Dvije stolice

jesam nepunih godinu dana,
srećom se to završilo kako treba
nikad više!

Veza? dvije veze istovremeno?
s jednom nisi znao kako prekinuti, a s drugom si varao ovu prvu?
..ako želiš da nam napišeš, naravno ..

mslm, zašto si se doveo u tu tešku situaciju i što te držalo da ostaneš u njoj nepunih godinu dana?
:)

- - - - - - - - - -

Kad san s vodićanskin galebima švabice okreta,nisu mogle meštanke nijednog dobit za sebe...
Šporkale i mogle sanjat...
Ka i ti Ankora na oven topiku...:mrgreen:

Pričaj bre srpski da te ceo svet razume ..:))

- - - - - - - - - -

Ko sedi na dve stolice, obično padne sa obe. Nijedna tajna ne ostaje sakrivena, sve se otkrije kad, tad- treba razmisliti šta se gubi kada se istina otkrije, i do koga vam je više stalo. Ne sedite na dve stolice, jer povređujete druge i sebe. Prekratak je trenutak zadovoljstva, a predugo traje bol usled povređivanja. Bol koja se oseti, zbog mogućnosti da izgubite, ili da izgubite osobu do koje Vam je stalo. Izdaja se teško prašta, a izgubljeno poverenje još teže vraća, pa makar to bilo izazvano i običnim flertom na društvenim mrežama. Možda ćete ostati sa jednom osobom, ali to više neće biti to. Suze, kajanje, optužbe, NEPOVERENJE.

iz ovog posta izgovara iskustvo :)

- - - - - - - - - -

To je od kompleksa inferiori...Ybg...Izleči to i bićeš ko nova...
Slučajno sretneš ljubav svog života i šta...Treba da zaveštaš organ?
Slučajno ja srećem još stotine lepotica i šarmantnih i umiljatih ,yebežljivih itd...Iiiiii?
Ova moja i ja šaramo od kako smo zajedno,a dugo smo baš...
Ne znam da li me "prevarila",a i ako jeste i ja sam je bar dvaes puta! I svaki put...dobro ne baš svaki,bilo ko grom!
I osetila kućka pa se svađala sa mnom...I durila se,ali smo se i mirili ybg...I ne bih prizno da me kolju!:hahaha:

kuČka, ne mosh mi to napisati mekano.
Kučka je baš pravo tvrda i lijepa riječ.

- - - - - - - - - -

:))))))))))

Back