dve ribe...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
dve ribe sede za stolom...
jedna je rasna plavuša, stvarno dobro izgleda...ali ima problem s muškarcima...
druga je nerasna...ofarbala se plavo, al joj ne pomaže farbanje u plavo...s njom ne bi imao rizika da će na tebi lečiti frustracije...

koju odabereš i zašto baš nju...?

dva ripca sede za stolom...
jedan je rasan sa dobrim šakama i dupencetom, stvarno dobro izgleda...ali ima problema sa ženama...
drugi je nerasan...nema dobre šake i dupence...s njim ne bi imala rizika da će na tebi lečiti frustracije...

kojeg odabereš i zašto baš njega...?

znam, glupa tema...

Poslednja izmena:
Da sam kojim slučajem momak pičkopaćenik (kao što sam sada muž pičkopaćenik), bilo bi vako:

Ta koja ima problem, kod mene na terapiju :per: Od ovih normalnih se nikada nisam osevapio :rumenko:

Poslednja izmena:
druga je nerasna...ofarbala se plavo, al joj ne pomaže farbanje u plavo...s njom ne bi imao rizika da će na tebi lečiti frustracije...

znam, glupa tema...
ona koja mi se dopadne, nebitno dal ima probleme ili nema. Ni ja nisam bas svoj u kranju ruku :lol:

znam, glupa tema...

a koga ja da biram? nogu od astala za kojim sede dve plavuse u pokusaju..? :think:

dva ripca sede za stolom...
jedan je rasan plavušan, stvarno dobro izgleda...ali ima problema sa ženama...
drugi je nerasan...ofarbao se plavo, al mu ne pomaže farbanje u plavo...s njim ne bi imala rizika da će na tebi lečiti frustracije...

kojeg odabereš i zašto baš njega...?

znam, glupa tema...

al zenama nije bitna boja kose u muskarca. el imas neke druge atribute da im namenis...?:rumenko:

Back