Двери: Александар Вучић најавио легализацију куповине гласова!

Dug Srbije (ukupan) je iznosio 28,26 milijardi evra na dan 30.6.2021.

Procitaj link koji sam postavio malo ranije, mi se i dalje zaduzujemo i to projekcijom budzetskog deficita. Cak i da dostignemo rast BDP od 6% sto je nemoguce, imacemo do kraja godine dug skoro 70% BDP.
Sta na to kaze Mastriht? Ili cekas sta ce zvanicno da kaze zvoncica pa da ponovis njegove reci?

Двери: Александар Вучић најавио легализацију куповине гласова!​

Гостујући на Радио телевизији Србије, Александар Вучић је најавио да ће држава поклонити сваком пензионеру по 20 000 динара у фебруару или марту, што представља класичан пример куповине гласова.​

714377.jpeg

Као неко под чијем влашћу су криминал и корупција у Србији достигли врхунац, апсолутно је дегутантно и говорити о бризи Александра Вучића и његовог режима о било ком делу популације у Србији, па тако и о пензионерима. Пензионери, као најстарији део популације у Србији, били су малтретирани у току ванредног стања прошле године да морају ићи у продавнице у четири сата ујутру. Тим истим пензионерима је Александар Вучић смањио пензије 6-16%. Да је хтео да брине о пензионерима, Вучић пензије не би смањивао, јер је то новац који су људи зарадили током свог радног века.

unnamed-8-700x437.jpg

Дакле, овде није реч о било каквој помоћи пензионерима, већ је реч о легализацији куповине гласова. О томе говори и термин исплате ове тзв. помоћи, а то је фебруар или март следеће године, односно време баш пред најављене председничке, ванредне парламентарне и београдске изборе. Очигледно је да је и сам Вучић свестан да су афере и његова повезаност са криминалом и корупцијом узели маха и да му све мањи број грађана верује. Сада очекује да ће са по 20 000 динара успети да обезбеди већину од 1 690 000 гласова, колико пензионера тренутно има у Србији. А та његова куповина гласова ће све грађане Србије коштати око 287 милиона евра!

Ово је само један у низу разлога зашто је Србији потребна промена не само ове корумпране власти, већ промена читавог система. Никада више не смемо дозволити да институције у државе не функционишу и да се један човек пита за све. У супротном, државу више нећемо ни имати.

https://srbin.info/politika/dveri-aleksandar-vucic-najavio-legalizaciju-kupovine-glasova/

Klasicna zloupotreba drzavnog novca i vlasti u kriminalne svrhe.

Vrati ti Vucicu penzionerima 20% penzije koliko si im oteo 2016, ne treba penzionerima tvoja predizborna milostinja , trebaju im stecena prava koja si im oduzeo....
vratice on..........al u rate kad za to doje vreme (izbori)

Procitaj link koji sam postavio malo ranije, mi se i dalje zaduzujemo i to projekcijom budzetskog deficita. Cak i da dostignemo rast BDP od 6% sto je nemoguce, imacemo do kraja godine dug skoro 70% BDP.
Sta na to kaze Mastriht? Ili cekas sta ce zvanicno da kaze zvoncica pa da ponovis njegove reci?
ne razumem, ceo svet se zaduzuje, cak svajcarska i norveska,,,,,,,,,,,,,,od koga to oni uzimaju pare .........i ko je taj sto je tolke pare napabircio da moze da kreditira celu planet?

Skoro sve zemlje se zadužuju, pogotovo sada u vreme pandemije, zašto bi Srbija bila izuzetak i šta je tu toliko loše?
Trik je u tome da imaš rast BDP-a, onda imaš od čega to i da otplaćuješ.

