Dva primera večeras

Ako se ja nešto malo razumem u rat ... bombardovanje ciljeva poput Televizijski stanica je zabranjen kojekakvim konvencijama koje ne poštuju ... uglavnom kauboji.

I sad ne-evakuacija "sigurnog mesta" pretvorena u slučaj domaćeg izdajstva, gde je naravno ratni zločinac Milanović ??? A NATO i nato-bomba uzrok ????

Lično sam radio po istom principu (kao radnik) u vreme bombardovanja (nedaleko od RTS-a) i nisam bio evakuisan niti sam to tražio. Za sve je važila "radna obaveza".

Kampanja izokretanja stvari u slučaju RTS-a sve me više navodi da imam ovakav osećaj : Više se gadim postupaka dela naše javnosti koja hoće političke poene na poginulim radnicima (SLAVA IM) nego odvratnog naci-NATO postupka ...

Bez ikakve zelje da branim bilo koga, samo da kazem.
AKo je postojala NAREDBA za evakuaciju, o koju se Milanovic oglusio(a na sudjenju Milanovicu je obelodanjen bas taj dokument) onda je Milanovic svakako saucesnik u zlocinu.

[/SIZE][/B]

Da mu prave drustvo svi oni koji su znali da ce rts biti bombardovan, a zrtvovali te radnike..........ima tu jos krivaca, Milanovic je najmanja ovca u stadu.......ali, to su mnogo jace face od njega, pa im nikada nece biti sudjeno.........

Ovo je jedna velika glupost.
Ali od koga je nije ni cudo da je izrecena.
SVI su u zemlji znali da ce RTS mozda biti bombardovan, ali naravno niko nije znao ni kada ni kako ni da li ce biti.
Milanovic je svojom gluposcu i zeljom da se dodvori i uvuce glavnom gazdi, naterao ljude da rade u vreme opasnosti.I zato je osudjen i trebao je da bude osudjen i vise, po mom misljenju.
ali reci da je neko planirao da tu stradaju ljudi je jedna velika nebuloza.

Back