Dve devojke...

pa ne volim ni ove ni one

Pedobear-1.png

meni je pedobear najgora fora ikada :neutral:
pedober je najjaca fora ikad!
Kada se dva muskarca drze za ruke, ljube, imaju sex. Oni su ******. A kada se dve devojke drze zaruke, ljube, imaju sex... One su samo drugarice... :dontunderstand:

cepila te drugarica,pa te slagala da je to prijateljski...sada se pitas da li si nastrana...jesi,nastrana si marina...al to je dobro...kada te neki lik bude jeebao,to je isto prijateljski...to se ne racuna u opstenje...

To je delom posledica duboke nesigurnosti u sopstvenu privlacnost i vrednost pa takvim ponasanjem pacenice jedna drugoj dokazuju kako su neverovatno pozeljne i opasne.
A drugim delom to itekako zalazi u nakaradnu emancipaciju na balkanski nacin po kojoj mlade zene sve smeju, ali nikako ne smeju da se pozivaju na neku odgovornost i obaveze (pa tako i obavezu pristojnog ponasanja) jer to boze moj nije dzentlmenski.

Ja poznajem nekoliko ribe koje se krljaju medjusobno,zvatju se,trpaju prst u bulju,ludo se vole...
skoro pricam sa jednom od njih i kao dobri ortaci koji se poznaju godinama ponudim se da joj strovalim ki*tu,onako cisto za promenu..
ona sva zaprepascena:Jaooo bleso,pa znas da volim Sanju...
pa znam,kazem ja,ja ti ne nudim brak,samo ovog mog smrdana hocu da ti uvaljam..reci mi iskreno:jel se gadis na ki*tu?
Nikako,kaze ona..ali ga rabim samo u retkim trenucima sa njom..naravno.
Svi vole ki*tu..bez izuzetaka.

Back