dvd kucni bioskop

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
prvo samo da kazem da nisam nasao neki pdf osim ovog gde bi ovo mogao da pisem, jer se ovo ne odnosi na kompjutere nego na dvd kucni bioskop!

posto me nesto pleyer zeza, secka mi filmove dok ih gledam , ali bas sve koji god da stavim, hteo sam da kupim novi dvd a ne ovaj da popravljam jer znam da novi dodje vrlo povoljno, ali problem su mi zvucnici, oni rade ko ludi od tog kucnog bioskopa i njih ne bi da posaljem u penziju, zato me zanima da li moze da se kupi neki dvd player na kog mogu da se nakace zvucnici od ovog starog kucnog bioskopa, ili jos bilje dal moze na neki blueray player da se nakace ovi zvucnici?

hvala

pogresan pdf,obicno ovakve teme idu u Multimediju i ako nema veze sa kompjuterom,sa druge strane neko postavlja i na Hi-Fi ali je to pod sekcijom "Hobi",tako da mi prva solucija deluje prikladnije

sto se tice problema,mozda ceska zbog zaprljanog lasera,a sto se tice povezivanja zvucnika ako je pojacalo u wooferu/basu trebalo bi da moze,al opet sve zavisi kakvi su konektori o koliko je kvalitetan taj izlazni signal na drugom playeru (dal bi zvucalo isto tako dobro kao na starom)

pogresan pdf,obicno ovakve teme idu u Multimediju i ako nema veze sa kompjuterom,sa druge strane neko postavlja i na Hi-Fi ali je to pod sekcijom "Hobi",tako da mi prva solucija deluje prikladnije

sto se tice problema,mozda ceska zbog zaprljanog lasera,a sto se tice povezivanja zvucnika ako je pojacalo u wooferu/basu trebalo bi da moze,al opet sve zavisi kakvi su konektori o koliko je kvalitetan taj izlazni signal na drugom playeru (dal bi zvucalo isto tako dobro kao na starom)
ciscen je laser i opet je bilo isto ali totalno isto, posto je u pitanju stara stvar odna mi nije tesko da kupim novi dvd, samo bih hteod a zvucnike povezem na novi, jer necu zvucnike da bacim kad oni rade a stari dvd ne.

Interesuje me još par ..DETALJA...z;)

Ne vidi se ..DOBRO NATPISI IZNAD OVIH PRIKLJUČAKA...

detalj.png

U međuvremenu...evo i nekih ..ODGOVORA...z;)

Kažeš da ti ..SECKA VIDEO U REPRODUKCIJI...a da je ...AUDIO :ok: ; Takođe kažeš da je ..ČIŠĆEN LASER...alu da su simptomi ...OSTALI ISTI
--------------
Da su ...LASER I MEHANIZAM ZA NJEGOVO POMERANJE...NEISPRAVNI...imao bi probleme i sa ..REPRODUKCIJOM AUDIO ZAPISA...što navodi na zaključak da ..NEŠTO NIJE UREDU SA SOFTVEROM ZA DEKODIRANJE VIDEO ZAPISA...:think:

Budući da je i čitav uređaj ( FM Receiver + DVD Player ) relativno ..STAR...vrlo je moguće da su KODECI SOFTVERA ZASTARELI I NEKOMPATIBILNI ..sa novim video formatima i brzinama upisa...
z;) ( audio kodeci se nisu bitno promenili )

