Dva Holanđana iskusila bol rađanja djeteta

Qurajber *

Poznat
Banovan
Poruka
7.151
Dva televizijska voditelja iz Holandije su se dobrovoljno prijavili za jedan neobičan eksperiment koji je prikazan u njihovoj emisiji. Naime, Dennis Storm i Valerio Zena su spojeni na elektrode koje su simulirale grčeve i bolove kroz koje žene prolaze prilikom porođaja. Voditelji su uspjeli izdržati dva sata prije nego su tražili da se elektrode uklone.

Od prvog trenutka kada su elektrode uključene, voditelji su se počeli savijati u agoniji.
Prije eksperimenta obojica su rekla da žele da osjete bolove rađanja djeteta, jer je to najveći bol koje ljudsko tijelo može da podnese.

"Mislite da ćemo vrištati od bolova?", upitao je Zena jednu od medicinskih sestara koje su im pomagale u izvršenju eksperimenta.

"Definitivno hoćete", odgovorila je kratko ona.

Nakon eksperimenta Zena je rekao da će dobro razmisliti da li će ikada imati djecu, jer ne želi da njegova supruga prolazi kroz torturu kojoj je on bio podvrgnut.

Najbolje da predje u pedere taj novinar, tako uopšte neće mučiti ženu tim strašnim porodjajnim bolovima

још боље нека убеди супругу да заиста немају деце да моја деца не ризикују да његова деца воде емисије на ТВу о томе како хоће да искусе порођајни бол

pa zensko telo je napravljeno tako da lakse podnese:kafa:

ne nego jednostavno podnese jer mora....15 minuta ili 24 h zeni nema druge nego da istrpi i porodi se
i vi da imate matericu i da se poradjate, podnosili bi kako znate i umete
nije zeni nista lakse nego tom liku al nema joj druge,kad je vec zatrudnela...beba mora nekako napolje :lol:
neko rece,ne secam se ko
poradjas se,poradjas i taman kad mislis da ces da umres, ti se porodis
i jes tako :lol:

pa cekaj neke lakse podnesu ni ne trepnu..kazu da bi se 5x porodile samo da nemaju bol kamena u bubregu

Nije stvar samo u bolovima, nego i u cinjenici da ne znas sta ces sa sobom jer ti se sve pomera. Zenino telo je divna misterija. Takodje tu su i hormoni, puno hormona! Kad mi se beba spustila u porodjajni kanal ja sam bila potpuno deliricna i htela sam da spavam jer sam bila umorna od cetiri dana poradjanja.

Nisu me pustili da sam spavam izgurala sam ga za ekspresno vreme.... Ali vec nakon sto je izasao i mene zasili ustala sam istusirala se obukla bebu i nisam uopste spavala nego sam ga samo gledala i mazila uopste ga nisam ispustala iz ruku!

I tako stalno... Moja deca su navikla na mnogo paznje taki da ne mogu vise da radjam inace bih volela.

Sad vec znam kako da se sto brZe porodim. Tajna je u tome da ne treba pokusavati kompenzovati bol nego ga treba pustiti i plivAti u njemu... To ubrzava i olaksava stvari.

Sve je to fama.
Poradjala sam se celu noc, a da se ne secam bolova uopste.
Jedno je trpeti bubrezne i sl. bolove a skroz drugi osecaj je trpeti bolove jer znas da radjas dete.
To su bolovi koji se zaborave isti cas kada vam ga na grudi spuste.
"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku cvetni vrt."
Dobio sam ovo obaveštenje iako prethodnu reputaciju nisam dao cvetnom vrtu. Šta sada mogu da uradim?

Sve je to fama.
Poradjala sam se celu noc, a da se ne secam bolova uopste.
Jedno je trpeti bubrezne i sl. bolove a skroz drugi osecaj je trpeti bolove jer znas da radjas dete.
To su bolovi koji se zaborave isti cas kada vam ga na grudi spuste.

:aplauz:
sta je fama? :D bolovi? znas kako, neko izdrzi vadjenje zuba bez anestezije, neko se onesvesti i sa njom
to je tvoj subjektivan dozivljaj, i ne znaci da je svima tako

Back