DVD poenta

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Inspirisana temom koja je inspirisana reputacijom koja je inspirisana inspiracijom.
Koja je poenta ove teme gde žene kače slike i onda dobijaju ocene k'o krave na stočnoj pijaci? Kažem žene jer je ovo ženski pdf.
Dođeš i onda dobijaš komentare kako si super, kako si slatka, kako si ovakva, onakva.... muškarci balave i otvoreno komentarišu sise, dupeta, noge... Šta to treba nekome u životu?
Druga stvar koja je poenta nekome ko vam se dopada govoriti da je sav lep i super iako ono po nikakvim aršinima ne može biti ni lepo ni super, a nekome ko vam se ne sviđa, a vrh izgleda reći da je ružan ili ukoliko su u pitanju imalo inteligentniji ljudi prećutati?

Poslednja izmena:
jes ti ces tako nevino da podbadas a ja da se naguzim sa teorijom pa da do jutra osvane dvaes strana i ja opet bidnem maliciozna... :zplez:
imali smo ovakvu raspravu na ljsu daaavno...bas je bio karambol
mi - zeljne ste paznje
one - nije tacno samo smo fotogenicne ko vas ebe kad ne smete, sigurno ste ruzne
mi - i vi ste, al vas lazu ovi sto nisu ebali nista godinu dana pa zanemariju celulit
one - pa sta mi se barem ne stidimo svog celulita i rado ga pokazujemo, a vi kao nemate
mi - imamo naravno, al sto bi ga obelodanili svima, uopstalom imamo si potrebnu paznju
one - jao sto ste kucke
mi - jesmo
oni - pustite devojke na miru da pokazuju sisici (dzepni bilijar u toku)
oni2 (koji ebu nesto i imaju oci) - ma pusti niko ih ne ebe dosle ovde da traze ebace

i tako :strika:

jes ti ces tako nevino da podbadas a ja da se naguzim sa teorijom pa da do jutra osvane dvaes strana i ja opet bidnem maliciozna... :zplez:
mi - zeljne ste paznje
one - nije tacno samo smo fotogenicne ko vas ebe kad ne smete, sigurno ste ruzne
mi - i vi ste, al vas lazu ovi sto nisu ebali nista godinu dana pa zanemariju celulit
one - pa sta mi se barem ne stidimo svog celulita i rado ga pokazujemo, a vi kao nemate
mi - imamo naravno, al sto bi ga obelodanili svima, uopstalom imamo si potrebnu paznju
one - jao sto ste kucke
mi - jesmo
oni2 (koji ebu nesto i imaju oci) - ma pusti niko ih ne ebe dosle ovde da traze ebace

Dobro, pošalji pp.....:lol:
Inače ja sam davnih dana okačila sliku, dve, skontala kakvu to reakciju izaziva i prestala. Tj. nije isto kad čitaš komentarisanje nekoga drugog kao da je meso i kad tebe tako komentarišu... Odustala od obelodanjivanja...:lol:

ja u te teme jedva da udjem, jedino ako cujem da ima neka gungula pa da virnem da ne propustim jelte ako ima neko tepanje :lol:
kad sam morala da gledam na ljsu sam gledala na zalost, ma idi begaj...to tim psihologa treba da uredjuje tu temu
ne razumem, a sto pa ja sve moram da razumem....

pa to ti je ukratko, uvek se dovate sisa, celulita, epiteta i drndanja...bez toga rasprava na tu temu ne moze da prodje :lol:

ja u te teme jedva da udjem, jedino ako cujem da ima neka gungula pa da virnem da ne propustim jelte ako ima neko tepanje :lol:
kad sam morala da gledam na ljsu sam gledala na zalost, ma idi begaj...to tim psihologa treba da uredjuje tu temu
ne razumem, a sto pa ja sve moram da razumem....

pa to ti je ukratko, uvek se dovate sisa, celulita, epiteta i drndanja...bez toga rasprava na tu temu ne moze da prodje :lol:
A što si morala na LjISu?
Aman ženo ja sam plavuša...:lol:

mi - zeljne ste paznje
one - jao sto ste kucke
mi - jesmo

:zcepanje: :rotf:

