Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
...secam se slika tih pilota koji su se vracali posle bombardovanja u kome su ko zna koliko ljudi ubili - tapsu se po ramenima i smeju kao da su bili na izletu... e to je fasizam, bolesnici
Ako se ja nešto malo razumem u rat ... bombardovanje ciljeva poput Televizijski stanica je zabranjen kojekakvim konvencijama koje ne poštuju ... uglavnom kauboji.
I sad ne-evakuacija "sigurnog mesta" pretvorena u slučaj domaćeg izdajstva, gde je naravno ratni zločinac Milanović ??? A NATO i nato-bomba uzrok ????
Lično sam radio po istom principu (kao radnik) u vreme bombardovanja (nedaleko od RTS-a) i nisam bio evakuisan niti sam to tražio. Za sve je važila "radna obaveza".
Kampanja izokretanja stvari u slučaju RTS-a sve me više navodi da imam ovakav osećaj : Više se gadim postupaka dela naše javnosti koja hoće političke poene na poginulim radnicima (SLAVA IM) nego odvratnog naci-NATO postupka ...
Bez ikakve zelje da branim bilo koga, samo da kazem.
AKo je postojala NAREDBA za evakuaciju, o koju se Milanovic oglusio(a na sudjenju Milanovicu je obelodanjen bas taj dokument) onda je Milanovic svakako saucesnik u zlocinu.
Da mu prave drustvo svi oni koji su znali da ce rts biti bombardovan, a zrtvovali te radnike..........ima tu jos krivaca, Milanovic je najmanja ovca u stadu.......ali, to su mnogo jace face od njega, pa im nikada nece biti sudjeno.........
Ovo je jedna velika glupost.
Ali od koga je nije ni cudo da je izrecena.
SVI su u zemlji znali da ce RTS mozda biti bombardovan, ali naravno niko nije znao ni kada ni kako ni da li ce biti.
Milanovic je svojom gluposcu i zeljom da se dodvori i uvuce glavnom gazdi, naterao ljude da rade u vreme opasnosti.I zato je osudjen i trebao je da bude osudjen i vise, po mom misljenju.
ali reci da je neko planirao da tu stradaju ljudi je jedna velika nebuloza.