Dvadesetogodišnja žena više od godinu dana pozira kao doktor u državnoj bolnici

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
Dvadesetogodišnja žena u Turskoj uhapšena je nakon što je otkriveno da je radila kao lekar u javnoj bolnici, iako nikada nije studirala medicinu.

Porodica Ajše Ozkiraz je oduvek želela da ona postane lekar, pa je po završetku srednje škole polagala ispit na medicinskom fakultetu, ali nije uspela.

Ali nije htela da izneveri svoje roditelje, pa im je umesto da prizna svoj neuspeh i nastavi dalje, rekla da je upisala prestižni medicinski univerzitet Kapa i da uči da postane lekar. Čak je lažirala svoj ispit i svoje upisne papire da roditelji ništa ne posumnjaju, ali ovo je bio samo početak njene farse...

Jednog dana, kada se njena majka razbolela i morala da bude odvedena u bolnicu u gradu Tekirdag, Ajše je došla kući da bude sa ocem i zapravo počela da govori osoblju u bolnici da je i sama lekar. Takođe je lagala o svojim godinama, tvrdeći da ima 25 kada je imala samo 20 godina, i koristila je lažne studentske knjižice, doktorske lične karte, pa čak i plaketu na kojoj se vidi da je diplomirala kao najbolja u njenoj klasi.

Nakon što je stekla poverenje bolničkog osoblja, Ajše Ozkiraz je dobila priliku da radi tamo, a ona je iskoristila priliku, uprkos tome što nikada nije studirala, a kamoli se bavila medicinom.

I mi konja za trku imamo!

I mi imamo lažne lekare...
Evo naše lažne doktorke iz Vršca...

Screenshot_9.png

Naša je radila na dečjem odeljenju, na svu sreću kao pripravnik lekar...
Uostalom, evo linka, pa uživaj...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/o...doktora-da-je-diplomirala-na-medicini/9jzv5c5

Dvadesetogodišnja žena u Turskoj uhapšena je nakon što je otkriveno da je radila kao lekar u javnoj bolnici, iako nikada nije studirala medicinu.

Porodica Ajše Ozkiraz je oduvek želela da ona postane lekar, pa je po završetku srednje škole polagala ispit na medicinskom fakultetu, ali nije uspela.

Ali nije htela da izneveri svoje roditelje, pa im je umesto da prizna svoj neuspeh i nastavi dalje, rekla da je upisala prestižni medicinski univerzitet Kapa i da uči da postane lekar. Čak je lažirala svoj ispit i svoje upisne papire da roditelji ništa ne posumnjaju, ali ovo je bio samo početak njene farse...

Jednog dana, kada se njena majka razbolela i morala da bude odvedena u bolnicu u gradu Tekirdag, Ajše je došla kući da bude sa ocem i zapravo počela da govori osoblju u bolnici da je i sama lekar. Takođe je lagala o svojim godinama, tvrdeći da ima 25 kada je imala samo 20 godina, i koristila je lažne studentske knjižice, doktorske lične karte, pa čak i plaketu na kojoj se vidi da je diplomirala kao najbolja u njenoj klasi.

Nakon što je stekla poverenje bolničkog osoblja, Ajše Ozkiraz je dobila priliku da radi tamo, a ona je iskoristila priliku, uprkos tome što nikada nije studirala, a kamoli se bavila medicinom.

Imao bih toliko toga da je pitam...

Takvih lažnjaka ima i kod nas u svakoj javnoj ustanovi, ništa novo...Čak i ovi što su nekad nešto vredeli, prodali su se za sendvič, hiljadarku i povremeno neko dizanje plate kad god se malo pobune.Inače rade za vlast i kako im vlast naredi.Neki dan sam bio u lokalnoj ambulanti da uzmem neku uput za kevu, ona tamo snajka mi traži da stavim masku.Pa sam je malo spustio na zemlju da uštedim i svoje a i njene živce, za koje baš i ne marim.Daj mi bre taj uput i nemoj da me maltretiraš, ne zanimaju me ni tvoja nametnuta ubeđenja ni preporuke bilo koga koji ti nameće da ti nosiš ono parče beskorisne krpe, ne zanima me ništa.I eto, uput sam dobio i ona snajka se smirila brzo.Kao fol, brinu se zbog neke kontrole?Ma idi begaj, sreća vaša pa vas niko ne kontroliše, inače bi svi odavno bili na birou rada i bez licence.Da je neke pravde, naravno...

Back