digitron racunaj

Ako ima 10 miliona gejeva na pr,onda ×2 je ugrozeno njihovih porodica kao i naslednika kojih nece biti,aj sad opet digitron racunaj
Ma ne volim ih ni ja svi oko mene su porodicni ljudi. Ne volim i ne podrzavam ni javna njihova paradiranja. Ali ne mogu da se slozim da ti i ja treba da ih bicujemo:). Neka idu svojim putem dovoljno su kaznjeni videce to kad starost dodje, ako je docekaju.

Back