Dve situacije....

E ovako....kako gledate na sledeće situacije:

Situacija 1. Stariji tip, da ne kažem čiča i vrlo mlada đevojka- kažu da to je to ok jer muško treba da bude starije.z:hm:

Situacija 2. Starija žena, da ne kažem baba i dosta mlađi tip- kažu da to nije ok jer baba ne može da šeta mlađe tipove jer je baba.z:hm:

Šta vi mislite?z;)

Mogu da gledam kako hocu, prvo funkcionise, a drugo malo teze, cast izuzecima..
Ja licno ne bih mogla ni sa mnogo mladjim ni sa mnogo starijim..

sve je to jedna velika glupost.... ako neko pilence s krilcima trci za babuskerom, nije mu mama dala dovoljno sikaroke kad je to trebalo pa on sad hoce da nadoknadi... a i tu su cesto po sredi neki drugi razlozi... pilece muske mlade sponzoruse itd...

a kad je neka devojka sa cicom, po sredi su siguuurnoooo finansije.. odnosno ta je fuxica, da se tako izrazim i sponzorusa... ali mislim na generacije tipa, ona ima 20 godina a on 40 itd...

Situacija 1. Stariji tip, da ne kažem čiča i vrlo mlada đevojka- kažu da to je to ok jer muško treba da bude starije.z:hm:

Situacija 2. Starija žena, da ne kažem baba i dosta mlađi tip- kažu da to nije ok jer baba ne može da šeta mlađe tipove jer je baba.z:hm:

Šta vi mislite?z;)

s obzirom da živimo u zemlji gde su sistemi vrednosti fakat žešće poremećeni, te na svakom koraku vidimo lepe cice kako traće svoju lepotu i mladost pored lovarnih debila i ratnih profitera alias uspešnih privrednika - ja ću naravno da glasam kao na odvratniju pojavu za ovo pod jedan...

...misim...ne mogu da budem za ovu drugu situaciju, jer je ona ipak ređa pojava...a ne kažem da je nema...i ona mi je nekako normalnija...

Šta vi mislite?z;)
ESTON I DEMI SETAJU HIK, KEMIS I BRUNCLIK HIK , MILENA I DRAGAN NIKOLIC,

Back