topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.391
Koja je to generacija koja je čitala stripove? Moji vršnjaci nisu čitali. 1979.ja sam Smuka jedino video u stripovima...Smuk i Salaso beše ..ne znam više ni ko su i kako izgledaju ali ostala imena zapamćena![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to generacija koja je čitala stripove? Moji vršnjaci nisu čitali. 1979.ja sam Smuka jedino video u stripovima...Smuk i Salaso beše ..ne znam više ni ko su i kako izgledaju ali ostala imena zapamćena![]()
tri godine starijaKoja je to generacija koja je čitala stripove? Moji vršnjaci nisu čitali. 1979.
Vi ste možda zadnja generacija koja je čitala stripove, isto kao što smo mi zadnja generacija Titovih pionira. Imali smo kapu i maramu... I nosili smo kecelje u školu.tri godine starija
I posle se meni @Nina smeje kad kazem da uvek pregledam wc solju pre upotrebe![]()
a sada šalu na stranu..verujem da ti je nocna mora jer ih ni ja ne volim i ne znam sta bih radila da neku sretnem
To kada je čista ako ne povlačiš vodu i ima tragova onda neće sigurno.
Video sam pre par dana.ja sam Smuka jedino video u stripovima...Smuk i Salaso beše ..ne znam više ni ko su i kako izgledaju ali ostala imena zapamćena![]()
One bas idu na beton i traze toplo.Ulaze kada je suša jbg vrata i prozori moraju uvek da budu zatvoreni ili da imaju mrežu. Oko kuće treba što više da bude betonirano. Pospite i biber onda zmije kijaju i neće u kuću![]()
Cuvaj guzuNe plase me saksije ni avioni, plase me zmije u wc solji![]()
I ja sam citao, 1982...Vi ste možda zadnja generacija koja je čitala stripove, isto kao što smo mi zadnja generacija Titovih pionira. Imali smo kapu i maramu... I nosili smo kecelje u školu.
Eee al je tada vidiš i nema zimeOne bas idu na beton i traze toplo.
Najcesce sam ih na betonu i vidjao.Eee al je tada vidiš i nema zime