DVA TOČKA I MERAK

DVA TOČKA I MERAK

Evo jedne priče u slikama. Nisam aktivni učesnik, već pasivni, onaj koji stegne zube i brine u sebi ćuteći o tome.
Naše milo muško čedo, sin, vozi motorče. Vozi on svašta, kao da je sa volanom u ruci rodjen, povukao na Macu hvala Bogu, a ne na mene. Društvo je našao na jednom forumu, priključio se, lepo se druže, pomažu jedni drugima, ima ih i starijih i mladjih, ima i devojaka i malo krstare drumovima ove naše lepe zemlje a sve bez jurcanja, nepotrebnog rizika, onako sa merakom. Saobraćajni propisi se poštuju, pravilo je da nema divljanja. Sad u nedelju, su išli za Arandjelovac. Put ih je vodio preko Avale, Sopota i Rogačice pa u Arandjelovac gde su odmorili u kafani čiji vlasnik takodje voli motore pa je predjelo bilo badava. Popeli su se na Bukulju i tu videli Garaško jezero i branu. Bilo je lepo, uživali su. Sledećeg vikenda planiraju da idu za Tršić, ali sin neće ići jer mora kod druga na polaganje zakletve........lista prioriteta se mora ispoštovati.
Ima mnogo fotografija sa ovog putovanja, pa smo nas dvoje uz tešku muku izabrali nekoliko.

Polazak i bajkerski pozdrav drugom motoristi koji koloni motorista dolazi u susret

Na putu

Znas sta ? Preskocila sam ja tu neki cas i nemam pojma sta al da znas-na jezero necu,hladno je za kupanje a nisi rekla jel ima ribe i jel grize.....a bas i nisam ljubitelj,jedem ja nju,al sam posle pola sata gladna! Nego,vazno je mama da se dete vratilo zivo i zdravo i koga briga na kojem je jezeru bio:zcepanje:

dusan jovic 95;bt48497:
Znas sta ? Preskocila sam ja tu neki cas i nemam pojma sta al da znas-na jezero necu,hladno je za kupanje a nisi rekla jel ima ribe i jel grize.....a bas i nisam ljubitelj,jedem ja nju,al sam posle pola sata gladna! Nego,vazno je mama da se dete vratilo zivo i zdravo i koga briga na kojem je jezeru bio:zcepanje:

Pa iz tog jezera se Arandjelovac snabdeva pijaćom vodom. Zabranjeno je kupanje.Ribe ima. Malo dalje kažu da ima veštačko jezerce za kupanje sa uredjenim stolovima. A detetu je bilo lepo.........i normalno vratio se kako treba. Ma on i na posao i na fakultet i svuda ide motorom. Majkino......:cmok2:

dusan jovic 95;bt48507:
Pa ja sada vec znam da presvisnem od brige a tek kad stigne do faxa i motora....grozno. vec sada mi je muka i tesko

Sve je stvar odluke.....i ako kreneš od toga šta mu se sve može desiti, opteretićeš i svoj i njegov život. Naš sin ima 21 godinu, za volanom svega i svačega je od malena, već nekoliko godina sam vozi kombajn, o traktoru da ne pričam (morao je stojeći da pritisne kvačilo), za kola je položio testove pa čekao 18 da polaže....prešao je ne znam koliko desetina hiljada kilometara do sada...........imam poverenja u njega a to je najvažnije. Motor je dobio tek sad u proleće, znači sa jako velikim iskustvom. protiv sam kupovine motora ili novih kola početnicima.Prva kola koja su naša deca dobila je bila stara Jetta, imala je 23 godine. Da ne dužim, plašim se i ja, ali nemam prava da njemu uskratim nešto što želi i za šta je dokazao da je sposoban, samo zato što se ja plašim. :cmok2:

Poslednja izmena:

Back