Dva pit bula nasmrt izgrizla dvoje dece

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...dvoje-dece-majka-pokusala-da-ih-zastiti-telom

Majka dece Kirsti Benard (30) pokušala je svojim telom da spasi dvogodišnju kćerku Lili Džejn i petomesečnog sina Holasa Dina kada su ih u četvrtak napali psi ispred porodične kuće, piše USA Today, a prenosi Tanjug

Porodica je imala pse više od osam godina i oni nikada nisu bili agresivni, rekla je najbolja prijateljica majke Kelsi Kenfild za Fox News.

tema je zbog ovog podebljanog , inace standardni tekst o psima koji ubijaju

NJIHOVI PSI , 8 GOD DOBRI , PALA IM KLAPNA

shutterstock1366996007-830x0.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Pre neki dan razdvajam dve macke tj macora , tukli se letelo perije ali bukvalno.
Toliko se rokali da sam morao da ih razdvajam ... u jednom momentu sivi macor se vraca da siba crnog i dalje ... stanem ja , stane on i gleda me ... rezi rezi imao sam takav osecaj da ce da mi skoci u facu ...
Zivotinje su toliko postale agresivne da to nije normalno.

Овакве вести ме ужасавају. Ово су трагедије које су могле да се избегну. Ово су иначе трагедије које и нама свакога дана висе над главом, најчешће због неодговорних власника тих опаснијих раса. Џаба што је један јак и опасан кер добрица, довољна му је једна жута минута у животу да направи трагедију. И то ме мање интересује шта ће радити у стану (у којем најчешће данас керови живе), већ шта ће направити када га неко неодговоран шета улицом.

У парку где сам са дететом има неколико идиота који шетају кучиће, јер њихови љубимци баш ту воле да се.ру и пиш.ају. Али на тај безобразлугк и безобзирност смо на жалост навикли. Али има и неколико пацијената који пусте питове, стафорде и не гледају где су. Ови прилазе деци, њушкају. Деца нека се уплаше, некима занимљиво. Сва срећа није била нека несрећа, али јел треба да се догоди нешто, да пас нешто лоше протумачи. Да не говорим о томе да је на мене скочио један власнички пит, који је био на повоцу и то док сам мирно шетао улицом. Нисам знао да ли је хтео да се игра или да уједе, није режао. Али не морам ја о томе да размишљам.

Оно где сам пукао је био телећи поглед његовог власника, који мене гледа и још ме пита шта је било. Шта шта је било дебилчино, теле које шеташ је скочило на мене. А да сам био са ћерком, да ли смем да помислим шта би онда било. И овако матор се закачим са њим, само што се нисмо потукли, јер је дечко комплетни дебил, са опасним кером.

Kakvi su gazde onda? Treba edukovati ljude više. A sad da li treba istrebiti ne bih se složio...

Mada odavno su psi postali gazde vlasnicima...
Em ga hraniš, šetaš, družiš, dozvoljavaš mu da s.ere i piša gde hoće..
Skloni su mentalnim bolestima, kakva crna edukacija. Koliko još dece treba da pokolju da bi neki videli problem?

A pitove drže inače najbolji primerci među nama, još jedan razlog za istrebljenje.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...dvoje-dece-majka-pokusala-da-ih-zastiti-telom

Majka dece Kirsti Benard (30) pokušala je svojim telom da spasi dvogodišnju kćerku Lili Džejn i petomesečnog sina Holasa Dina kada su ih u četvrtak napali psi ispred porodične kuće, piše USA Today, a prenosi Tanjug

Porodica je imala pse više od osam godina i oni nikada nisu bili agresivni, rekla je najbolja prijateljica majke Kelsi Kenfild za Fox News.

tema je zbog ovog podebljanog , inace standardni tekst o psima koji ubijaju

NJIHOVI PSI , 8 GOD DOBRI , PALA IM KLAPNA

shutterstock1366996007-830x0.jpg
Pa do kada cete crnu hroniku iz svijeta prenositi na forum?
Malo nam je nase?

A шта кажеш на вучјака, ротвајлера, добермана, мастифе разних врста, кангале, шарпланинце, кане корсо итд.
Za njih, na žalost, veoma često...obožavam pse, ali je činjenica da se takve vrste pasa dresiraju od malih nogu, mada ni to nije pravilo da neće imati neki prebačaj i krenuti u napad. Mene je moj vučjak napao. Od tada imam strah od te vrste pasa.

Ti uzmi pa otvaraj teme kad je to tako velika nepravda prema pit bulovima.
А ти отварај теме где ћеш данима писати о потреби истребљења читаве расе због једног изузетка који је тек на седмом месту по нападима на човека. П.С. вучјак је раса која је у историји до сад убила највише људи својим нападима. А представљају га као најпаметнијег и веома омиљеног пса.

А ти отварај теме где ћеш данима писати о потреби истребљења читаве расе због једног изузетка који је тек на седмом месту по нападима на човека. П.С. вучјак је раса која је у историји до сад убила највише људи својим нападима. А представљају га као најпаметнијег и веома омиљеног пса.
zašto bih otvarao? nemam koristi od toga.

Back