DVA TOČKA I MERAK 4

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

MAKIIII, OVO JE ZA TEBE

Kakav je juče dan bio....težak, bar meni a ovi naši klinci zapeli da idu da se voze. Nestrpljivo su slušali oca koji im drži obuku na novom usisivaču. Kakav je k’o svemirski brod.....Kupio ga Maca jer je osnovni uslov ako hoćete da imate tri psa da posedujete dooooobar usisivač. Stari je, kao i sve, upotrebljiv ali je dotrajao.......traje brate usisavanje hahahaha.....svi se žale i raspravljaju na koga je red.
I tako, svako je radio svoj deo posla i svi smo pogledjivali u nebo, svako iz svog razloga. Ja zato što mi huči u glavi kao da imam vodopad, Maca jer je otišao kod prijatelja da im pomogne oko postavljanja kapije, deca zbog vožnje... dok su se MMM muvali okolo. Maza se nije odvajala od mene dok sam kuvala.....da ne propusti koji zalogaj prožder neopevani, Maša je samo gledala kada će neko od nas da sedne pa da poturi glavu da za maženje, a Meš se muvao uglavnom oko kapije jer je Maca otišao peške, to je blizu, pa čeka da se vrati ....povremeno je dolazio u letnju kuhinju da proveri da li je sve u redu .....da mu neko od stada slučajno ne fali. Dodje Maca, ajde kafa, granu sunce i ovo naše dvoje za cela dva minuta uzjahaše motorče.
Kratko putovanje, koliko su vreme a i njihovo slobodno vreme dozvoljavali. Maršuta je Avala, Rakovica, Topčider pa kući. U toku vožnje sin dobi poziv da je potreban jednom drugu, takodje motoristi, te su svratili i kod njega. Ćera je slikala. Vratiše se oboje nasmejani i odmorni......eh, mladosti .....“Makiiii, ima lepih slika, a specijalno za tebe smo fotografisali nešto što jako voliš a dugo nisi videla. Ima i filmić.....da vidiš kako Mica snima u oštroj krivini hahahaha“ govore naši zvrkovi, pomešani delovi Mace i mene. Ćera nastavi u jurišu da sredjuje kuću i otperja da se nadje sa momkom dok je sin sa Mešom otišao po svoju devojku pa u šetnju. Vratiše su uveče, taman na ćevape koje Maca spremio dok sam ja radila (danas je rok tako da je juče bio radni dan. To je tako kad ja uzmem slobodno za praznik).

majkini zvrkovi

Na autobusu piše da je to prvi srpski iz autobus 1939. godine......stoji ispred Avalskog tornja kao i još neki modeli starih kola

ženski zvrk

Put kao i život.....pun krivina. Znam da će naši zvrkovi sve životne krivine savladati. Nadam se, češće uz osmeh nego suzu, ali će savladati

A sada.......poklon za mene. Platan kod Miloševog konaka. Deca znaju koliko sam uživala svaki dan prolazeći pored njega punih 11 godina dok sam radila u državnoj firmi. Drvo staro preko veka.....krošnja ima raspon od 49m, visina je 35m a obim stabla preko 7m.
Godinama ga nisam posetila......sada ga je dečija ljubav donela u moje oko

Ovaj cvetić ....kao da je sa druge planete u odnosu na pozadinu.....naučila majkina ćera da vidi

Kao hirurzi u onim doktorskim serijama hahahahaaha
pomoć drugu

UDAVIH VAS :manikir:

Poslednja izmena:
SibirskiTigar;bt88595:
Postoji cetka koja skuplja psece dlake...ne znam vise kako se zove ali sam je imao dok sam imao psa. Tek posle nje ide usisivac..uspeh 100%:ok:

Znam Tigre......sa mikrofiberom i kupuje se u tele-shopu. Toliko smo ih nakupovali (jer im se plastika brzo polomi tamo gde je zglob) da su me zvali da me nagrade hahahahaaha. I dalje imamo tu četku i pasuje i na ovaj novi usisivač a i on ima sličnu takvu i običnu.

LJILJA MMM;bt88600:
Nisam zaboravila.....ostade moja filozofija u jučerašnjem blogu. Ovo je dopuna......juče me malko poseti tuga a sada evo sreće.......mešano :)
Danas ti očigledno nije direktorka tu pa iskoristi priliku ,Znaš kako ti juče Željena reče da koristiš prilike.Poslušaj je i eto neprilike haha.

zxy;bt88603:
Danas ti očigledno nije direktorka tu pa iskoristi priliku ,Znaš kako ti juče Željena reče da koristiš prilike.Poslušaj je i eto neprilike haha.

Ma tu je džaftara neopevana.....radim dok sam filmić prebacivala na yuo tube....e, kad smo došli do postavljanja bloga i slikica.....tu sam rekla pauza bre :zcepanje:
E, sad, kako bi Željena iskoristila vreme pauze......:think::zcepanje:

Back