Dva muškarca skočila sa Brankovog mosta

Poginuo nakon skoka sa Brankovog mosta
Autor: M. J. / Foto: D. Goll - Ilustracija 24.04.2012. - 19:28 Komentara (0)
Muškarac starosti oko 50 godina poginuo je večeras oko 19 sati nakon što je skočio sa Brankovog mosta i pao u Karađorđevu ulicu.

Kako nezvanično saznajemo, nepoznati muškarac došao je do dela mosta na kome se nalazi lift za bicikliste i skočio.

On je nekoliko trenutaka davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Policija je na licu mesta i obavlja uviđaj.

Danas oko 13 sati sa Brankovog mosta skočio je i muškarac starosti između 20 i 30 godina, koji je zadobio teže povrede i trenutno se nalazi u Urgentnom centru.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/poginuo-nakon-skoka-sa-brankovog-mosta/37815.phtml

Znate koliko će da se potresu?
Ima da nadju neku budalu od osrednjeg profesora da nam palamudi na nekoj TV emisiji kako je to trendi u svetu
kao ono kad su našli slepce za vakcine ili još većeg slepca za platane na Bulevaru
E tako će i za ovo da nadju budalu sa čuvenom frazom - u svakom velegradu 3-6% stanovništva diže ruku na sebe, marginalci koji ne umeju da se snadju

E ali neće reći da ne umeju da se snadju u banditizmu...

e vidiš jedan od mojih deda preživeo logor al rekao sledeće:

bio sam u logoru, izgubio u logoru dva brata kad smo bežali, naučio nemački, ruski, engleski, bugarski, poljski da bih preživeo logor...
posle rata smo se pomagali i kućili, nisam imao ništa a napravih i ovu kuću gde živim sa babom i obojici sinova npravio da imaju za sebe i onu malu vikendicu na moru što svi familijarno idemo na smenu...
a vi deco moja ne znam šta da vam kažem, ovo vreme nit je rat nit je za život

pokojni deda nije bio ni muvator ni političko mudo, radio je u železnicama srbije kao skretničar...

Poslednja izmena:
e vidiš jedan od mojih deda preživeo logor al rekao sledeće:

bio sam u logoru, izgubio u logoru dva brata kad smo bežali, naučio nemački, ruski, engleski, bugarski, poljski da bih preživeo logor...
posle rata smo se pomagali i kućili, nisam imao ništa a napravih i ovu kuću gde živim sa babom i obojici sinova npravio da imaju za sebe i onu malu vikendicu na moru što svi familijarno idemo na smenu...
a vi deco moja ne znam šta da vam kažem, ovo vreme nit je rat nit je za život

pokojni deda nije bio ni muvator ni političko mudo, radio je u železnicama srbije kao skretničar...

u je sad su svi pravnici ekonomisti etc.
i ne do bozha ostali ljudi u drzhavnim organima
muvatori?
samo zheleznichari poshteni
pretpostavljam i ovi
iz gradsku chistocu:whistling:
mosh misliti
deda se nije
kontao s ovim vremenom
ehhh

ne serri
znam za ljude koji su
prezhiveli logor
pobili im i zhenu i decu
pa se nisu ubili
vec su ponovo
oformili
zamisli zdrave
porodice
pf sve retardirano i
depresivno in ur head
Gde ćeš većeg i siromašnijega logora od Srbije - danas?.
95% stanovništva je u bedi tek 25% je zaposleno , prosek plata vade političari i mafijaši sa svojim basnoslovno velikim zaradama dok običan čovel luburi sa 150 do 250 evra mesečno da skrpi dva kraja meseca , i to oni koji uopšte primaju plate.

ma kakva somalija
Famine-in-Somalia.jpg
170303_somalija_f.jpg
etiopija
handout3.jpg
zimbabve
Bozich-hrana-zimbabve-foto-AFP.jpg
pf kakav kongo
228283522_640.jpg
kakvi bakraci
ovima shto skachu
s mostova