inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
sevilja:Na te sam i zaboravila.
Toga sam se i plasio...... :sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sevilja:Na te sam i zaboravila.
Aj' sad iz političkog aspekta da razmotrimo ko je smislio da našoj deci pušta takve crtane filmove.medved_bg:Znam. Čula sam tu priču. Zato mi je i nekako bzvz da ih pominjem u ovom kontekstu, kao glupe...iako su se kod nas prikazivali...eto tako.
Čega si se plašio? :shock:inagadadavida:Toga sam se i plasio...... :sad:
Ma jok,kasno je.....sevilja:Aj' sad iz političkog aspekta da razmotrimo ko je smislio da našoj deci pušta takve crtane filmove.![]()
Nadam će da će ti Hrustanovićka čestitati rođendan.nesha taxista:...mog rođendana inače.
sevilja:Čega si se plašio? :shock:
Prosvetli me.
nesha taxista:...mog rođendana inače.
Mislila sam da će tvoj i moj večerašnji razgovor proteći bez te rečenice ali - opet ne razumeš!inagadadavida:@Sevilja
Original postavio sevilja
Na te sam i zaboravila.
Teško. Ne poznajem je, a i nije neka riba.Karlito Brigante:Nadam će da će ti Hrustanovićka čestitati rođendan.![]()
Kako ti kažeš.inagadadavida:ONOG jedanaestog septembra si bas napravio vatromet..........![]()
Ove godine bice dovoljno da platis pice.......![]()
medved_bg:Nego......da, crtać!
Super je Hercules, ali Ice Age....neprevaziđeno!![]()
sevilja:Mislila sam da će tvoj i moj večerašnji razgovor proteći bez te rečenice ali - opet ne razumeš!![]()
Inagdadavidice, taj moj post se odnosio na Karlitove crtaće, medjutim, kako je posećenost tvoje nepolitičke teme ogromna, moj post se zbog veće brzine drugih fanova našao čak dva mesta od posta na koji je ,u stvari, bio odgovor.![]()
I da te pitam, kako si smislio taj famozni avatar?![]()
'qu notj!sevilja:Odoh ja da spavam...pa-pa
inagadadavida:[/B]
Micko i Petruci su moji prikani iz nekog drugog zivota, pre dvadeset godina........
Sa Petrucijem i dalje skoro svakodnevno ispunjavam tikete u kladionici , a Micka dugo nisam video.........cisto privatna stvar........avatar ko avatar
A sad ne bi bila?Mićko je i dalje faca. 8-)medved_bg:Kao tinejdžerka sam bila baš onako slaba na Mićka....
Pa ako moraš ... onda ... sanjaj mene ...sevilja:Odoh ja da spavam...pa-pa
Pa laku noć devojke ... na kraju, što me i ti ne bi sanjala ...medved_bg:Odoh i ja na lalanje...
Laku noć.
Pa bila tema.I ja je već predložio za to mesto.Шон:vidi vidi... shta sve chovek nece ovde da dozhivi...svi sukobljeni kompartijci ujedinjeni oko seviljice... seviljicu za prime minister-a
![]()