Nemam pojma, ne interesuje me i ne ponavljam ja ovde ničije reči, nego ti.
Ja sam izneo zvanične podatke, čak nisam ni izvodio zaključke na osnovu njih, prepuštam to vama sveznajućima.
Ali ako baš hoćeš: -za mene je zemlja koja ima rast BDP-a od 5% i zadužena je manje od 55%, uspešna u ekonomskom pogledu.
Tvoje je pravo da tvrdiš suprotno, čak iako se to protivi zdravom razumu i svakoj logici.

https://nova.rs/vesti/politika/vrdn...dbcP8JGA9m0qoDpDOMXE0iObEYW6D3fZ-HC1ntntyjGJY

Umesto u banju Vrdnik penzionere iz Grocke odveli na Vučićev skup​

POLITIKA Autor:Agencije04. avg. 202122:41 > 22:47

1628109565-collage-750x500.jpg

Danas su penzioneri sa područja opštine Grocka, trebali da otputuju u Banju Vrdnik. Barem im je tako rečeno u udruženjima penzionera. Međutim, umesto u Banju Vrdnik penzioneri su odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim rečima, tek kada su stigli.

Prema informacijama Žig infa, više autobusa sa penzionerima krenuli su jutros na put ka Banji Vrdnik. Usput su svratili, prema planu, do restorana na ručak da bi se zatim skrenulo sa predviđene rute, a autobusi stigli u Busije gde će Vučić održati govor.

Kako kažu penzioneri, koji se nalaze na licu mesta, njima nije saopšteno da će se ići u Busije već u Banju Vrdnik. Lokalna odbornica SNS-a, Maja Babić iz Dražnja, preusmerila je autobus ka Busijama bez dogovora sa putnicima.
„Prosto neverovatno je šta nam rade. Kao ovce nas pakuju u autobus i bez ikakve saglasnosti su nas odvezli u Busije. Umesto u banju, sada moramo da slušamo Vučića. Diktatura na nivou! Ima nas koji se bunimo, a ako ništa drugo, snaći ćemo se za prevoz odavde.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Podsetimo, u saopštenju predsednikove Službe za saradnju s medijima Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji „Oluja“ u naselju Busije, u 19:30 časova.

Centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u “Oluji” održan je večeras u naselju Busije kod Beograda, u kojem uglavnom žive izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
BONUS VIDEO: Penzioneri protiv Vučića

Skoro sve zemlje se zadužuju, pogotovo sada u vreme pandemije, zašto bi Srbija bila izuzetak i šta je tu toliko loše?
Trik je u tome da imaš rast BDP-a, onda imaš od čega to i da otplaćuješ.

Nemam pojma, ne interesuje me i ne ponavljam ja ovde ničije reči, nego ti.
Ja sam izneo zvanične podatke, čak nisam ni izvodio zaključke na osnovu njih, prepuštam to vama sveznajućima.
Ali ako baš hoćeš: -za mene je zemlja koja ima rast BDP-a od 5% i zadužena je manje od 55%, uspešna u ekonomskom pogledu.
Tvoje je pravo da tvrdiš suprotno, čak iako se to protivi zdravom razumu i svakoj logici.

Znaš li ti da neke firme imaju godišnji rast i po 2000 do 3000%

A neka poljoprivredna domaćinstava imaju -10%

E vidiš u sumi je to 5% ... :cool:

Znaš li ti da neke firme imaju godišnji rast i po 2000 do 3000%
Ne znam, kako bi bilo da pitaš tvog gazdu?
Njegove firme su imale rast po 10 000% dok je bio na vlasti.

A neka poljoprivredna domaćinstava imaju -10%
A neka imaju i rast, sve zavisi ko je domaćin...

E vidiš u sumi je to 5% ... :cool:
E vidiš nije.
To je kao da računaš moj IQ od 165 i tvoj od 35, pa kažeš da nas dvoje imamo prosečan IQ od 100...

Ne znam, kako bi bilo da pitaš tvog gazdu?
Njegove firme su imale rast po 10 000% dok je bio na vlasti.

A neka imaju i rast, sve zavisi ko je domaćin...

E vidiš nije.
To je kao da računaš moj IQ od 165 i tvoj od 35, pa kažeš da nas dvoje imamo prosečan IQ od 100...
35

Back