Dve njujorške medicinske sestre uhapšene nakon što su zaradile 1, 5 miliona dolara na lažnoj šemi vakcine protiv KOVID-19

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.370
kako piše msn,

Dve medicinske sestre sa Long Ajlenda optužene su da su za novac prodavale lažne kartice vakcine protiv COVID-19.

Medicinske sestre su navodno naplaćivale 220 dolara za odrasle i 85 dolara za decu da bi dobili lažne kartice, rekli su tužioci.

Policija je pronašla 900.000 dolara u gotovini zajedno sa evidencijom koja pokazuje da je šema zaradila više od 1,5 miliona dolara, navodi Njujork dejli njuz.

AAThhxO.jpg

I posle nek kažu da samo mi muljamo...

kako piše msn,

Dve medicinske sestre sa Long Ajlenda optužene su da su za novac prodavale lažne kartice vakcine protiv COVID-19.

Medicinske sestre su navodno naplaćivale 220 dolara za odrasle i 85 dolara za decu da bi dobili lažne kartice, rekli su tužioci.

Policija je pronašla 900.000 dolara u gotovini zajedno sa evidencijom koja pokazuje da je šema zaradila više od 1,5 miliona dolara, navodi Njujork dejli njuz.

Pogledajte prilog 1093468

DOBAR BIZMIZ

kako piše msn,

Pogledajte prilog 1093468

To je objavljeno samo za dve.Ko zna koliko toga jos ima.

na desetine hiljada. Svi fakulteti su uveli da treba da budeš vakcinisan i onda je počeo ovaj biznis. Ima da se kupi i za mnogo manje para.
i kako sam ja sada antivakser, a ti nisi? pa ne mozemo tako da sprovodimo agendu, reklamirajuci prevaru

ili smo za ausvajse ili smo protiv, ali ovo vrdanje, stvarno nema smisla

ajd ponek'o da je zayeb'o sistem, ali ovo masovno izrugivanje sistemskim merama, pa to nije dobro, jer kao rezultat dobijamo sistemsku korupciju, a
falsifikovanje ausvajsa ne ide u prilog ni vakserima ni antivakserima.

Poslednja izmena:
i kako sam ja sada antivakser, a ti nisi? pa ne mozemo tako da sprovodimo agendu, reklamirajuci prevaru

ili smo za ausvajse ili smo protiv, ali ovo vrdanje, stvarno nema smisla

ajd ponek'o da je zayeb'o sistem, ali ovo masovno izrugivanje sistemskim merama, pa to nije dobro, jer kao rezultat dobijamo sistemsku korupciju.
ja samo prenosim vesti, ne izjašnjavam se ni za ni protiv.

ja samo prenosim vesti, ne izjašnjavam se ni za ni protiv.
pa kada sve prodje, onda izjasnjavanje nece imati smisla
po meni svet ce se podeliti na zemlje sa i zemlje bez ausvajsa
tamo gde vas koji se ne izjasnjavate bude dovoljan broj, jasno je kojim zemljama cete pripasti.

А како ми не можемо само да пренесемо вести, а не изјашњавамо се ни за ни против? :mrgreen:
ne znam na šta i na koga aludiraš. U ovom forumu (Korona virus) otprilike polovinu tema su otvorili "obični" članovi.

Ako pogledaš forum gde sam ja moderator, recimo Zanimljivosti, (ovde nisam moderator već običan član) videćeš da osim par izuzetaka, sve teme otvaraju moderatori na tom forumu. To nije zato što "običnim" članovima neko brani već je u pitanju zainteresovanost i volja.

Što se korone tiče, postoje jasne odrednice naglašene u za to posebno objavljenoj temi-obaveštenju

ne znam na šta i na koga aludiraš.

Ако не знаш, вероватно ћеш морати остати у незнању. На жалост нисам у могућности да те упутим, и поред најбоље воље :mrgreen:

А како ми не можемо само да пренесемо вести, а не изјашњавамо се ни за ни против? :mrgreen:
a se pravis naivan, pise ti u pravilniku, nije da sam ga citao, ali sam shvatio, pise svaki put da su antivakserski postovi zabranjeni kada ne pise da skrecem temu samo, ili ismevam

Back