Dvije eksplozije na Bostonskom maratonu, ima povrijeđenih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj klinac od 8 godina nije bio rođen 1999.

Dete, kao Milica Rakić, kao hiljade dece koja su poginula.

Istina.
Niko nikada nece reci(bar od ovih koje ja znam) da mu nije zao i krivo kada pogine neko, posebno neko kome je zivot tek poceo kao tom jadnom detetu.
Ali, uvek ima ono ali nazalost.
Mi smo imali 1991. pa 1992. pa smo imali 1994 i Bljesak, pa 1995 i bombardovanje Srpske,pa 1995. i Oluju.pa 1995/1999. i stalne teroristicke napade siptara, pa 1999. i besomucno bombardovanje, pa otimanje Kosova, pa 17.mart i divljanje siptara, pa trgovinu organima, pa pucanje na decu u Gorazdevcu.

i za sve to je manje ili vise odgovorna politika SAD.

Kad se svega toga setim, ja se eto trudim da zalim to jadno dete, ali veruj mi slabo mi to polazi za rukom.

Poslednja izmena:
Znaci posto ti placas porez Tomi, Dacicu,Tadicu ili Dinkicu slazes se sa svime sto oni urade ili kazu.

SAD je to podvela pod isto.
Nije ona 1999. bombardovala samo Slobu, nego sve nas.
SAD je generalizovala stvari, a ne mi.

Sto ne poslase elitnu jeidnicu, da izvrse desant i da ga ladno uhvate?
Kao sto su sa Norijegom?
Ili im je trebala predstava za ceo svet?
Po cenu srpske krvi.

Kao sto su sa Norijegom?
Po cenu srpske krvi.

Pa šta sad, treba zbog toga biti krvoločan kao i ti koji su nas bombardovali?

To je odgovor? Biti isti?

Ma daj.

Kao sto su sa Norijegom?
Po cenu srpske krvi.

Pa da ako su oni krvolocne budale aj mi da budemo isti i da se radujemo smrti osmogodisnjaka koji nije ni znao sta je to srbija. Ma daj.

- - - - - - - - - -

Kao sto su sa Norijegom?
Po cenu srpske krvi.

Pa da ako su oni krvolocne budale aj mi da budemo isti i da se radujemo smrti osmogodisnjaka koji nije ni znao sta je to srbija. Ma daj.

Ma daj.

Pa eto...Srbi nisu bili isti kao Hrvati i Bugari za vreme prvog svetskog rata, pa su ih postedeli, vracali kucama, hranili kao ratne zarobljenike.
Sta su time dobili?
Od najblizih potomaka istih tih koji su se srpskog leba najeli dobili su Jasenovac i jame u drugom svetskom ratu i zlocine Bugara u istocnoj Srbiji.

Ima li ova prica za tebe naravoucenije?
Ako se covek ne uci na svojim greskama, onda to nije covek.
Cak nije ni zovotinja , jer se i zivotinje nauce na greskama

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Na to sam vec odgovorio komentarom pre ovoga.
Ali evo da ti ga ponovim

Niko nikada nece reci(bar od ovih koje ja znam) da mu nije zao i krivo kada pogine neko, posebno neko kome je zivot tek poceo kao tom jadnom detetu.
Ali, uvek ima ono ali nazalost.
Mi smo imali 1991. pa 1992. pa smo imali 1994 i Bljesak, pa 1995 i bombardovanje Srpske,pa 1995. i Oluju.pa 1995/1999. i stalne teroristicke napade siptara, pa 1999. i besomucno bombardovanje, pa otimanje Kosova, pa 17.mart i divljanje siptara, pa trgovinu organima, pa pucanje na decu u Gorazdevcu.

I za sve to je manje ili vise odgovorna politika SAD.

Kad se svega toga setim, ja se eto trudim da zalim to jadno dete, ali veruj mi slabo mi to polazi za rukom.

Ma daj.
Управо тако.
Лепо су Вијтнамци пуштали пацове да наживо једу Амере.
Више од деценије после краха у Вијетнаму САД су уместо ротвајлера биле пудлица.

Управо тако.
Лепо су Вијтнамци пуштали пацове да наживо једу Амере.
Више од деценије после краха у Вијетнаму САД су уместо ротвајлера биле пудлица.

Mi 1999. uhvatimo dva njihova vojnika i vratimo ih kucama.
A oni odmah sutradan udri jos jace po nama.

U Sudanu uhvate pilota pa ga vezu za konja, nadju kamermane i vuku ga po zemlji do smrti, sve to lepo dokumentujuci , i snimajuci.
Posle pet dana, Ameri se povlace iz Sudana.

Ima li ova prica naravoucenije, za vas koji se ubiste od zalosti?

Zakon tržišta. Amer ima jeftinu hranu, jeftin benzin, jeftinu odeću i obuću... mora to negde da plati, nema beslatnog ručka ;)

Pa ok. Ono sto mene nervira je patetika, pena i kuknjava kada se neko tako zeza sa srpskim zrtvama, od strane istih koji se zezaju sa svim drugim zrtvama. To je u stvari osnovni pokazatelj bolesti- ok je kada se glupiras kada se desi nesreca, ono sto nije ok je kada pocnes da imas dvostruke arsine i licemer si. A smisao za humor uvek volim, pa bio on i onaj najcrnji :ok:

Pa eto...Srbi nisu bili isti kao Hrvati i Bugari za vreme prvog svetskog rata, pa su ih postedeli, vracali kucama, hranili kao ratne zarobljenike.
Sta su time dobili?
Od najblizih potomaka istih tih koji su se srpskog leba najeli dobili su Jasenovac i jame u drugom svetskom ratu i zlocine Bugara u istocnoj Srbiji.

Ima li ova prica za tebe naravoucenije?
Ako se covek ne uci na svojim greskama, onda to nije covek.
Cak nije ni zovotinja , jer se i zivotinje nauce na greskama

Pazi ja ću sada da ti kažem u svoje lično ime i u ime moje porodice. Ne, mi nismo kao ti Hrvati i Bugari koje pominješ.

A verujem da je isto kod velike većine ljudi u ovoj državi.

I verujem da je internet, zahvaljujući kolikoj tolikoj anonimnosti, postao mesto na kome se bolesnici iživljavaju svojim bolesnim izjavama i idejama.

Saudijac je nosio sirijski pasoš, bio je u stanu člana iranskog Hezbolaha koji je istreniran od Sjeverne Koreje. Uz rusku pomoć.

Ne moze tako.
Nema nimalo srpske krivice.
Nesto si ti tu prevideo zasigurno.

Pa ok. Ono sto mene nervira je patetika, pena i kuknjava kada se neko tako zeza sa srpskim zrtvama, od strane istih koji se zezaju sa svim drugim zrtvama. To je u stvari osnovni pokazatelj bolesti- ok je kada se glupiras kada se desi nesreca, ono sto nije ok je kada pocnes da imas dvostruke arsine i licemer si. A smisao za humor uvek volim, pa bio on i onaj najcrnji

app. ovoga , u subotu na nekoj lokalnoj utakmici od gledalaca cujem najnoviju kletvu:

Dabogda ti Ljubisa Bogdanovic pozeleo dobro jutro.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back