Две бебе преживеле у Кентакију након што их је торнадо однео са све кадом

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.649
Жена из Кентакија поново је спојена са двоје унучади након што су бебе истргнуте из њеног дома у кади током прошлонедељног разорног торнада.

Клара Луц рекла је локалним медијима да је 10. децембра посматрала своје 15-месечне и тромесечне унуке када је смртоносна олуја погодила њен кварт округа Хопкинс. Знајући да је торнадо удаљен само миљама, Луц је пожурила да смести бебе у своју каду и подметнула их ћебадима и јастуцима, заједно са Библијом.

„Осетила сам тутњаву, осетила сам подрхтавање куће. Следеће што сам знала, када се подигла и испшала ми је из руку. Нисам могала да издржим, само – о мој Боже“, присећа се Луц, према локалној новинској станици ВФИЕ.

Луц је свом снагом покушала да задржи каду, али ју је олуја брзо откинула са њеног пода. Цела њена кућа је тада срушена до темеља, а рушевине су летеле свуда.

Усред хаоса, Луц је погођена у потиљак из резервоара за воду у кади. Упркос томе, брзо је устала и кренула да тражи своје унуке.

„Тражила сам свуда да видим где би могла бити када“, рекла је за ВФИЕ. "Све што сам могла да кажем било је 'Господе, молим те, врати ми моје бебе безбедно. Молим те, преклињем те'."

Убрзо након тога, шерифови заменици су стигли у кућу, где су пронашли преврнуту каду у Луцовом дворишту. Бебе, су преживеле су хаотично време.

„Ушла сам у шерифов ауто доле на крају мог прилаза и убрзо су отворили врата и довели ми Каден, моје 15-месечног унуче. И довели су ми моју тромесечну бебу Далас. Довели су га мени. Имао је чворугу на потиљку, нисмо знали шта није у реду", рекла је Луц за новине.

Далас је потом одведен у болницу Вандербилт у Нешвилу, где је откривено да је доживео крварење у мозгу. Међутим, крварење се брзо смирило и пријављено је да су оба детета здрава, наводи ВФИЕ.

to.jpg

koliko je vernika medju onima koji su poginuli?

koliko od njih su stezali bibliju i molili boga ?

ako se vodimo onom* nema ateista u avionu koji pada * dolazimo do toga da su se SVE zrtve molile bogu u tim trenucima

mislim , zanimljivo je kako covek uvek nadje potvrdu svog misljenja u nekim trenucima

zahvaljuje bogu sto su ostali zivi - zasto su uopste bili u takvoj situaciji?

Back