"Dva puta su pokušali da me ubiju" - Hitno se oglasio Ilon Mask: Opasna vremena su pred nama

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.687

UTICAJNI američki biznismen i milijarder Ilon Musk, u svetlu pucnjave na mitingu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, rekao je na društvenoj mreži Iks da su u proteklih osam meseci dva puta pokušali da ga ubiju.​

1720992041932.png

https://www.novosti.rs/planeta/svet...=novostiweb-single&utm_campaign=box-tri-vesti

Poslednja izmena:
A što njega da ubiju?

E, izjavio je nedavno da ga EU ucenjuje.. Da je X jedina mreža koja nema cenzuru koju bi države htele da sprovedu. Te je izjavio da mu je EU udila tajni plan da ga puste a zauzvrat tražili da im daje neke podatke. On je to izjavio na X-u. To je primer zašto nije poželjan, e sad ne znam za USA u kakvim je odnosima sa vladom zbog svojih političkih uverenja, a uvek ima i pojedinaca koji su ludaci i ufiksiraju da nekog treba da ubiju ko zna iz kojih razloga, pada mi na pamet razvoj veštačke inteligencije i sl.

p.s. E, sad vidim da ima i tema o tome na Krsti

Na zapadu izgleda počinje neki novi trend kako nisi faca ako niko nije hteo da te ubije. Još bolje ako je više puta. Plus je odličan marketing. Odma ti se lepe etikete slobodarskog čoveka, nekog ko ima stav, ko se bori protiv sila mraka, sam protiv svih... rijaliti groznica zahvata ceo svet ;)

Na zapadu izgleda počinje neki novi trend kako nisi faca ako niko nije hteo da te ubije. Još bolje ako je više puta. Plus je odličan marketing. Odma ti se lepe etikete slobodarskog čoveka, nekog ko ima stav, ko se bori protiv sila mraka, sam protiv svih... rijaliti groznica zahvata ceo svet ;)
Kopira nas svet. Nesto i od nas da nauče.

E, izjavio je nedavno da ga EU ucenjuje.. Da je X jedina mreža koja nema cenzuru koju bi države htele da sprovedu. Te je izjavio da mu je EU udila tajni plan da ga puste a zauzvrat tražili da im daje neke podatke. On je to izjavio na X-u. To je primer zašto nije poželjan, e sad ne znam za USA u kakvim je odnosima sa vladom zbog svojih političkih uverenja, a uvek ima i pojedinaca koji su ludaci i ufiksiraju da nekog treba da ubiju ko zna iz kojih razloga, pada mi na pamet razvoj veštačke inteligencije i sl.

p.s. E, sad vidim da ima i tema o tome na Krsti
Elon je meni poželjniji i vredni za ljudsku civilizaciju i progres nego bilo koji predsednika Amerike .
Kao takav mora biti zaštićen kao " Beli medved"

Back