Двери: Александар Вучић најавио легализацију куповине гласова!

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.654

Двери: Александар Вучић најавио легализацију куповине гласова!​

Гостујући на Радио телевизији Србије, Александар Вучић је најавио да ће држава поклонити сваком пензионеру по 20 000 динара у фебруару или марту, што представља класичан пример куповине гласова.​

714377.jpeg

Као неко под чијем влашћу су криминал и корупција у Србији достигли врхунац, апсолутно је дегутантно и говорити о бризи Александра Вучића и његовог режима о било ком делу популације у Србији, па тако и о пензионерима. Пензионери, као најстарији део популације у Србији, били су малтретирани у току ванредног стања прошле године да морају ићи у продавнице у четири сата ујутру. Тим истим пензионерима је Александар Вучић смањио пензије 6-16%. Да је хтео да брине о пензионерима, Вучић пензије не би смањивао, јер је то новац који су људи зарадили током свог радног века.

unnamed-8-700x437.jpg

Дакле, овде није реч о било каквој помоћи пензионерима, већ је реч о легализацији куповине гласова. О томе говори и термин исплате ове тзв. помоћи, а то је фебруар или март следеће године, односно време баш пред најављене председничке, ванредне парламентарне и београдске изборе. Очигледно је да је и сам Вучић свестан да су афере и његова повезаност са криминалом и корупцијом узели маха и да му све мањи број грађана верује. Сада очекује да ће са по 20 000 динара успети да обезбеди већину од 1 690 000 гласова, колико пензионера тренутно има у Србији. А та његова куповина гласова ће све грађане Србије коштати око 287 милиона евра!

Ово је само један у низу разлога зашто је Србији потребна промена не само ове корумпране власти, већ промена читавог система. Никада више не смемо дозволити да институције у државе не функционишу и да се један човек пита за све. У супротном, државу више нећемо ни имати.

https://srbin.info/politika/dveri-aleksandar-vucic-najavio-legalizaciju-kupovine-glasova/

Klasicna zloupotreba drzavnog novca i vlasti u kriminalne svrhe.

Vrati ti Vucicu penzionerima 20% penzije koliko si im oteo 2016, ne treba penzionerima tvoja predizborna milostinja , trebaju im stecena prava koja si im oduzeo....

Radim u formi koja godinu kada prihod prebaci godišnji budžet, deo tog ekstra profita se isplati radnicima. U decembru, taman za praznike.

Ne vidim problem ako država ima dobru zaradu da uradi isto.
Upravo to.
Neki ocito haluciniraju malverzacije gdje ih uopce nema.Iz dana u dan je sve bolje i bolje, drzava u suficitu, pa red je da i penzosi dobiju dio kolaca.
Meni je dovoljno da se sjetim onih gladnih godina pod SDP-njarama i odmah mi dodje da izljubim svakog HDZ-ovca.

Radim u formi koja godinu kada prihod prebaci godišnji budžet, deo tog ekstra profita se isplati radnicima. U decembru, taman za praznike.

Ne vidim problem ako država ima dobru zaradu da uradi isto.
Kome bre dobro ide, dugujemo skoro 30 milijardi dolara??!!??!!
U kojoj ti epizodi teletabisa zivis jbt? Mada, posao na drzavnim jaslama pretpostavljam, pa sendvici za ovo pisanije ovde... Bog da te vidi.

Nije Vucic kriv sto su srbijanci takvi ja da kupujem glasove ne bi im delio novac nego po bananu.

Ти си безобразно расистичко потцењивачко дериште бољшевизма чији су ђедови окупирало и стрељало све добро по Србији , а онда кукаш како те вређам на ваша мркања... :kafa:

Добро !

U kojoj ti epizodi teletabisa zivis jbt? Mada, posao na drzavnim jaslama pretpostavljam, pa sendvici za ovo pisanije ovde... Bog da te vidi.

Какве државне јасле ! То више не постоји.

Живи добро онај ко је приватник снс-овац и добија јавне набавке из државних јасли.

Дајте се људи мало довести политичко-економски у ред.

Зовите ствари правим именима.

Ja dugujem 500 dindži drugaru, isplatiću 15og kada legne pola plate. Ne znam koj moj si se zadužio toliko?
U kojoj ti epizodi teletabisa zivis jbt?
Nisam gledao teletabise. Ti si se, eto, edukovao.
Mada, posao na drzavnim jaslama pretpostavljam,
Pretpostavljaš? A jel ima nešto da znaš? Ili samo pretpostavljaš?

Radim u privatnoj firmi. Sumnjam da državne posluju tako kako sam opisao.
pa sendvici za ovo pisanije ovde... Bog da te vidi.
Opet pretpostavljaš ili? Kamo sreće da me neko još časti kada pišem šta mislim.

