gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Najmanje dva TV-a u kuci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me kako se slazete vi muskarci sa zenama oko gledanja Tv...da li popustite kad ona hoce da gleda film (U toku Eura ovo pitanje ne vazi jer niko nece da popusti nema sanse).... da li mislite da je zbog mira u kuci potrebno da rade dva televizora ili se nekako nagodite...Puno programa ima i mnogi se uopste vise ne skoncentrisu na nesto vec non stop daljinskim traze ni sami ne znaju sta...jel se mozete posvadjati zbog prokletog TVa?
ne se*i da te tata ne voli?Boze, kako se nekim ljudima tesko ukljucuje mozak. Brblja moj tata o tome kako je dobio na poklon neispravan televizor, samo treba da ga popravi. I kaze za tog coveka koji mu je poklonio televizor "Pa on ima 3, 4 televizora, ne treba mu ovaj, zato nam ga je poklonio". Mogla sam da mu kazem, "Pa i mi imamo 3 televizora, plus taj neispravan, to je 4".Ali necu da pricam sa njim. Ko je jos caskao sa svojim potencijalnim ubicom?
Pokupite svoju dragu sa posla, dovezete kući, dooooobro ''isteslačite'', spremite večeru, poslužite joj desert u krevetu, dobro vino, i sednete da gledate tekmu, verujte neće ''a'' da kaže, čak će je gledati sa vama, i učiniti poluvreme interesantnim
Au brate, ti se ziv polomi od truda za jednu utakmicu...