Dva pritvorenika iz Gvantanama prebacena u Srbiju

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.257
Dakle sta reci...
Viktorijs Nuland nam je juce donela i darove....koje je "nasa" vlast oberucke prihvatila:

http://www.krstarica.com/vesti/svet/dva-pritvorenika-iz-gvantanama-prebacena-u-srbiju/

Jadna okupirana Srbijo...
Ako danas-sutra se desi neki CIA rezirani napad ISIS-a u Srbiji...onda neka Premijer preuzme punu odgovornost, kao sto je i ovu dvojicu preuzeo....
Sramotno kvislinstvo....

....

Dakle sta reci...
Viktorijs Nuland nam je juce donela i darove....koje je "nasa" vlast oberucke prihvatila:

http://www.krstarica.com/vesti/svet/dva-pritvorenika-iz-gvantanama-prebacena-u-srbiju/

Jadna okupirana Srbijo...
Ako danas-sutra se desi neki CIA rezirani napad ISIS-a u Srbiji...onda neka Premijer preuzme punu odgovornost, kao sto je i ovu dvojicu preuzeo....
Sramotno kvislinstvo....

....

А шта ћемо ми с њима?

Сетих се оне песме навијача из 1990. ми имамо мекдоналдс, мекдоналдс мекдоналдс...

Нико нема што ми Срби имамо, затворенике из базе Гвантанамо.

Хрвати, Бошњаци Албанци, могу смао да нам завиде...

- - - - - - - - - -

Чекај мало, сад прочитах текст, ови ће овде не да робијају, него да добију држављанство, боравак и посао?????????

Сетих се оне песме навијача из 1990. ми имамо мекдоналдс, мекдоналдс мекдоналдс...

Нико нема што ми Срби имамо, затворенике из базе Гвантанамо.

Хрвати, Бошњаци Албанци, могу смао да нам завиде...

- - - - - - - - - -

Чекај мало, сад прочитах текст, ови ће овде не да робијају, него да добију држављанство, боравак и посао?????????

Da...da ih integrisemo... rece nam gazda Skot...
Sto neko u komentarima rece...mozda da ih zaposle u Komunalnu policiju...da tuku zene po pijaci sto prodaju lubenice...

....

I šta je tu vau

Pa vau je u tome sto ja ne znam po kojem osnovu Ameri nas castise nekakvihm frikovima, koje su oni mucili skoro dve decenije u Gvantanamu, dakle svakako da se ne radi vise o stabilnim licnostima, a i ko zna za sta su ih sve tamo psiho-programirali...mozda da ih iskoriste kao neke MK Ultra teroriste kad im zatreba za false flag napade negde...

Dakle nit su doticni nasi drzavljani, da su bar iz Sandzaka, ili sa Kosova, il na kraju iz Bosne...
JOK...
Jedan Tadzikistanac, drugi Jemenac...

I to su pokloni koje je Viktorija Nuland donela Vucicu prilikom jucerasnje posete...a ovaj to posilno oberucke prihvatio i bez saglasnosti Ministarsta Pravde i bez saglasnosti Interpola i bilo koga drugog...

Kaze on - "Pa i druge zemlje u Evropi su prihvatile...sto ne bi i im"....
Nda, sve one koje su pod americkom okupacijom ili sateliti Amerike...njih 15-tak ako ne gresim..."

Dakle vau je u tome sto ja ne znam s kojim pravom i sa kojim racunom Premijer nama navlaci bedu na vrat ?!
I to on licno, niko drugi...nijedna druga institucija se nije oglasila, nego samo Premijer i to tehnicki..
Sto je i logicno u Kalifatu zvanom Srbija...sa Kalifom na celu...

....

Poslednja izmena:

Back