- - - - - - - - - -

idi bre metlo u persun, necu vise da se kacim nikad :lol: :lol:

A što si morala na LjISu?
Aman ženo ja sam plavuša...:lol:

ma pozelenela jedno vreme od muke tamo :aha:

- - - - - - - - - -

:zcepanje: :rotf:

- - - - - - - - - -

idi bre metlo u persun, necu vise da se kacim nikad :lol: :lol:
dokle god se kacis tamo sa mnom u duJetu sve ti je oprosteno :aha:

ma to ce da bukne kad se pokrenu kupaci, bez kupaci i ostale zanimacije za bilijar...vi obucene niste interesantne ich :lol:

ne, to je kad sam obucena :mrgreen:
tipa, gleda me neka mlada mama ko da sam izasla malopre iz zabele, na komentar njene cere: mama, mama, vidi sto teta ima lepe crteze po sebi :zcepanje:

Imas tatoo?

Aj sad ozbiljno - vecina zena sto se kace ovde su ok, al ima mala vecina ovih sto se kace da bi izvukle koji kompliment i ojacaju svoje ego valjda. Sa sesi na izvolte i tako to. A takve i nisu neke, ove sto su obucene su bolje ribe od ovih gologuzanki :lol:

Sad ocekujem drvlje i kamenje :malav:

Imas tatoo?

Aj sad ozbiljno - vecina zena sto se kace ovde su ok, al ima mala vecina ovih sto se kace da bi izvukle koji kompliment i ojacaju svoje ego valjda. Sa sesi na izvolte i tako to. A takve i nisu neke, ove sto su obucene su bolje ribe od ovih gologuzanki :lol:

imam ih vise komada, na tattoo mislim, nemoj sad da mi neko nesto tu spekulise :lol:

@ tema...poenta teme i jeste da se pokaze onaj ko zeli, na onaj nacin na koji zeli
ne vidim cak ni nista lose u tome da neko ojacava i svoj ego ako mu je to potrebno i ako to dobija ovde
e sad, komentara ima raznih, jel :lol:

a bas zato i volim ovo mesto...sto mozes da procitas i vidis svasta :lol:

Imas tatoo?

bilo i takvih? koji sam ja baksuz...uvek promašim glavnu žurku :bum:

bilo i takvih? koji sam ja baksuz...uvek promašim glavnu žurku :bum:

Bilo na LJiS ovde ne znam nisam pratio :lol:

- - - - - - - - - -

imam ih vise komada, na tattoo mislim, nemoj sad da mi neko nesto tu spekulise :lol:

@ tema...poenta teme i jeste da se pokaze onaj ko zeli, na onaj nacin na koji zeli
ne vidim cak ni nista lose u tome da neko ojacava i svoj ego ako mu je to potrebno i ako to dobija ovde
e sad, komentara ima raznih, jel :lol:

a bas zato i volim ovo mesto...sto mozes da procitas i vidis svasta :lol:

Ma sve je to ok, al ovde ako ocekujes samo pluseve zaebo si se u startu :lol:

I sve zavisi ko je kome sta reko pre 2 godine, pa mu onda ona nadje da mu je levo uvo klempavo a on njoj da joj desna sisa ide previse nisko u odnosu na levu :lol:

Bilo na LJiS ovde ne znam nisam pratio :lol:

- - - - - - - - - -

I sve zavisi ko je kome sta reko pre 2 godine, pa mu onda ona nadje da mu je levo uvo klempavo a on njoj da joj desna sisa ide previse nisko u odnosu na levu :lol:
a to jeste. bilo u ono zlatno doba par forumašica koje su stavljale ozbiljnu umetničku fotografiju :D

nigde ne ocekujem samo pluseve, a pogotovu ne ovde, to mi je brzo bilo jasno :lol:
e pa sad, u persun, ja ne mogu da se setim sta sam juce jela, cu da pamtim sta sam kome napisala...a uglavnom se ovde zezam, tako da tesko onom ko me bas ozbiljno shvati :lol:
sto se fotki tice, iskometarisem ono sto mislim, nikakav razlog nemam da se ulizujem bilo kome, a stvarno ima lepih ljudi, sto da ne kazem ako to vidim

Back