Pa šta sad, treba zbog toga biti krvoločan kao i ti koji su nas bombardovali?
To je odgovor? Biti isti?
Ma daj.
Pa eto...Srbi nisu bili isti kao Hrvati i Bugari za vreme prvog svetskog rata, pa su ih postedeli, vracali kucama, hranili kao ratne zarobljenike.
Sta su time dobili?
Od najblizih potomaka istih tih koji su se srpskog leba najeli dobili su Jasenovac i jame u drugom svetskom ratu i zlocine Bugara u istocnoj Srbiji.
Ima li ova prica za tebe naravoucenije?
Ako se covek ne uci na svojim greskama, onda to nije covek.
Cak nije ni zovotinja , jer se i zivotinje nauce na greskama
- - - - - - - - - -
Pa da ako su oni krvolocne budale aj mi da budemo isti i da se radujemo smrti osmogodisnjaka koji nije ni znao sta je to srbija. Ma daj.
- - - - - - - - - -
Pa da ako su oni krvolocne budale aj mi da budemo isti i da se radujemo smrti osmogodisnjaka koji nije ni znao sta je to srbija. Ma daj.
Na to sam vec odgovorio komentarom pre ovoga.
Ali evo da ti ga ponovim
Niko nikada nece reci(bar od ovih koje ja znam) da mu nije zao i krivo kada pogine neko, posebno neko kome je zivot tek poceo kao tom jadnom detetu.
Ali, uvek ima ono ali nazalost.
Mi smo imali 1991. pa 1992. pa smo imali 1994 i Bljesak, pa 1995 i bombardovanje Srpske,pa 1995. i Oluju.pa 1995/1999. i stalne teroristicke napade siptara, pa 1999. i besomucno bombardovanje, pa otimanje Kosova, pa 17.mart i divljanje siptara, pa trgovinu organima, pa pucanje na decu u Gorazdevcu.
I za sve to je manje ili vise odgovorna politika SAD.
Kad se svega toga setim, ja se eto trudim da zalim to jadno dete, ali veruj mi slabo mi to polazi za rukom.