S SluX Zainteresovan član Poruka 132 10.08.2004. u 22:56 - Dvodimenzionalni niz i javascript.... #1 Kako da ga deklarisem? Molim vas pomozite. Hvala.
M Marinica Zainteresovan član Poruka 137 31.08.2004. u 21:23 - Dvodimenzionalni niz i javascript.... #2 e ja stvarno ne znam kako da ga deklarises,ali mogu da ti kazem jedino da te volim :wink:
H Hackers Primećen član Poruka 885 31.08.2004. u 21:45 - Dvodimenzionalni niz i javascript.... #3 Ha ha ha. Ova je bila dobra. Ti si moj idol.
S SluX Zainteresovan član Poruka 132 04.09.2004. u 02:53 - Dvodimenzionalni niz i javascript.... #4 Hackers: Ha ha ha. Ova je bila dobra. Ti si moj idol. Kliknite za proširenje... Hehe...."...nemoj imati idola.." pise u nekoj knjizi. Inace, to mi je devojka, pa me sada malko zeza... Btw, provalio sam to odavno, deklarise se kao niz nizova: niz= new Array[n]; niz[0]=new Array[m] .... niz[n-1]=new Array[m] A clanu u nizu se onda pristupa kao niz[f][g] Nadam se da ce ovo nekome pomoci.
Hackers: Ha ha ha. Ova je bila dobra. Ti si moj idol. Kliknite za proširenje... Hehe...."...nemoj imati idola.." pise u nekoj knjizi. Inace, to mi je devojka, pa me sada malko zeza... Btw, provalio sam to odavno, deklarise se kao niz nizova: niz= new Array[n]; niz[0]=new Array[m] .... niz[n-1]=new Array[m] A clanu u nizu se onda pristupa kao niz[f][g] Nadam se da ce ovo nekome pomoci.