DVD poenta

jes ti ces tako nevino da podbadas a ja da se naguzim sa teorijom pa da do jutra osvane dvaes strana i ja opet bidnem maliciozna... :zplez:
imali smo ovakvu raspravu na ljsu daaavno...bas je bio karambol
mi - zeljne ste paznje
one - nije tacno samo smo fotogenicne ko vas ebe kad ne smete, sigurno ste ruzne
mi - i vi ste, al vas lazu ovi sto nisu ebali nista godinu dana pa zanemariju celulit
one - pa sta mi se barem ne stidimo svog celulita i rado ga pokazujemo, a vi kao nemate
mi - imamo naravno, al sto bi ga obelodanili svima, uopstalom imamo si potrebnu paznju
one - jao sto ste kucke
mi - jesmo
oni - pustite devojke na miru da pokazuju sisici (dzepni bilijar u toku)
oni2 (koji ebu nesto i imaju oci) - ma pusti niko ih ne ebe dosle ovde da traze ebace

i tako :strika:
tispotpunoblesava:zag:..paznja. paznja to je bre bitno:rtfm:

boužeeeeeeee kolika diskusijaaaaaaaaa...:fdlan:

pa realno,zabole me patka šta ko misli o bilo kome...
a i o meni..
znam s kim mogu komunicirati bez licemerstva i zle namere...
s kim ne mogu,ni ne komuniciram...osim ako nema preke potrebe...

valjda je važno i u rl da vam ljudi kažu u lice šta misle,a ne iza leđa da munđaju...
tako i ovde...
ako mislim da će nekoga baš baš povrediti neki loš komentar,obiđem...odem na neku drugu temu,ne dolivam ulje na vatru...
čemu????
zbog ispunjenja nekih trulex ciljeva????
nemam potrebu....

eto...

Inspirisana temom koja je inspirisana reputacijom koja je inspirisana inspiracijom.
Koja je poenta ove teme gde žene kače slike i onda dobijaju ocene k'o krave na stočnoj pijaci? Kažem žene jer je ovo ženski pdf.
Dođeš i onda dobijaš komentare kako si super, kako si slatka, kako si ovakva, onakva.... muškarci balave i otvoreno komentarišu sise, dupeta, noge... Šta to treba nekome u životu?
Druga stvar koja je poenta nekome ko vam se dopada govoriti da je sav lep i super iako ono po nikakvim aršinima ne može biti ni lepo ni super, a nekome ko vam se ne sviđa, a vrh izgleda reći da je ružan ili ukoliko su u pitanju imalo inteligentniji ljudi prećutati?
i ja sam se pitala isto
valjda zele potvrdu identiteta i integriteta na jedan bljak nacin
posebno nekima kojima ne prilici
ne mislim pri tome na nekog ko je pristojan pa okaci neku sliku a da nije polu go , go ili statijaznam

Zamisli samo da mi je poslednja želja da mi drugari forumaši izaberu sliku za umrlicu.
Možda moji budu u šoku ili krenu da slave ...(nebitno)
I sad se ja uzdam u vas sa kojima provodim deo dana...
Kritičari će naći manu za svaku sliku , ovi finiji će dozvoliti da im promakne neka gde nisam lepo ispala.

Odosmo mi ....odoše naše slike u zastarele teme ....
Koja polemika ....

Back