Taj nedostatak se može otkloniti ..UPDATE-om SOFTVERA....tvog plejera...i to ..ISLKLJUČIVO U OVLAŠĆENOM LG SERVISU ( imaš spisak servisa na garanciji )...z;)

sto se tice ovog softvera za dekodiranje sto si spomenuo, to verovatno mislis na program preko kog film convertujem iz avi u ifo. vob. ili bup. fajlove, ja to radim preko converterxtodvd 4 programom, i samo filmovi preko njega uradjeni seckaju, a nike filmovi za koje imam originalni cd oni ne seckaju, ali opet moram da kazem ipak ti filmovi uradjeni sa tim programom se na kompjuteru pustaju bez greske i bez seckanja, a i ima izuzetaka da se neki film pusti i na dvd bez seckanja aili to je 5 filmova od 100 na primer.ja sam prinudjen da radim sa ovim programom jer ovaj dvd ne cita dvix pa zato moram film da prebacim u ove fajlove da bi ga procitao, i zbog toga sam se raspitivao i na ovom forumu su mi rekli da je bas taj program najbolji za te stvari!

mislim ako je to u pitanju onda meni uopste nije pokvaren dvd nego je u pitanju taj program il inesto trece.

O D L I Č N O
yahoo.gif

Ako ..UPDATE SUFTVERA ...ne...OTKLONI PROBLEM....slobodno kupi ...NEW DVD PLAYER....i njegov ..STEREO AUDIO IZLAZ ...spoji na...AUX IN...OVOG STAROG...i... SLUŠAJ ONAKO KAKO SI NAVIKAO I KAKO VOLIŠ...:zskace:

nisi me bas lepo razumeo nesecka meni samo audio nego celi video, zastane u proseku od 4-30sec pa nastavi,ali ne nastavlja odande gde je stao to jest gde je secnuo, nego ukkoliko je zastao za 4 sec onda nastavlja za 4 sec, znaci ja te 4 sec nisam ni video!

nadam se da si me razumeo jer ne znam kako bilje da ti objasnim

nisi me bas lepo razumeo nesecka meni samo audio nego celi video, zastane u proseku od 4-30sec pa nastavi,ali ne nastavlja odande gde je stao to jest gde je secnuo, nego ukkoliko je zastao za 4 sec onda nastavlja za 4 sec, znaci ja te 4 sec nisam ni video!

nadam se da si me razumeo jer ne znam kako bilje da ti objasnim

Razomeo sam te....ZVUČNICI TI RADE KO LUDI...z;)

Ako ti secka i audio...ZAMENI ČITAV MODUL PLEJERA I SERVISU....a...AKO NE MOŽE....bar ...ZNAŠ ŠTA MOŽE...:per:

sto se tice ovog softvera za dekodiranje sto si spomenuo, to verovatno mislis na program preko kog film convertujem iz avi u ifo. vob. ili bup. fajlove, ja to radim preko converterxtodvd 4 programom, i samo filmovi preko njega uradjeni seckaju, a nike filmovi za koje imam originalni cd oni ne seckaju, ali opet moram da kazem ipak ti filmovi uradjeni sa tim programom se na kompjuteru pustaju bez greske i bez seckanja, a i ima izuzetaka da se neki film pusti i na dvd bez seckanja aili to je 5 filmova od 100 na primer.ja sam prinudjen da radim sa ovim programom jer ovaj dvd ne cita dvix pa zato moram film da prebacim u ove fajlove da bi ga procitao, i zbog toga sam se raspitivao i na ovom forumu su mi rekli da je bas taj program najbolji za te stvari!

mislim ako je to u pitanju onda meni uopste nije pokvaren dvd nego je u pitanju taj program il inesto trece.

JA sam TEBE RAZUMEO...ali...TI MENE NISI...z;)

Citirano:

Budući da je i čitav uređaj ( FM Receiver + DVD Player ) relativno ..STAR...vrlo je moguće da su KODECI SOFTVERA ZASTARELI I NEKOMPATIBILNI ..sa novim video formatima i brzinama upisa...
xmas_wink.gif
( audio kodeci se nisu bitno promenili )

Taj nedostatak se može otkloniti ..UPDATE-om SOFTVERA....tvog plejera...i to ..ISLKLJUČIVO U OVLAŠĆENOM LG SERVISU ( imaš spisak servisa na garanciji )...
xmas_wink.gif

Mislio sam na ...UPDATE...softvera za...LG LH-D6230...
xmas_wink.gif

Back