Ja dugujem 500 dindži drugaru, isplatiću 15og kada legne pola plate. Ne znam koj moj si se zadužio toliko?
Pa sve sto zvoncica deli da bi kupio glasove od penzinera i takvih kao ti cemo svi vracati..Drzavni dug je dug svih gradjana.
Opet pretpostavljaš ili? Kamo sreće da me neko još časti kada pišem šta mislim.
Pa pretpostavljam,na srecu ne poznajemo se (na srecu ne poznajem niti jednog sendvicara ili podrzavaoca vlasti).

Pa sve sto zvoncica deli da bi kupio glasove od penzinera i takvih kao ti cemo svi vracati..Drzavni dug je dug svih gradjana.
A državni dug je inače bio nula?
Pa pretpostavljam,na srecu ne poznajemo se (na srecu ne poznajem niti jednog sendvicara ili podrzavaoca vlasti).
Zato što ne izlaziš iz svoje "eho komore" (uskog kruga gde svi pričaju i misle isto) i vidiš neprijatelje u svima koji misle drugačije.
Eto ja sam sendvičar po tebi, a ni ne znaš me, nego pretpostavljaš.

Totalno neozbiljno i otužno.

Видимо да је "шеф српских јакуза" Алек - сан преузео комплет њихову тактику, наиме сви, баш сви, испод њега, потчињени, морају да му се клањају, чак и његовом постеру или слици, иначе знају каква их судбина може да очекује....машина за месо није расходована, само је променила локацију, а у функцији је....?!?

Kakva kupovina glasova, vec ima se, moze se.
Na kraju krajeva, penzosi su oni koji su sve u Srbiji izgradili, red je tim ljudima nekako oduziti se.
Изградили је па уништавали.
Сад се враћају да униште шта је преостало.

Двери: Александар Вучић најавио легализацију куповине гласова!​

Гостујући на Радио телевизији Србије, Александар Вучић је најавио да ће држава поклонити сваком пензионеру по 20 000 динара у фебруару или марту, што представља класичан пример куповине гласова.​

714377.jpeg

Као неко под чијем влашћу су криминал и корупција у Србији достигли врхунац, апсолутно је дегутантно и говорити о бризи Александра Вучића и његовог режима о било ком делу популације у Србији, па тако и о пензионерима. Пензионери, као најстарији део популације у Србији, били су малтретирани у току ванредног стања прошле године да морају ићи у продавнице у четири сата ујутру. Тим истим пензионерима је Александар Вучић смањио пензије 6-16%. Да је хтео да брине о пензионерима, Вучић пензије не би смањивао, јер је то новац који су људи зарадили током свог радног века.

unnamed-8-700x437.jpg

Дакле, овде није реч о било каквој помоћи пензионерима, већ је реч о легализацији куповине гласова. О томе говори и термин исплате ове тзв. помоћи, а то је фебруар или март следеће године, односно време баш пред најављене председничке, ванредне парламентарне и београдске изборе. Очигледно је да је и сам Вучић свестан да су афере и његова повезаност са криминалом и корупцијом узели маха и да му све мањи број грађана верује. Сада очекује да ће са по 20 000 динара успети да обезбеди већину од 1 690 000 гласова, колико пензионера тренутно има у Србији. А та његова куповина гласова ће све грађане Србије коштати око 287 милиона евра!

Ово је само један у низу разлога зашто је Србији потребна промена не само ове корумпране власти, већ промена читавог система. Никада више не смемо дозволити да институције у државе не функционишу и да се један човек пита за све. У супротном, државу више нећемо ни имати.

https://srbin.info/politika/dveri-aleksandar-vucic-najavio-legalizaciju-kupovine-glasova/

Klasicna zloupotreba drzavnog novca i vlasti u kriminalne svrhe.

Vrati ti Vucicu penzionerima 20% penzije koliko si im oteo 2016, ne treba penzionerima tvoja predizborna milostinja , trebaju im stecena prava koja si im oduzeo....
Smrdin.Info i prodane duše Dveri.

A državni dug je inače bio nula?
Pa pre njega se nisu delile pare koje nemamo?
Zato što ne izlaziš iz svoje "eho komore" (uskog kruga gde svi pričaju i misle isto) i vidiš neprijatelje u svima koji misle drugačije.
To ti mislis... Ne vidim neprijatelja, bar meni, takvi su neprijatelji drzave i naroda uopsteno. A ne vide da tako svojim potomcima cine medvedju uslugu i zakopavaju ih sto dublje mogu, samo da bi njima bilo prividno dobro.

Pa pre njega se nisu delile pare koje nemamo?
Nisu, ali su pojeli skakavci. Bila je i pod tadijom Srbija "lider u regionu" pa je dug rastao. Ali si dobio šipak, pa ti bilo lepo, jer od šipka možeš da skuvaš čaj.

Eto, ti nisi sendvičar, ti si čajničar.
To ti mislis... Ne vidim neprijatelja, bar meni,
e tako, po tebi. Zapamti to. I po drugima si ti ovo dole navedeno.
takvi su neprijatelji drzave i naroda uopsteno. A ne vide da tako svojim potomcima cine medvedju uslugu i zakopavaju ih sto dublje mogu, samo da bi njima bilo prividno dobro.

Back