- Poruka
- 13.315
Za dva dana punim 20
Izlazim iz "tinejdžerskog" perioda jelte
Kakve su vama bile dvadesete?
Kajem se što sam uvek bila ona odgovorna osoba u društvu. Tipa ona koja trezni ostale u izlascima i zove im taksije i prati ih kući, žao mi je što nikad nisam bila "carefree" tinejdžerka bez briga. Nekako nikad nisam mogla da srljam kao ostali, nervira me što sam uvek ona ozbiljna i odgovorna. Ali se zato osećam i više nego spremnom za dvadesete, pauzirala sam godinu a sada kada je ona prošla, fakultet mi umesto prošlog kreće sada u Oktobru a to jedva čekam jer psihologiju obožavam i šta god da uzmem uvek je zanimljivo štivo za čitanje i učenje.
Ali da, eto krivo mi je jedino to što sam bila preozbiljna za tinejdžerku i što nisam mogla da budem "aloha" kao ostali.
Eto to sam htela da podelim sa vama iz pitaj Boga kog razloga, srećna slava svima koji slave![]()
Dohvati sve sto mozes jer kasnije 'dovatanje svega sto mozes' se proporcionalno komplikuje.
Znaci, dobar zalet, i najduzi skok odma i sad. Sto duzi dalji i ambiciozniji to bolje, toga ces posle da se se secas - kako rece jedan moj drugar - sa osmehom na licu.