Dvadesete

Za dva dana punim 20
Izlazim iz "tinejdžerskog" perioda jelte
Kakve su vama bile dvadesete?

Kajem se što sam uvek bila ona odgovorna osoba u društvu. Tipa ona koja trezni ostale u izlascima i zove im taksije i prati ih kući, žao mi je što nikad nisam bila "carefree" tinejdžerka bez briga. Nekako nikad nisam mogla da srljam kao ostali, nervira me što sam uvek ona ozbiljna i odgovorna. Ali se zato osećam i više nego spremnom za dvadesete, pauzirala sam godinu a sada kada je ona prošla, fakultet mi umesto prošlog kreće sada u Oktobru a to jedva čekam jer psihologiju obožavam i šta god da uzmem uvek je zanimljivo štivo za čitanje i učenje.

Ali da, eto krivo mi je jedino to što sam bila preozbiljna za tinejdžerku i što nisam mogla da budem "aloha" kao ostali.

Eto to sam htela da podelim sa vama iz pitaj Boga kog razloga, srećna slava svima koji slave ❤️

Dohvati sve sto mozes jer kasnije 'dovatanje svega sto mozes' se proporcionalno komplikuje.
Znaci, dobar zalet, i najduzi skok odma i sad. Sto duzi dalji i ambiciozniji to bolje, toga ces posle da se se secas - kako rece jedan moj drugar - sa osmehom na licu.

Za dva dana punim 20

Kajem se što sam uvek bila ona odgovorna osoba u društvu. Tipa ona koja trezni ostale u izlascima i zove im taksije i prati ih kući, žao mi je što nikad nisam bila "carefree" tinejdžerka bez briga. Nekako nikad nisam mogla da srljam kao ostali, nervira me što sam uvek ona ozbiljna i odgovorna. Ali se zato osećam i više nego spremnom za dvadesete, pauzirala sam godinu a sada kada je ona prošla, fakultet mi umesto prošlog kreće sada u Oktobru a to jedva čekam jer psihologiju obožavam i šta god da uzmem uvek je zanimljivo štivo za čitanje i učenje.

Ali da, eto krivo mi je jedino to što sam bila preozbiljna za tinejdžerku i što nisam mogla da budem "aloha" kao ostali.

Eto to sam htela da podelim sa vama iz pitaj Boga kog razloga, srećna slava svima koji slave ❤️
Znam da si rekla da si pauzirala godinu da vidiš šta ćeš dalje, ako imaš prilike i želje idi na studije neke jer se nećeš pokajati, naučićeš svašta ponešto i upoznaćeš jako zanimljive ljude.

Za dva dana punim 20

Kajem se što sam uvek bila ona odgovorna osoba u društvu. Tipa ona koja trezni ostale u izlascima i zove im taksije i prati ih kući, žao mi je što nikad nisam bila "carefree" tinejdžerka bez briga. Nekako nikad nisam mogla da srljam kao ostali, nervira me što sam uvek ona ozbiljna i odgovorna.
Nemoj da se kaješ, jer upravo to ti je možda i sačuvalo glavu na ramenima. A možda i sačuvalo nekim tvojim prijateljima glavu.
slično je bilo i kod mene - u srednjoj školi su samo 2 puta mene "zbrinjavali" prijatelji, a bezbroj puta ja njih. Mora neko da bude trezne glave i dobro je da uvek ima jedna takva osoba u drustvu :)
Ali se zato osećam i više nego spremnom za dvadesete, pauzirala sam godinu a sada kada je ona prošla, fakultet mi umesto prošlog kreće sada u Oktobru a to jedva čekam jer psihologiju obožavam i šta god da uzmem uvek je zanimljivo štivo za čitanje i učenje.

Dvadesete su prošle u učenju, maksimalnom zezanju i prvim, slabo plaćenim, poslovima, prvim velikim putovanjima i upoznavanju sveta i ljudi uopšte.
I to je sve lepo i normalno.

Dvadesete (pa čak i tridesete) su idealne godine da probaš nešto bez straha od neuspeha, jer imaš dovoljno vremena sa se digneš i kreneš od nule, ako padneš. I to više puta možeš da se zezneš i da probaš opet, veruj mi: kako na studentsko-poslovnom, tako i na privatno-ljubavnom planu.

U svakom slučaju, puno sreće i uživaj, jer čeka te prelep period života :)

Za dva dana punim 20

Још увек сам у двадесетима.Прву половину двадесетих сам провео студирајући(у другом граду).Генерално сам повучен,али никад(заправо скоро никад) нисам био усамљен.Задовољан сам оним што сам досад постигао,иако још увек нисам у вези и живим са мојима.Верујем да ће се то ускоро променити.

Back