Два нова аута из "Заставе!"

Torrente BG:
Ma ne bi keca a yugo ne moze ni da bude policijski auto ali imaju floridu ili sad tu zastavu 10 ali jbg onda Miskovic i Milija Babovic ne bi zaradili milione na ugovoru sa oandurima a bogami i jos neko.
Ma svi ovde u srbiji zaradjuju sem naroda!! Narod ti je ovde samo jeftina radna snaga koju mozes iskoristiti i posle koriscenja baciti kao staru krpu!! Nema danas postovanja prema pravu radnika!! Danas se radnik nepita vec vodeca politicka partija!!

kami83:
Da se politicari nisu umesali i dalje bi njihovi radnici dolazili na posao samo da telefoniraju deci...

Inace,najsumnjiviji deo teksta je onaj gde kazu da ce se ' Praviti bez državnih dotacija'....A posto su Zastava i subvencije dva pojma koja su apsolutno nerazdvojna,kao Mirko i Slavko,Tom i Dzeri, ja rukovodstvu te fabrike uopste ne verujem

hahahah :D:D:D skidam kapu, stvarno smesno receno.

Super... još samo da dođe Opel...
banana.gif

Alekasandar3:
Лепо!
Драго ми је да видим да "Застава" почиње да ради како треба.
А наши политичари, хвала Богу у ово се нису мешали. да су помагали "Заставу" пропала би.
aha nisu samo sto utuku nekoliko miliona ojra mesecno za subvencije za tu istu zastavu

na zastavu treba staviti katanac. treba je prodati mozda i doplatiti da je neko uzme. jer ti tamo sto rade ne da ne znaju da naprave automobil nego to je strasno. Sve sto znaju jeste da kradu auto resenja od italijana sa zakasnjenjem od 20 godina. zato treba zakatanciti to ***** od firme i resiti se bede jednom za svagda.

sve sto ne valja i treba da propadne.a ne 30 godina pokusavati da od babe napravis devojku.

Pa u pravu je Jerry u neku ruku recimo moj prijatelj je pre dve godine kupio novu floridu iz fabrike i ono bese strasno volan se okrece kao da je traktor ,one kvakice i bravice ,kao i spustaci prozora su se sjebali za dva meseca ,limarija je ocajna ... Mada valjda ce sada kada su sada kao nesto tehnicki modernizovali valjda ce biti malo iako nisam siguran al sve jednom im se mora dati sansa jer ipak poptuno zatvaranje bi izazvalo velike socijalne probleme u ionako sjebanom gradu .

znate sta je problem ljudi u zastavi? aljkavost... lose odradjivanje posla...
svako ko kupi novog juga , floridu, stojadina i sl. svestan je sta kupuje, tj st asve taj auto nema u poredjenju sa normalni automobilima.... problem nastaje onde gde ljudi zaposleni u zastavi ne mogu da da odrade dobro ni ono sto je u njihovoj moci... neka naprave brisace koji dobro rade, volan koji nije traktorski, vrata koja dihtuju (a macke ne izlaze kroz njih), i tako gomilu stvari.... potencijalni kupci ce to ceniti....

ne moraju zastavina kola biti svemirska, ALI ONO STO JE DO NJIH NEKA URADE KAKAO VALJA!!! evo ja bih prvi pbio u redu da kupim takav jugo (nisam mentol ,nemojte mi se smejati :-))

Jerry Ropero:
na zastavu treba staviti katanac. treba je prodati mozda i doplatiti da je neko uzme. jer ti tamo sto rade ne da ne znaju da naprave automobil nego to je strasno. Sve sto znaju jeste da kradu auto resenja od italijana sa zakasnjenjem od 20 godina. zato treba zakatanciti to ***** od firme i resiti se bede jednom za svagda.

sve sto ne valja i treba da propadne.a ne 30 godina pokusavati da od babe napravis devojku.
Е, овде се потпуно слажем.

De_Sisti:
iskreno, zar vam ne bi bilo drago da se zastava oporavi i pocne da pravi dobre automobile....

p.s. svestan sam ja svih ogranicenja i problema sa kojima se zastava suocava, ali niko me ne moze ubediti da zastava ne moze da ucini nesto slino daciji

Pa naravno, ali šta ćeš, ima ljudi koji prosto ni u čemu ne vide nešto dobro.

Nije bitno što će ljudi zaradjivati, što će se nešto u tom mrtvom gradu pokrenuti, bitno je ko je stavio pare u džep.

Ista priča kao za šećerane. Kupljene za 3€, pa šta. Bolje bi bilo po njima da su zarasle u korov nego što je neko kupio, platio dugove, ljudi počeli da rade, zaradjuju, nisu na teretu države, nisu socijalni slučajevi.

De_Sisti:
iskreno, zar vam ne bi bilo drago da se zastava oporavi i pocne da pravi dobre automobile....

p.s. svestan sam ja svih ogranicenja i problema sa kojima se zastava suocava, ali niko me ne moze ubediti da zastava ne moze da ucini nesto slino daciji
Волели бисмо да се опорави, ко каже да не бисмо?

Али треба - да се прода, неком "јаком" произвођачу аутомобила. КОМПЛЕТНО.

Не овако, "нит риба нит'' девојка".

Jerry Ropero:
drugo ne znam mozda neki imaju pamcenje kao kokoska al ja imam kao slon pa se eto secam da je u svom predizbornom programu 2000te DOS tj DS i DSS obecavao da ce se Zastava privatizovati cim oni dodju na vlast? Sta se desilo u medjuvremenu i zasto ste lagali narod ?
Pa kad ste napujdali prost svet (većinu u Srbiji) da je privatizacija lopovluk i da sve ide Tadiću u džep. :D

I sad im glupo... Kapish?

Jerry Ropero:
drugo ne znam mozda neki imaju pamcenje kao kokoska al ja imam kao slon pa se eto secam da je u svom predizbornom programu 2000te DOS tj DS i DSS obecavao da ce se Zastava privatizovati cim oni dodju na vlast? Sta se desilo u medjuvremenu i zasto ste lagali narod ?

Pa u medjuvremenu je Vlahovic jedva izvukao zivu glavu kada je otisao na sastanak sa strajkacima...

Back