DUŽNICI OPREZ: Neplatišama preti otkopavanje grobova!

Odlična primedba.

Hvala na dopuni.

Mada ja sam ostri protivnik kletvi, prvo iz razloga jer su odraz nemoci (pre svega zena, onih primitivnijih), a drugo sto se najcesce olako izricu i "vracaju" upravo onome ko ih je izrekao (sto ce reci, samu tu osobu mrznja izjeda), i trece sto verujem da se zlo zlim, a dobro dobrim vraca kad tad i bez kletvi ako se covek ne pokaje.

Mali off, ali tek da znas.

Ако си закупац мораш да плаћаш.

А цене су стварно смешне, и не могу да схватим да неко нема 700 или 1200 годишње да плати закуп гробног места.

Дакле, сети их се и дигне фрку тек кад неко хоће да их пресели.

А то је после 10 година.

И сад ми треба овде да пљујемо по држави и комуналним предузећима јер неко није хтео да се одрекне 3 кутије цигара годишње.

Mada ja sam ostri protivnik kletvi, prvo iz razloga jer su odraz nemoci (pre svega zena, onih primitivnijih), a drugo sto se najcesce olako izricu i "vracaju" upravo onome ko ih je izrekao (sto ce reci, samu tu osobu mrznja izjeda), i trece sto verujem da se zlo zlim, a dobro dobrim vraca kad tad i bez kletvi ako se covek ne pokaje.

Mali off, ali tek da znas.

Naravno, zato sam ti i zahvalio na dopuni..

@tema
I mala deca znaju da je grob mesto koje se ne dira.

Naročito zbog "duga" od 700 dinara .

Upravo sam platila produženje ugovora za roditelje i cena u Novom Sadu je sledeća:

- iznos koji se plaća na 15 godina ( zakup grobnog mesta ) je 22.720 dinara, sa popustom ako se sve plati odmah 19312 dinara;

- iznos naknade za korišćenje groblja i uređenje zelene površine za 10 godina iznosi 29.275 dinara.

Znači, da obnovite ugovor potrebno je 51.995 dinara.

Baš bih volela da znam kako je to uređeno u drugim gradovima.

Poslednja izmena:

Back