Dvadeset migranata sa noževima i motkama opkolilo i ubilo mladića

užas koliko ih je u parku ko0d ekonomskog i to sve muškarci
i oko železničke stanice jer su tamo smešteni

Aha, mogu da potvrdim, često tamo prolazim, taj deo grada su pretvorili u deponiju, a vidim ljudi ih zaobilaze u širokom luku, očigledno postoji strah kod domaćeg stanovništva

- - - - - - - - - -

Како су их пустили у земљу са ножевима? Јесу ли они нормални?

Kao da ne znaš u kakvoj zemlji živimo...

- - - - - - - - - -

Je li policija pronašla ubice? Traži li ih uopšte?

Sta da su povredili trudnicu,dete,dedu prolaznika?

Pisala sam da se ne osecam sigurno a sad se potpuno ne osecam sigurno.
Ne sirim paniku a ovo je meni jezivo.
ma da u srbiji srbi ne povređuju ni trudnice ni decu a ni dedu prolaznika ,
how yess nou
daj smešna si ovi naprave jednu papazjaniju za šest meseci a kod nas se to dešava svakodnevno i to od samih stanovnioka ove države a ti se sada plašiš sirijaca...

- - - - - - - - - -

Aha, mogu da potvrdim, često tamo prolazim, taj deo grada su pretvorili u deponiju, a vidim ljudi ih zaobilaze u širokom luku, očigledno postoji strah kod domaćeg stanovništva

- - - - - - - - - -

Kao da ne znaš u kakvoj zemlji živimo...

- - - - - - - - - -

Je li policija pronašla ubice? Traži li ih uopšte?
jaoo nemojmo o deponijama i o smetlištima
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:620101-Beograd-ima-500-divljih-deponija
Beograd ima 500 divljih deponija

ma da u srbiji srbi ne povređuju ni trudnice ni decu a ni dedu prolaznika ,
how yess nou
daj smešna si ovi naprave jednu papazjaniju za šest meseci a kod nas se to dešava svakodnevno i to od samih stanovnioka ove države a ti se sada plašiš sirijaca...

Ti si smešan.

Najpametniji nam je na sve domaće ludake instalirao u centar grada i ludake sa Bliskog i Dalekog istoka.

pitaj saleta mutavoga jeli mu smešno što je izrešetan na ulicama beograda , mora da su i njega migranti skenjali automatskim oružjem

Ti očito ne umeš da čitaš.

Kao što sam rekao, biće da nam je malo domaćih idiota pa su vlasti instalirale uvozne idiote u centar da se kolju.

Čemu Vulinovo laganje o otvaranju prihvatnih centara za migrante ako se oni u sred bela dana masovno obračunavaju u centru prestonice?

Ti očito ne umeš da čitaš.

Kao što sam rekao, biće da nam je malo domaćih idiota pa su vlasti instalirale uvozne idiote u centar da se kolju.

Čemu Vulinovo laganje o otvaranju prihvatnih centara za migrante ako se oni u sred bela dana masovno obračunavaju u centru prestonice?
evo i u kikindi se sprema prihvatni centar za izbeglice u bivšim objektima PIK 29 Novembar tako da neznam o kakvonm laganju pričaš?

- - - - - - - - - -

http://www.jpkikinda.rs/index.php?lang=cir&page=aktuelnosti&option=pojedinacno&nbr=425

evo i u kikindi se sprema prihvatni centar za izbeglice u bivšim objektima PIK 29 Novembar tako da neznam o kakvonm laganju pričaš?

- - - - - - - - - -

http://www.jpkikinda.rs/index.php?lang=cir&page=aktuelnosti&option=pojedinacno&nbr=425

Пошто је власт одржала обећање, сад преостаје да све, или колико може, из Београда преместе у Кикинду.....са Вулином, као командантом транспорта....уз помпу..

Beograd je pun kriminalaca,i ludih zavisnika od droge,kao i beskucnika alkoholicara.Svi oni,onose veliki nemir,i pretstavljaju stalnu opasnost,za sve stanovnike
beograda.Mislim,da nam ovi "uvozni" ludaci,iz arapskih zemalja,zaista nisu trebali u nasem gradu.Mi imamo toliko muka i problema,da ovi "imigranti",kako ih
vec nazivaju,pretstavljaju zaista jos jedan,potpuno nepotreban udarac,na bezbednost nasih sugradjana.:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back