dva AdSense naloga u porodici,moguc problem???

Androlegend

Zainteresovan član
Poruka
270
Ovako ,imam vec duze vrijeme AdSense nalog na ime oca.Pitao sam na adsense forumu jel mogu da imam drrugi nalog ,oni su kao rekli da ne znaju ,u nekim drzavama moze u nekim' ne,kazu probaj pa vidi.Ja probao i otvorio nalog na moje ime...

E sad da li ce biti problem sto cu sa istog racunara ulaziti na oba naloga ? i sto cu sa istog racunara kaciti klipove ?

Jedan lik me uplasio,kaze da je tako otvorio na ime burazera i nakon 3 mjeseca mu zatvorili oba AdSense naloga i posle nije mogo ni da ih kontaktira,to je napisao na jednom forumu sto ne mora da je tacno :O
kao zbog slicnosti nekih na ta 2 naloga.

A kod moja ova dva naloga isto je prezime,postanski broj,i grad ...Adresa razlicita ( u mali gradic zivim,i poznaje me postar zna dje treba da donese posiljke)

Ovako ,imam vec duze vrijeme AdSense nalog na ime oca.Pitao sam na adsense forumu jel mogu da imam drrugi nalog ,oni su kao rekli da ne znaju ,u nekim drzavama moze u nekim' ne,kazu probaj pa vidi.Ja probao i otvorio nalog na moje ime...

E sad da li ce biti problem sto cu sa istog racunara ulaziti na oba naloga ? i sto cu sa istog racunara kaciti klipove ?

Jedan lik me uplasio,kaze da je tako otvorio na ime burazera i nakon 3 mjeseca mu zatvorili oba AdSense naloga i posle nije mogo ni da ih kontaktira,to je napisao na jednom forumu sto ne mora da je tacno :O
kao zbog slicnosti nekih na ta 2 naloga.

A kod moja ova dva naloga isto je prezime,postanski broj,i grad ...Adresa razlicita ( u mali gradic zivim,i poznaje me postar zna dje treba da donese posiljke)

To jeste tačno! Google ima najstroža pavila, jednom kada izađeš i sistema teško se vraćaš ili nikad.

imam samo desktop racunar ....mogo bi da koristim drugu internet konekciju za logovanje na taj nalog i za ubacivanje klipova ....

mada vec na ovaj racunar sam se prijavljivao na oba adsense naloga :(
da oborim sistem i krenem ispocetka ?

Ne moras da reinstaliras sistem ako imas dinamicku IP adresu , ako imas staticnu IP adresu nece ti vredeti ni reinstaliranje sistema ni nov racunar. Idi start - run kucaj cmd i u konzoli ukucaj IPCONFIG/ALL

Pod tvojom mreznom karticom, Ethernal adapter Local area Connection ako ti pise da je DHCP Enabled - Yes onda ti je IP adresa dinamicka i menja se svaki put kada ugasis i upalis modem. Sto znaci kada hoces da se konektujes na drugi nalog restartujes ruter, izbrises sve cookije i svu istoriju iz browsera, i onda se konektujes tamo. U suprotnom ce te provaliti i da se logujes preko ves masine :p

ps.

Eventualno, ides na ovu adresu http://www.whatismyip.com/ zapamti ip, ugasi pa upali ruter ako ti izadje drugacija IP adresa onda ti je IP dinamicki, i ako nije kasno mozda budes imao srece ako na vreme prestanes da koristis oba naloga. ;)

Ako tvoj otac ne koristi Adsense vec samo ti, onda je najbolje da obrises ovaj novi nalog i da kontaktiras Adsense i zamolis da ti dozvole da promenis ime na svom nalogu ( predhodno objasnis razlog )

Reci im da tvoj otac ne koristi vise Adsense i da si ti njegov sin i da zelis da koristis Adsense sa svojim imenom i tvojom adresom

Back